علی دیانتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد شامل ۵۲۸ هزار رأس دام سبک و ۶۶ هزار و ۷۰۰ رأس دام سنگین است که پلاک کوبی و پس از آن در سامانه جامع هویت گذاری ثبت شده اند.
وی همچنین با اشاره بر ضرورت بروزرسانی و ثبت به موقع مشخصات دامهای پلاک کوبی شده در سامانه جامع هویت گذاری افزود: در این راستا تشدید نظارتها، رصد و پایش مستمر توزیع نهادههای دامی و راستی آزمایی از تعاونیهای توزیع کننده این نهادهها بسیار ضروری است.
وی اضافه کرد: شهرستان میاندوآب با دارا بودن ۸۳ هزار رأس دام سنگین و ۵۸۰ هزار دام سبک، ۸۵ واحد گاوداری صنعتی با ظرفیت چهار هزار و ۹۱۸ رأس و تولید سالانه ۱۷۷ هزار تن فرآورده های دامی، یکی از قطب های مهم دامپروری استان محسوب می شود.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب بیان کرد: در راستای حمایت از دامداران، از آذر ماه سال گذشته تاکنون نزدیک به ۴۵ هزار تن انواع نهادههای دامی و کنسانتره در بین دامداران شهرستان توزیع شده است.
دیانتی اظهار داشت: توزیع نهادههای دامی براساس دستورالعمل ارسالی از وزارت جهاد کشاورزی و براساس پلاک کوبی دام انجام میگیرد.
وی افزود: همچنین توزیع نهادههای دامی براساس پهنهبندی در حوزه عمل مراکز جهاد کشاورزی و الزاما با صدور حواله توسط این مراکز انجام میگیرد و با عنایت به فصل زمستان و آسیب پذیر بودن دامداران عشایری، اداره امور عشایر شهرستان باید در خصوص افزایش سهمیه نهادههای دامی برای این دامداران، پیگیریهای لازم را اداره کل عشایر استان انجام دهد.
میاندوآب یکی از قطبهای تولید محصولات لبنی و پروتئینی در آذربایجان غربی است.
نظر شما