سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی، شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، با بیان اینکه، شهیدی که در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته با وجود مشکلات زیاد، ریالی از بنیاد شهید نگرفته، نماد ایثار است، افزود: برخی از آنها حتی در شرایط فعلی هم راضی نیستند تا حقوقی برایشان در نظر گرفته شود.
وی در ادامه تمدن اسلامی ایرانی را تمدنی غایت نگر و غیرمادی عنوان کرد و گفت: اگرچه انسان در حیات خود به مادیات وصل است اما آنچه که برای او ارزشمند است، مادیات نیست.
وی با بیان اینکه ارزش و تمدن برای انسان، بندگی خداوند و بروز بیرونی آن، شهادت است، اظهار داشت: در مورد شهدا به قطعیت و عینیت رسیدن به خدا ، برای همه محرز و آشکار است.
معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، با اشاره به اینکه، شهادت قله است و برای رسیدن به قله شهادت، باید از دامنه شهادت گذشت، تصریح کرد:
بنابراین باید آن دامنه را شناخت و پس از آن نیز، آن را ترویج کرد.
قاضی زاده هاشمی افزود: به همین دلیل است که رهبری فرمودند دبیرخانه کنگره شهدا باید برای همیشه باز بماند و ادامه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری کنگره در واقع نقطه آزاد است و دلیلش این است که شهادت کمال انسان است.
معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، با بیان اینکه حتی معصومین هم به شهادت می رسند، گفت: شهادت مسیر میانبری است که انسان را به کمال می رساند.
قاضی زاده هاشمی در ادامه به سفر رئیس جمهور به استان زنجان اشاره کرد و افزود: امیدواریم مصوبات سفر عملیاتی شود که پیگیری احداث ساختمان اداری بنیاد شهید استان از آن جمله است.
وی لزوم توجه دستگاههای ذیربط برای هزینهکرد، ۲۰ درصد از هزینه های خود در حوزه ایثار را یادآور شد و اظهار داشت: ما به عنوان بنیاد شهید، در این زمینه فقط پیگیر هستیم و نمیتوانیم دستوراتی در خصوص عملیاتی شدن این مورد به آنها بدهیم.
نام شهدا برازنده ترین نام برای معابر است
معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، به ضرورت نامگذاری معابر با نام شهدا اشاره کرد و افزود: افتخاری بالاتر از این نیست که گذر و معبرها به نام شهدا مزین شوند چون تا وقتی که شهید و شهادت وجود دارد غیر از اسامی شهدا هیچ نامگذاری دیگری نمیتواند برازنده خیابان ها معابر و گذر باشد.
قاضی زاده هاشمی، از گلزار شهدا به عنوان میعادگاههای فرهنگی نام برد و گفت: باید با کمک خیرین استان، با فضاسازی مناسب گلزار شهدا در توسعه فرهنگ ایثار و شهادت کوشید .
وی افزود: باید از خادمین افتخاری برای آنجا استفاده کرد چون خدمت در گلزار شهدا از بالاترین خدمات است.
مسکن و اشتغال دغدغده اصلی خانواده های ایثارگران است
معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، پیگیری مسکن ایثارگران ، پیگیری سهمیه استخدام فرزندان ایثارگران و جانبازان، را از مسائل مهم و قابل پیگیری عنوان کرد.
قاضی زاده هاشمی، با تاکید بر اینکه مسئله و دغدغه اصلی خانواده های ایثارگران و جانبازان و آزادگان، بحث مسکن و اشتغال فرزندان و خودشان است گفت: باید توجه شود که حداقل فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد، در این خصوص وضعیت بهتری داشته باشند.
باید ساخت آسایشگاههای ایثارگران را شروع کنیم
وی با تاکید بر اینکه متوسط سن ایثارگران بین ۵۰ تا ۶۰ سال است و رو به سالمندی حرکت میکنند، افزود: در سالهای آینده با توجه به این وضعیت نیاز به ساخت آسایشگاه ها برای نگهداری آنها خواهیم داشت.
معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، تصریح کرد: اگر مسکن و شهرسازی زمین هایی را در اختیار ما قرار دهد ساخت آسایشگاههای ویژه جانبازان و خانواده ایثارگران را شروع می کنیم.
نظر شما