آرزو فلاحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در سنندج در تشریح چگونگی توقیف فعالیت این دو کارخانه اظهار داشت: در راستای نظارت بر فعالیت و کنترل کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی سلامت محور، بازرسان معاونت غذا و داروی استان از خط تولید یک کارخانه تولیدی مواد غذایی بازدید کردند و به نمونه برداری از محصولات این کارخانه پرداختند.
وی ادامه داد: به دنبال مشاهده موارد غیر بهداشتی در خط تولید این کارخانه و عدم رعایت ضوابط بهداشتی، خط تولید کارخانه با همکاری مدیر کارخانه متوقف و اصلاح شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه با اشاره به مشاهده چربی گیاهی غیرمجاز در تولیدات یک واحد دیگر توسط بازرسان و تایید آن توسط آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو استان گفت: ضمن توقیف و جمع آوری همه محصولات تولیدی این کارخانه در سطح عرضه، در حال حاضر خط تولید این کارخانه نیز متوقف شده است.
فلاحی با اشاره به اهمیت مدیریت ایمنی مواد غذایی از شهروندان تقاضا کرد به علامت «سیب سلامت» سازمان غذا و داروی بر روی محصولات غذایی که نشان از باور و اطمینان آنان به خدمتگزاران خود در حوزه سلامت برای تامین موادغذایی ایمن و سالم است توجه کنند و در صورت مشاهده هر نوع مواد غیر مجاز یا آلودگی در مواد غذایی، موارد را به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اطلاع دهند.
وی با قدردانی از زحمات و تلاشهای مداوم بازرسان و کارشناسان اداره نظارت و کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در راستای ایفای رسالت خود و پیگیری سلامت محصولات غذایی به دلیل اهمیت سلامت مردم، یادآور شد: مصرف اقلام خوراکی، آرایشی و بهداشتی سالم یکی از بزرگترین دغدغه های جامعه است به همین دلیل کنترل و نظارت سازمانهای ذیربط از جمله سازمان غذا و دارو از محل تولید و حمل و نقل تا عرضه کالا بسیار حائز اهمیت است.
نظر شما