احمد راستینه هفشجانی روز دوشنبه در نشست خبری با رسانههای این استان افزود: در راستای واگذاری سرخابیها، تاکنون جلسات مستمری هم با وزارت ورزش و جوانان و هم با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شده و ۲ مدل در خصوص واگذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس تدوین شده که مدل اول واگذاری در بورس است و مدل دوم ایجاد شرکتهای تعاونی در قالب هواداران، پیشکسوتان و حامیان است.
وی تصریح کرد: مدل دوم مدل بهتری در خصوص واگذاری باشگاههاست و امید است بتوان در قالب تعاونی باشگاههای پرسپولیس و استقلال را واگذار کرد.
راستینه با بیان اینکه باشگاههای استقلال و پرسپولیس حدود ۶۰ میلیون هوادار هستند، اظهار داشت: هر هوادار یک سهامدار است و چنانچه بلیطی خریداری کند تا پیامکی ارسال کند درآمد آن به سهام تعاونی باشگاه واریز میشود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین به تمرکز این کمیسیون بر تدوین لایحه نظام باشگاهداری اشاره کرد و گفت: با تصویب این لایحه که پیشبینی میشود سال آینده محقق شود ظرفیت بزرگ نقشآفرینی بخش خصوصی در ورزش ایجاد میشود.
راستینه خاطرنشان کرد: حضور بخش خصوصی در ورزش، ساماندهی رشتههای ورزشی، توجه به آمایش سرزمین و تعریف برنامههای هدفمند برای ورزش دانشآموزی و دانشجویی و المپیادهای ورزشی از جمله موارد در نظر گرفته شده در لایحه نظام باشگاهداری است.
وی افزود: در قالب نظام باشگاهداری ظرفیتها و استعدادهای ورزشی بهتر شناخته میشود که با همت نمایندگان مجلس به ویژه در کمیسیون فرهنگی امید است این لایحه نیز مصوب و ابلاغ شود.
نظر شما