به گزارش روز سه شنبه گروه علم وآموزش ایرنا از ستاد ارتباطات و اطلاعرسانی بنیاد مصطفی(ص)، بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) از مجموع ۶۵۸ اثر ارسال شده به رقابت علمی کنز ۱۰۸ اثر را واجد شرایط به مرحله دوم دانست.
دبیرخانه رویداد، فراخوان دومین دوره از رقابت علمی کنز را در سال ۱۴۰۰ اعلام کرد. تا پایان مهرماه، ۶۵۸ اثر از ۲۵ کشور جهان در حوزههای «معدن و صنایع معدنی»، «آب، محیط زیست، انرژی»، «سلامت و فناوری پزشکی» شامل، «فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «حمل و نقل» و «اقتصاد، بانکداری و تامین مالی» به دست داوران رسید.
این گزارش حاکی است آثار واجد شرایط در حوزه «معدن و صنایع معدنی» شامل ۱۰ اثر، در حوزه «آب، محیط زیست و انرژی» شامل ۳۱ اثر، «سلامت و فناوری پزشکی» شامل ۲۹ اثر، «فناوری اطلاعات و ارتباطات» شامل ۱۴ اثر، «حمل و نقل» شامل ۱۳ اثر و «اقتصاد، بانکداری و تامین مالی» شامل ۱۱ اثر بوده است.
آثار راه یافته به دور دوم نیز از ۱۰ کشور ایران، سوریه، نیجریه، مالزی، عمان، مصر، هند، بنگلادش، ویتنام و پاکستان است.
در ارزیابی اولیه آثار، غربالگری توسط ارزیابان علمی انجام شد. طرح های برتر راه یافته به مرحله دوم رقابت علمی کنز در نشانی https://kans.mstfdn.org/fa/ قابل مشاهده است.
بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) رقابت عملی کنز را با تمرکز بر یافتن راه حل های برتر جامعه علمی و فناوری برای حل مشکلات و چالش های پیش روی جهان اسلام برگزار می کند.
هدف از این رقابت علمی، حل این مشکلات از راه تبادل نظر میان نخبگان جوان با انگیزه و توانمند است. در این رقابت علمی دانشمندان، پژوهشگران، نوآوران، دانشجویان دانشگاهها و استادان زیر ۴۵ سال در جهان اسلام تشویق می شوند که ایدهها و دستاوردهای علمی و فناوری خود را در قالب یک فایل ویدیویی سه تا چهار دقیقه ای به دبیرخانه کنز ارائه دهند. پس از پایان مراحل ارزیابی از برندگان تجلیل خواهد شد.
نظر شما