به گزارش ایرنا،حجت الاسلام رضا قاسمی روز سه شنبه در نشست ستاد اقامه نماز در باشت اظهار داشت: صرف وجود یک نمازخانه و امام جماعت برای اقامه نماز در ادارات کافی نیست بلکه هر یک دستگاه های اجرایی جامعه هدف خود باید در این خصوص اقدام کنند به عنوان مثال اداره جهادکشاورزی برای ترویج فرهنگ نماز بین بهره برداران حوزه خود اقدام کند.
وی عنوان کرد: نیاز است دستگاه های اجرایی برای ترویج فرهنگ نماز سالیانه کارگاه های آموزشی، جشنواره ها و مسابقاتی پیش بینی کنند.
قاسمی با اشاره به اینکه زنگ نماز به مدت ۲۰ دقیقه در مدارس برای اقامه نماز به صدا در می آید تاکید کرد: زنگ نماز فرصت مناسبی برای تبیین برکات نماز در بین نسل آینده است.
وی ابراز داشت:نماز افزون بر آثار اخروی برکات فراوانی برای دنیای انسان ها از جمله کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
رییس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ۸۰درصد از دستگاه های اجرایی استان دارای زیرساخت اقامه نماز هستند و برخی از مراکز مانند دانشگاه های استان دارای مسجد هستند.
نیاز به توسعه زیرساخت های نماز در باشت
فرماندار باشت نیز در این نشست گفت: برخی دستگاه های اجرایی این شهرستان به دلیل نمایندگی بودن زیرساخت های اقامه نماز ندارند و با توجه به اینکه اداره های مذکور در نزدیکی یکدیگر قرار دارند احداث یک نمازخانه اداری در شهرستان ضروری است.
نادر گرامی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت خیران برای تامین تجهیزات کم هزینه و سیستم های صوتی نیاز دیگری است که باید به آن توجه شود.
امام جمعه باشت نیز در این نشست با اشاره به اینکه هم اکنون در منطقه گردشگری شلالدون در جاده ارتباطی گچساران یک کانکس برای برپایی نماز مسافران پیش بینی شده گفت: ایجاد یک نمازخانه در این منطقه ضرورتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام امید گنجه اضافه کرد:جزیره ای عمل کردن دستگاه های اجرایی در مقوله نماز و مسائل فرهنگی مقوله دیگری است که باید مورد توجه باشد.
وی تاکید کرد:برنامه های جذاب سازی نماز برای کودکان و نوجوانان در قالب مسابقات و جشنواره ها به ترویج این فرهنگ اسلامی کمک می کنند.
وی عنوان کرد: هم اکنون در بیشتر مساجد شهر باشت نماز جماعت به صورت مستمر برگزار می شود.
نظر شما