قاضی زاده هاشمی: اگر جان‌فشانی ایثارگران نبود مذهب و تاریخ ما به یغما می‌رفت

تهران- ایرنا- رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر صبوری خانواده شهیدان و جانبازان نبود و ایثارگران ایستادگی و جانفشانی نمی‌کردند مذهب و تاریخ ما به یغما می‌رفت.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز سه شنبه -۹ آبان ماه- در اولین یادواره «شهدای جانباز ۷۰ درصد» که در مرکز همایش‌های وزارت نفت برگزار شد، با بیان اینکه باعث افتخار است که در محضر خانواده شهدا هستم، گفت: خانواده‌های جانبازان شهید دو اجر دارند؛ یک اجر مراقبت و نگهداری از جانبازان و اجر دیگر به خاطر بردباری در فراق شهید که بر اثر زخم ناشی از مجروحیت به شهادت رسیده است.

بزرگی کار خانواده شهدا مانند شهادت است

قاضی‌زاده هاشمی افزود: بزرگی کاری که انجام دادید مثل شهادت است. اگر صبوری شما نبود، اینها در راه خدا جهاد نمی‌کردند. اگر ایثارگران ایستادگی و جانفشانی نمی‌کردند مذهب و تاریخ ما به یغما می‌رفت.

وی با بیان اینکه بیشترین شهدای دفاع مقدس زیر ۲۳ سال سن داشتند، ادامه داد: در یک دوره ای از تاریخ، مردم این سرزمین با دستان خالی و توکل به خدا با دشمن‌های تا بن دندان مسلح، جنگیدند و پیروز شدند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ما در محاصره دشمن و در تحریم اقتصادی بودیم و سلاح‌هایی که از کشورهای غربی خریده بودیم را به ما تحویل ندادند اما رزمندگان با توکل به خدا دشمن میلیونی را به عقب راندند؛ مقابل ما نیروهای عراقی نبودند ما از چند کشور اسیر گرفتیم و ملت ما غفلت نکرد.

وی خاطرنشان کرد: آن زمان مردم فلسطین غفلت کردند، مدل دشمنان ایجاد رعب است. وارد یک روستا می شدند و کوچک تا بزرگ آنجا را می‌کشتند. اردوگاه‌ها در مصر، اردن و سوریه ایجاد شد. ماحصل اینها ۵ میلیون فلسطینی بودند که پراکنده شدند. می توانستند بمانند و ایستادگی کنند. همانند ایستادگی که امروزه مردم غزه در مقابل اسرائیل دارند.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: وصیتنامه شهدا را که می‌خوانیم می‌بینیم، مربوط به یک نوجوان است اما انگار یک معلم بزرگ عرفان آن را نوشته، گویا این انسان خود را در مقابل درهای حکمت خدا قرار داده و این درها نیز به روی او باز و باعث شده شجاع شود، شخصیتهای بی نظیری مانند حاج قاسم، این گونه بودند. این انسان بزرگ چیزی کم نداشت و قدرت ۵ رئیس جمهور را داشت اما تشنه شهادت بود.

قاضی‌زاده هاشمی: در مسئله غزه، انگشت اشاره به سمت ایران است

وی افزود: انسان از مرگ، گریزان است. بعضی‌ها چه فهم عمیقی از عالم دارند که عاشق شهادت می شوند. در شهادت دست انسان بازتر و پیام، رساتر می شود، بهترین مرگ شهادت است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: فرهنگ جهاد فی سبیل الله، شهادت را به عنوان مرگی تاریخی و با عزت، در کام مردم غزه شیرین و آنها را قهرمان کرده است. حکمت در زبان آنها به دلیل توکلشان به خداست.

قاضی زاده هاشمی گفت: دوبار در شورای امنیت، کشورهای مختلف می خواهند آتش بس اتفاق بیفتد. بعد کشورهای به ظاهر متمدن که برای مرگ یک دختر در ایران جنجال می کنند، آن را وتو می کنند. حتی حفظ ظاهر هم نمی کنند؛ اگرچه صحنه‌هایی که از فلسطین مشاهده می‌کنیم، دردناک است اما این صحنه‌ها نشان می‌دهد آنها آدمیت خود را از دست داده اند.

وی افزود: شهدای عزیز ما تاثیر بزرگی در جهاد اصغر و اکبر داشتند. در جهاد اصغر از خاک و کیان ما دفاع کردند و در جهاد اکبر بصیرت خود و مرز حق و باطل را به جهان نشان دادند.

شهادت ۳۴۶ جانباز ۷۰ درصد 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران نیز در این مراسم گفت: حدود ۳۴۶ جانباز ۷۰ درصد به شهادت رسیده که از این تعداد ۱۴ نفر از این عزیزان امسال آسمانی شدند.

اصحاب کریمی افزود: خانواده شهدا شرایط جانبازان و درد فراق آنها بعد از شهادت را تحمل کردند.

وی با بیان اینکه نتوانسته‌ایم برای شما کاری کنیم و شرمنده شهدا و شما هستیم، ادامه داد: هر چقدر برای خانواده شهدا کار کنیم کم است. همه زحمات ما به ۳۰ دقیقه ای که خانواده جانبازان ۷۰ درصد کنار آنها بودند، نمی رسد.

کریمی بیان کرد: در ۲۰ سالی که از فعالیتم در بنیاد شهید می‌گذرد، هر وقت از رئیس بنیاد شهید دعوت کردیم اجابت کرده و تمام تلاش خود را برای حل مشکلات خانواده ایثارگران به کار گرفته است.

پخش سخنان رهبر معظم انقلاب، رونمایی از کتاب «یاس‌های زیر تیغ»، اجرای نماهنگ و سرود از گروه دانش آموزان و سخنرانی حاج قاسم درباره فلسطین از برنامه های اجرا شده در این یادواره بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha