۲۹ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۵۰
کد خبرنگار: 915
کد خبر: 84618798
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرماندار گنبدکاووس: شورای آموزش و پرورش برنامه محور و تحول‌گرا باشد

‌گنبدکاووس - ایرنا - معاون استاندار و سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس با مهم دانستن نقش و جایگاه شورای آموزش و پرورش در تصمیم‌گیری‌ و تصمیم‌سازی‌ شهرستانی این نهاد، بر لزوم برنامه محور و تحول‌گرا بودن این شورا تاکید کرد و گفت: داشتن برنامه مهمترین رکن در پیشبرد امور است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دهرویه روز چهارشنبه در مراسم نواختن زنگ شورای هفته آموزش و پرورش (۲۴ تا ۳۰ دی) گنبدکاووس در دبیرستان غیردولتی البرز این شهر، اظهار داشت: محدود کردن شورای آموزش و پرورش به تصمیم گیری در خصوص رفع مسائل و مشکلات حوزه سخت افزاری درست نیست بلکه باید از ظرفیت این شورا برای بومی سازی اسناد، قوانین و دستورالعمل‌های بالادستی و برنامه‌ریزی برای اجرای آن استفاده کرد. 

وی افزود: برخی دستورالعمل‌ها، اسناد و قوانین بالادستی به دلائل مختلف قومی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی در یک منطقه کارایی ندارد و باید نسبت به بومی سازی آن اقدام شود که شورای آموزش و پرورش می‌تواند به این حوزه ورود کند.

دهرویه اضافه کرد: آموزش و پرورش ظرفیت نیروی انسانی خوبی دارد که می‌توان از ظرفیت و تجربیات آنها برای برنامه ریزی و بومی سازی قوانین و دستورالعمل‌ها استفاده و سپس آنرا اجرا کرد. 

سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس ادامه داد: برای رفع کمبودهای زیرساختی در آموزش و پرورش بویژه مدرسه سازی، ابتدا باید اطلس جغرافیایی از پراکندگی جمعیت دانش آموزی شهرستان تهیه شود تا متناسب با نیازها و نسبت به جانمایی و احداث مدرسه از محل اعتبارات دولتی یا کمک‌های نیکوکاران اقدام کرد.

وی تصریح کرد: شورای آموزش و پرورش برای موفقیت در انجام وظایف باید علاوه بر داشتن برنامه و روحیه تحول‌گرایی، تیم‌های کارشناسی ذیل خود تشکیل تا مسائل و مشکلات را قبل از طرح در جلسه اصلی، مورد بررسی و کارشناسی قرار دهند.

دهرویه، آسیب شناسی نقاط ضعف آموزش و پرورش و برنامه‌ریزی برای رفع آن را از دیگر نیازهای شورای آموزش و پرورش دانست و گفت: از نقاط ضعف استان گلستان و گنبدکاووس درصد قبولی دانش آموزان در آزمون سراسری است که می‌توان با برنامه ریزی و یک دوره چند ساله نسبت به ارتقای این جایگاه اقدام کرد.

وی همچنین برلزوم جلب اعتماد نیکوکاران و افراد متمول جامعه برای مشارکت بیشتر در امر مدرسه سازی و یا کمک به تحصیل بازماندگان از تحصیل در گنبدکاووس تاکید کرد و افزود: همه این اقدامات در سایه کار شورایی که در آموزه‌های اسلامی نیز به آن تاکید شده، قابل انجام است ضمن اینکه یک تیم بارزسی و نظارت هم بر روند اجرای مصوبات ذیل شورای آموزش و پرورش تشکیل خواهد شد.

مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس نیز در این مراسم با قدردانی از همراهی اعضای شورای آموزش و پرورش در پیشبرد امور نظام تعلیم و تربیت، گفت: هم اکنون این شهرستان ۹ هزار فرهنگی شاغل و ۸۷ هزار دانش آموز از مقطع پیش دبستانی تا متوسطه دوره دوم دارد.

کمال الدین نظرنژاد از تحصیل ۲۰ درصد دانش آموزان گنبدکاووس در مدارس غیردولتی خبر داد و افزود: توجه به این مدارس و رفع نیازهای آنها بویژه پرداخت تسهیلات جهت ساخت مدرسه ضروری است در غیر این‌صورت و تا سال تحصیلی آینده ۵۰ درصد مدارس غیردولتی این شهرستان از گردونه آموزش خارج خواهند شد.

وی اضافه کرد: باتوجه به کمبود فضاهای آموزشی دولتی و تراکم بالای جمعیت دانش آموزی در شهر گنبدکاووس، نیاز است تا شورای اسلامی و شهرداری این شهر یا دیگر دستگاه‌های اجرایی که زمین مازاد دارند، نسبت به اختصاص آن به آموزش و پرورش برای ساخت مدرسه اقدام نمایند. 

گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha