به گزارش ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز چهارشنبه در آیین تجلیل از صادرکنندگان برتر استان همدان، اظهار داشت: طی ۹ ماه گذشته حدود ۷۳۰ میلیون دلار کالای تولید شده این استان از گمرکات کشور صادر شده که سهم گمرک همدان از این مقدار ۴۷ میلیون دلار بوده است.
وی رونق صادرات از گمرک همدان را ضروری دانست و از صادرکنندگان و تولیدکنندگان خواست مراودات تجاری خود را از گمرک استان انجام دهند تا در کارنامه تجاری استان درج شود.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: جلوگیری از خام فروشی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب است و از اینرو ایجاد ارزش افزوده و فرآوری منابع معدنی و کشاورزی در استان همدان مورد توجه قرار گرفته است.
وی به پیشرفتهای حاصل شده در بخش پزشکی و هسته ای کشور اشاره کرد و گفت: بخشی از این توفیقات به رغم فشارهای تحریمهای ظالمانه به دست آمده است.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه دولت برای فراهم کردن زمینه و زیرساختهای رونق و توسعه صادرات غیرنفتی تلاش میکند، گفت: این موضوع در استان همدان به صورت جدی در اولویت مدیران قرار دارد.
وی از صادرکنندگان استان برای تاب آوری در شرایط سخت تحریم قدردانی کرد که با صادرات و ورود ارز به کشور حل کننده بخشی از مشکلات هستند.
استاندار همدان همچنین به حمایت دولت از تولیدکنندگان و صنعتگران اشاره کرد و افزود: موانع و مشکلات فعالان اقتصادی در ستاد تسهیل و رفع موانع مورد بررسی قرار می گیرد تا این افراد در فرایند تولید دغدغه ای نداشته باشند.
قاسمی فرزاد گفت: عرصه اقتصاد آوردگاه و رزمگاهی بود که پیروزی رزمندگان اقتصادی کشور بر دشمنان مردم ایران در آن رقم خورد.
نماینده عالی دولت در استان همدان اظهار داشت: خام فروشی در تاریخ ایران از زمان اکتشاف نفت به شکلی ویژه انجام گرفت که جز وابستگی اقتصادی، چیزی به دنبال نداشت.
به گفته وی، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، خامفروشی، رفتهرفته کنار گذاشته و در راستای عدم وابستگی و رشد و شکوفایی اقتصاد کشور گامهای اساسی برداشته شد.
استاندار همدان تصریح کرد: با عملیاتی کردن طرح پرهیز از خام فروشی بعد از انقلاب اسلامی، هم منابع و معادن خدادادی تضمین و هم منافع آن به نسلهای آینده منتقل شد.
وی افزود: در هر زمان که رویکرد جمهوری اسلامی توسعه محور بوده، دشمنان انقلاب و مردم، سعی کردهاند تا با تحریمها و دستاندازیها مانع ایجاد کنند.
قاسمی فرزاد تاکید کرد: در دوران تحریمهای ظالمانه، دانش فنی بسیاری از منابع بومی شد که با توجه به ظرفیت استان همدان میتوان از منابع و معادن آن در راستای پیشرفت کشور و توسعه استان بهرهبرداری کرد.
نماینده عالی دولت در استان همدان اظهار داشت: تولید کنندگان و فعالان عرصه اقتصاد در شرایط تحریم به مثابه افسران نبرد اقتصادی، جهادی عمل کردند.
به گزارش ایرنا، در این آیین از صنایع و واحدهای تولیدی «سیمان هگمتان»، «معدن سرمک»، «آهن و سیلیس آذرخش»، «یاقوت ناب پارس»، «صنایع غذایی سحر»، «فروسیلیس غرب پارس» و «فراپل جم» به عنوان صادرکنندگان برتر استان معرفی و از مدیران این واحدها تقدیر شد.
نظر شما