۲۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 84547186
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه ملایر: روحانیت مشاوری امین در کنار جامعه دانشگاهی است

همدان- ایرنا- امام جمعه ملایر گفت که روحانیت همواره می‌توانند به عنوان مشاوری امین در کنار جامعه دانشگاهی حضور داشته باشند تا با جهت‌دهی علم، نخبگان دانشگاهی را راهنمایی کنند.

به گزارش ایرنا؛ حجت الاسلام "محمدباقر برقراری"عصر پنجشنبه در نشست وحدت و دانشگاه در دانشگاه ملی ملایر اظهار داشت: وحدت حوزه و دانشگاه نباید فقط بین اساتید و مدیران مطرح باشد.

وی تاکید کرد: سعی ما بر این است تا با تقویت این وحدت بین طلاب و دانشجویان، وحدت موجود در بین نسل آینده بیش از امروز باشد.

امام جمعه ملایر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مفتح، ادامه داد: خون مطهر شهید مفتح یکی از دلایل اصلی وحدت بین حوزه و دانشگاه است که هر روز باید این وحدت محکم‌تر شود.

حجت الاسلام برقراری بیان کرد: علم مانند نور است که روشنی‌بخش حرکت ما به سمت آینده است.

وی همچنین عالم را چشم و چراغ جامعه دانست و گفت: وحدت حوزه و دانشگاه یک امر ذاتی است و با حرکت علم، چرخ زندگی در دنیا و آخرت خواهد چرخید.

حجت الاسلام برقراری با بیان اینکه ما برای آبادانی دنیا و آخرت نیازمند وحدت حوزه و دانشگاه هستیم، افزود: همانطور که شهید تهرانی‌مقدم همیشه برای ارائه طرح‌های خود از نظر روحانیت بهره می‌برد، امروز نیز می‌توان این کار را استمرار بخشید تا چراغ علمی جامعه با علم دین روشن شود.

وی با تاکید بر اینکه در این شهرستان وحدت و همدلی مثال‌زدنی بین نهادهای علمی حاکم است، یادآور شد: باید تلاش کنیم تا این همدلی تبدیل به همکاری شده و نتیجه آن در زندگی مردم مشخص شود.

امام جمعه ملایر: روحانیت مشاوری امین در کنار جامعه دانشگاهی است

مدیر مدرسه حوزه علمیه ولی‌عصر(عج) شهر سامن نیز گفت: در علومی که تخصص کشور و منطقه ما است، نباید محتاج کشورهای غربی باشیم.

حجت الاسلام "مهران ایلخانی" یکی از ضرورت‌های امروز جامعه را شناخت امام خمینی(ره) و فعالیت‌های وی دانست و اظهار داشت: امام خمینی(ره) با انقلاب اسلامی تاریخ تشیع را که به انحطاط رفته بود،  به ریل اصلی خود برگرداند.

وی با اشاره به اینکه یکی از تئوری‌های امام‌خمینی(ره)، وحدت حوزه و دانشگاه بود، بیان کرد: با تمام اقدامات انجام شده در طول این سال‌ها، هنوز به آن مرحله مورد نظر امامین انقلاب دست پیدا نکرده‌ایم و در این عرصه کار انجام نشده بسیاری وجود دارد.

مدیر حوزه علمیه ولی‌عصر(عج) شهر سامن ادامه داد: حوزه علمیه نیازمند استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی است و برای دانشگاه اسلامی، نیازمند تزریق محورهای تربیتی حوزه در دانشگاه هستیم.

حجت الاسلام ایلخانی با بیان اینکه در علومی که تخصص ما است نباید محتاج کشورهای غربی باشیم، گفت: برای مطالعه تاریخ تشیع و اهل بیت چرا باید به سراغ متون دانشگاه‌های خارجی برویم، در حالی که کشور ما و منطقه، محل اصلی این اتفاقات در طول تاریخ بوده است.

وی با تاکید بر اینکه امروز باید در عرصه قرآن‌پژوهی و یا تاریخ تشیع، سرآمد جهان باشیم، گفت: در واقعیت‌های تاریخی، به جای سورین فرانسه، دانشگاه و حوزه باید منبع اصلی باشند.

به گزارش ایرنا؛ ۲۷ آذرماه سالروز عروج ملکوتی شهید آیت‌الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه است.

دانشگاه ملایر در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده و بیش از ۶ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha