به گزارش ایرنا، سردار سیدصادق حسینی روز شنبه در آیین تجلیل از مدافعان سلامت و فعالان طرح "شهید سلیمانی" در دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار داشت: تلاش تیمهای مشارکت کننده در قالب طرحی که با نام شهید سلیمانی مزین شده، همگام با همت مدافعان سلامت، موجب عبور از کرونا و شرایط اولیه و سخت بیماری کووید۱۹ شده است.
وی هدف از اجرای طرح شهید سلیمانی را قطع زنجیره ویروس کرونا برشمرد و اضافه کرد: با اجرای این طرح و تشکیل تیمهای مراقبتی، نظارتی، حمایتی و بیماریابی سطح مراجعات به بیمارستانها، تعداد ابتلا و مرگ و میرها کاهش یافته است.
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان ضمن تبریک هفته بسیج به بسیجیان، افزود: قدردان از خودگذشتگیهای کسانی هستیم که در شرایط سخت مواجه با ویروس مهلک کرونا در راستای حفظ سلامت، امنیت و جان مردم با خدای خود عهد و پیمان بستند و با غیرت و انگیزه، شجاعانه در این راه جنگیدند تا امنیت و سلامت مردم در برابر این بیماری تضمین شود.
سردار حسینی با قدردانی از رییس دانشگاه علوم پزشکی، معاونین و کادر بهداشت و درمان استان برای کنترل و مدیریت ویروس کرونا، گفت: تلاش و کوشش جامعه پزشکی کردستان در این زمینه قابل ستایش، تقدیر و اجر و پاداش آنان فقط با خدای بزرگ است.
وی ضمن یادآوری خاطرات دفاع مقدس و تلاش جهادگونه مجموعه درمان، بسیجیان و همه مدافعان سلامت، ادامه داد: این ۲ قشر در آن دوران سخت و دشوار با نقش آفرینی خود و امروز با تفکر بسیجی و انقلابی به واسطه اپیدمی کرونا دوشادوش هم در کارزار با این بیماری بی وقفه در نبرد هستند و در مقابل این ویروس، جهادی بی نظیر را به نمایش گذاشتهاند.
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان تاکید کرد: هر چند امروز آتش، بمباران و انفجار محسوس و قابل مشاهده نیست اما مدافعان سلامت در مقابل این بیماری از مرگ استقبال کردند تا نجاتبخش زندگی دیگران باشند.
سردار حسینی با بیان اینکه طبق اعلام آمار دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکنون ۷۳ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال در استان دُز اول و ۵۲ درصد نیز دُز دوم واکسن را دریافت کردهاند، افزود: امید است با اراده آهنین و اعتقاد راسخ و با همکاری سایر دستگاهها، ارگانهای مرتبط و استقبال مردم به درصد بیشتری از پوشش واکسیناسیون در استان دست یابیم تا همه در برابر این بیماری ایمن شوند.
وی با اشاره به اقدامات نیروهای بسیج و بسیجیان جامعه پزشکی در دوران شیوع بیماری کرونا تاکنون، اظهار داشت: روحیه جهادی و تفکر بسیجی در قالب طرح شهید سلیمانی، رزمایش کمکهای مؤمنانه، تهیه و توزیع ماسک و موادضدعفونی و انجام خدمات پزشکی رایگان در راستای محرومیت زدایی در مناطق محروم از جمله این خدمات برجسته است.
کردستان از استانهای موفق در اجرای طرح شهید سلیمانی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت گرامیداشت فرارسیدن ایام مبارک هفته بسیج، از همه ارگانها، فعالان، امدادگران و تلاشگران حوزههای مختلف که در اجرای طرح شهید سلیمانی همگام با دانشگاه، سپاه و هلال احمر مشارکت چشمگیری داشتهاند قدردانی کرد و اظهار داشت: در بررسی عملکرد تیم های مجری طرح شهید سلیمانی شاهد اقدامات مطلوب و تلاش بی وقفه نیروهای مذکور هستیم که در راستای اجرای این طرح جهادگونه خدمت میکنند.
دکتر فرزین رضاعی یادآور شد: اکنون که یک سال از زمان اجرای طرح شهید سلیمانی میگذرد، امیدواریم با تداوم بهرهمندی از این ظرفیت عظیم، شاهد موفقیتهای بیشتری در کنترل این اپیدمی باشیم.
وی اضافه کرد: طرح مدیریت و کنترل اپیدمی کرونا به شیوه محله و خانواده محور مبتنی بر شعار هر خانه یک پایگاه سلامت به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که توسط وزارت بهداشت، سازمان بسیج و هلال احمر طراحی و به اجرا گذاشته شد، آثار مثبتی را به همراه داشته و در این زمینه کردستان جزو استانهای موفق در اجرای این طرح است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان رهگیری هوشمند، بیماریابی فعال، قرنطینه خانگی، آموزش، اطلاعرسانی، شناسایی، حفاظت از گروههای آسیبپذیر و مشارکت در اجرای واکسیناسیون را از مهمترین راهبردهای اساسی این طرح برشمرد و گفت: امیدواریم با همگرایی، مشارکت و همنوایی با قوت بیشتر و تکیه بر فرهنگ بسیجی بر مشکلات فائق آییم و شاهد پوشش واکسیناسیون همگانی باشیم.
دکتر رضاعی با بیان اینکه دریافت واکسن کرونا علیه این ویروس وظیفه میهنی، شرعی و دینی در راستای تأمین سلامت خود و جامعه است، ادامه داد: پوشش همگانی این امر مستلزم همکاری مجدانه ارگانهای مرتبط و همه آحاد جامعه است.
وی یادآور شد: امنیت و سلامت دو مولفه مهم و تأمین آن رسالت متولیان امر است به همین دلیل در حال حاضر در بالاترین سطوح ملی بهتر شدن وضع موجود با پوشش واکسیناسیون اکثریت محقق میشود.
در پایان این مراسم با اهدای جوایز و لوح تقدیر، از مدافعان سلامت و فعالان طرح شهید سلیمانی در کردستان تجلیل شد.
ویروس کرونا از ابتدای شیوع در اسفند ۱۳۹۸ تاکنون، یک هزار و ۸۶۹ قربانی در کردستان داشته است.
نظر شما