عباس جرجانی روز شنبه در هفتمین نشست کارگروه تنظیم بازار استان در سال جاری که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد، گفت: همچنین ۱۵۰ تن برنج هندی و پاکستانی در حال توزیع و ۱۰۰ تن برنج تایلندی نیز در حال حمل به استان است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۰ هزار و ۱۷۳ تن گوشت مرغ در خراسان جنوبی استحصال شده که ۱۳ هزار و ۳۰ تن در داخل استان مصرف و ۱۵ هزار و ۲۴۲ تن به خارج استان ارسال شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از انجام ۶۲ هزار و ۸۲۵ مورد بازرسی در این مدت خبر داد و گفت: این بازرسیها منجر به تشکیل هزار و ۱۴۰ پرونده تخلف به ارزش ۳۲۰ میلیارد و ۵۶۷ میلیون ریال در استان شد.
وی بیان کرد: ۲ میلیارد و ۱۱ میلیون ریال به شاکیان برگشت داده شد همچنین سه هزار و ۹۷۰ مورد گزارش مردمی به سامانه ۱۲۴ اعلام شده است.
جرجانی افزود: در حوزه آرد و نان ۹ هزار و ۴۱۵ مورد نظارت و بازرسی انجام و منجر به تشکل ۲۲۹ فقره پرونده تخلف به ارزش ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال شد.
وی گفت: همچنین در حوزه قاچاق کالا ۶ هزار و ۱۲۹ مورد بازرسی و نظارت انجام شد که منجر به تشکیل ۵۴ فقره پرونده تخلف به ارزش چهار میلیارد و ۵۸۲ میلیون ریال شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: امسال ۱۵ هزار تن گندم، ۴۵۰ تن شکر، ۱۰۰ تن مرغ منجمد، ۶۵ تن گوشت گوساله و ۲ هزار و ۵۰۰ تن برنج در انبارهای استان ذخیرهسازی شده و تا چند ماه آینده مشکلی در زمینه کالاهای اساسی نخواهیم داشت.
وی با اشاره به مصوبات جلسه قبل کارگروه تنظیم بازار استان گفت: با توجه به وضعیت تنظیم گوشت قرمز، مقرر شد از خروج بدون مجوز دام از استان خودداری شود که با همکاری سازمان جهاد کشاورزی این موضوع عملیاتی شده است.
جرجانی اظهار داشت: در راستای شفافیت هرچه بهتر نظارت و بازرسیها، تمامی فعالان اقتصادی مرتبط با عرضه کالاهای اساسی باید اطلاعات خود را در سامانه جامع انبارها ثبت کنند که این مهم محقق شده است.
وی افزود: اکنون ۳۰۰ تن گوشت مرغ منجمد برای استان تامین شده است که برای جلوگیری از دو نرخی شدن یا تشکیل صف، به نهادهای حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد اعلام شد این سهمیه را برای جامعه هدف خود جذب و توزیع کنند که اگر نتوانستند ما جذب و وارد بازار خواهیم کرد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی عنوان کرد: براساس مصوبه هیات وزیران و به استناد قانون تمامی وظایف و اختیارات مربوط به تنظیم بازار محصولات کشاورزی از تولید تا توزیع به سازمان جهاد کشاورزی استانها تفویض شده و تنظیم بازار کالاهای غیرکشاورزی نیز برعهده سازمان صنعت، معدن و تجارت است.
وی گفت: براساس دستور معاون اقتصادی رییس جمهور ۱۰ نفر از نیروهای سازمان صمت به صورت ماموریتی به جهاد کشاورزی منتقل شدند تا در زمینه تنظیم بازار همکاری کنند.
جرجانی با بیان اینکه از نیروهای بسیجی در نظارت بر بازار استفاده میشود افزود: ۲۴۸ نیروی بسیجی در این زمینه معرفی و مشخص شدهاند که از امروز آموزشهای لازم را فرا میگیرند وبا همکاری و همراهی سازمان صمت یا جهاد کشاورزی وارد عمل خواهند شد.
وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون هفت جلسه کارگروه تنظیم بازار استان با ۷۷ مصوبه برگزار شده که ۲۵ مورد درخصوص تامین کالاهای اساسی، ۲۱ مصوبه در زمینه توزیع و ۳۱ مورد درخصوص نظارت و بازرسیها بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: تعزیرات حکومتی در سه حوزه بهداشت، دارو و درمان، کالا و خدمات و قاچاق کالا و ارز فعالیت دارد که در هشت ماه گذشته چهار هزار و ۸۳۰ فقره پرونده در این سه حوزه وارد شعب تعزیرات حکومتی استان شده است.
حسین حسنپور افزود: در این مدت بیشترین میزان پروندهها مربوط به قاچاق سوخت و سپس قاچاق دام بوده است.
وی بیان کرد: بازرسی و نظارت ویژه شب یلدا از امروز در استان آغاز شد که در این طرح با همکاری سازمان صمت و اتاق اصناف، واحدهای صنفی عرضهکننده کالاهایی از قبیل میوه، شیرینی، آجیل و خشکبار مورد بازرسی و نظارت ویژه قرار خواهند گرفت.
نظر شما