شبکه‌سازی گفتمان فاطمی به سراسر کشور گسترش می‌یابد

بیرجند - ایرنا - رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: شبکه‌سازی گفتمان فاطمی تاکنون در چهار استان انجام شده است و این روند تا پایان امسال در تمامی استان‌های کشور ادامه خواهد یافت تا گفتمان فاطمی به‌صورت نظام‌مند، منسجم و بدون موازی‌کاری اجرایی شود.

مریم مجتهدزاده لاریجانی روز شنبه در نشست تخصصی گفتمان فاطمی در بیرجند افزود: با توجه به دغدغه‌های مقام معظم رهبری در زمینه اشاعه سیره فاطمی، شبکه‌سازی را شروع کردیم که گام مهم و اولیه برای شناخت شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه شبکه‌سازی گفتمان فاطمی در عرصه جهانی هم آغاز شده است گفت: شبکه‌سازی براساس ضرورت در کشورهای حوزه مقاومت آغاز به‌کار کرده و هماهنگی‌های لازم برای تحقق این مهم در کشورهای فلسطین، سوریه، عراق، لبنان و یمن آغاز شده است.

رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس بیان کرد: یکی از فعالیت‌های این سازمان گفتمان‌سازی فاطمی است تا در رابطه با گفتمان فاطمی نقش زنان‌ در پیدایش و استمرار انقلاب اسلامی مشخص شود.

وی افزود: انقلابی که در ایران واقع شد یک نوآوری بود و قبل از آن انقلاب‌ها از طریق شرق و غرب حمایت می‌شدند اما انقلاب اسلامی به فرماندهی امام خمینی (ره) با وحدت کلمه و با مدل جدید به پیروزی رسید.

مجتهدزاده گفت: دولت‌های مستکبر که منافع خود را در خطر می‌‍دیدند این انقلاب را برنتابیدند و با تحریک قومیت‌ها و تحمیل جنگ هشت ساله‌ شرایطی را رقم زدند که در ائتلاف نانوشته با همه جهان در این جنگ رو به رو ولی بدون عدول از ارزش‌ها پیروز شدیم.

وی اظهار داشت: زنان در صحنه‌های مختلف انقلاب حضور داشتند اما نقش گفتمان‌سازی انقلاب مهمترین آن بود یعنی اگر زن در کنار مرد از خانواده صیانت نمی‌کرد آیا واقعا می‌توانستیم پیروز میدان باشیم و این نقش مغفول واقع شده که باید به آن توجه کنیم.

معاون اسبق امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: انقلاب ما هیمنه دشمن را شکست و اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند "ما انقلاب نکردیم که رژیمی برود و رژیم دیگر بیاید بلکه انقلاب کردیم برای تمدن‌سازی انقلاب اسلامی و ‌زمینه‌سازی ظهور" در ادامه همین روند است.

وی با بیان اینکه دشمن در حال حاضر جنگ نرم را به ما تحمیل کرده است افزود: در مقابل همه توطئه‌های دشمن، بصیرت کارساز خواهد بود تا دشمن نسبت به کم ارزش‌سازی آرمان‌ها نتواند اقدامی کند.

مجتهدزاده تصریح کرد: دشمن هوشیار است اما ما باید هوشیارتر باشیم و به عنوان اشرف مخلوقات مکلفیم در کارمان هدف داشته باشیم تا در فرایند افق تمدن اسلامی گام برداریم.

وی با بیان اینکه در گفتمان فاطمی باید برنامه‌ریزی داشته باشیم گفت: زن در حالی که عفیف است باید در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی هم سنگرهای جدید را تعریف کند و الگوی سوم زن در دوران دفاع مقدس بروز و ظهور پیدا کرد.

‌رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس اظهار داشت: گفتمان روش می‌خواهد و روش کار این است که برای تحقق تمدن نوین اسلامی از حضرت فاطمه زهرا (س) الگو بگیریم.

وی افزود: مقام معظم رهبری در سخنرانی‌ها بارها گفتند "هنوز دولت اسلامی به معنای واقعی به وجود نیامده و برای تحقق دولت اسلامی باید خود را به عقلانیت، دین، اخلاق و علم مجهز کنیم" و این چهار رکن طبق فرموده مقام معظم رهبری باید در تمام ارکان جامعه گسترش یابد.

دبیر اجرایی کنگره بین‌المللی سیره فاطمی هم در این نشست گفت: گفتمان فاطمی و نقش فعال ما در گفتمان‌سازی می‌تواند تلفیقی از راهبرد عملیاتی باشد.

فاطمه علمداری افزود: گفتمان فاطمی براساس بیانیه گام دوم انقلاب، نقش زنان در فرایند تمدن نوین اسلامی، همگرایی فعالان و سازمان‌های فرهنگی و تحقق این رویکردها در کشور آغاز شده است.

وی گفت: در گفتمان فاطمی می‌خواهیم سرمشق­­، سیره و ‌منش حضرت فاطمه زهرا (س) اشاعه یابد و برای اینکه گفتمان فاطمی تبدیل به سیره زندگی شود، باید تلاش کنیم.

دبیر اجرایی کنگره بین‌المللی سیره فاطمی تصریح کرد: امروز با ادبیات شکاف بین نسلی یا گفت و گوی بین نسلی و جولان فضای مجازی باید با بررسی سیره و رفتار مادر و فرزند در سیره فاطمی بخش زیادی از آسیب‌ها را کاهش دهیم.

وی افزود: سنت‌های الهی طبق آیات قرآن تغییر پیدا نمی‌کنند و ارزش‌ها همواره یکسان هستند که می‌توانیم از مکتب ائمه در زندگی فردی و اجتماعی به‌خوبی بهره بگیریم.

علمداری گفت: ما نقش مادر را در پرورش سربازان امام عصر (عج) می‌بینیم و ‌اگر این اصل در جامعه دیده شود، بسیاری از آسیب‌ها کاهش خواهد یافت.

وی تاکید کرد: اگر زنان نباشند جبهه‌های حق خالی می‌شود پس انسان‌سازی، اصلی‌ترین نقش مادر در چارچوب انقلاب اسلامی است.

دبیر اجرایی کنگره بین‌المللی سیره فاطمی گفت: چشم‌انداز گفتمان فاطمی تحکیم بنیان خانواده است که وحدت‌بخش و ‌هم‌افزا باشد.

وی افزود: تشکیل شبکه گسترده زنان، نهادینه‌سازی­، الگوی واحد، پرورش سفیران فاطمی و گسترش فعالیت‌های گروهی از مهمترین اهداف گفتمان فاطمی است.

علمداری اظهار داشت: شبکه‌سازی در کشورهای حوزه مقاومت از مهمترین ماموریت‌های گفتمان‌سازی فاطمی است زیرا معنویت روز به روز کمرنگ شده است و گفتمان فاطمی معنویت‌بخش به جامعه جهانی خواهد بود.

در این نشست اعضای اصلی شبکه گفتمان فاطمی خراسان جنوبی با محوریت دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، بسیج جامعه زنان، ادارات کل تبلیغات اسلامی و حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی تشکیل و مقرر شد نمایندگان دستگاه‌ها نسبت به شبکه‌سازی گفتمان فاطمی در سطح استان اقدام کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha