به گزارش ایرنا، عباس گلرو روز پنجشنبه در جریان بازدید از فرودگاه بین المللی سمنان بیان کرد: بین المللی شدن فرودگاه سمنان با هدف شکل گیری مبادلات کالا و انسان به شکل داخلی و خارجی با توجه به تغییر شرایط و کاهش اهمیت پایتخت در این امور است.
وی افزود: اکنون استان ها سهم مهمی در جابه جایی کالا و مسافر دارند و ارتباط استان سمنان با ۱۵ کشور همسایه و سایر استان های کشور در امر حمل و نقل مسافر و کالا باید تقویت شود.
گلرو ادامه داد: سهم استان سمنان از یکهزار و۲۰۰ میلیارد دلار معاملات تجاری خارجی اندک است و با توسعه فرودگاه و استفاده از ظرفیت صنایع استان این سهم افزایش می یابد.
وی سوریه را یکی از مشتریان مهم مصالح ساختمانی تولیدی استان سمنان برشمرد و ابرازداشت: ۵۰ درصد مصالح ساختمانی سوریه از ایران تامین می شود و باتوجه به تولید قابل توجه مصالح ساختمانی در استان سمنان، فرودگاه بین المللی سمنان فرصت مناسب توسعه تجارت با سوریه است.
نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فرودگاه بین المللی سمنان نقش مهمی در پروازهای عتبات عالیات، حج و دمشق دارد و در کار تجارت و مسافر به عنوان فرودگاه معین تهران نقش آفرینی می کند.
گلرو یادآورشد: این فرودگاه به عنوان فرودگاه آموزشی و ستاد پهپادی مورد استفاده است و در کنار نقش مهم آن در صنعت در بهره برداری از ظرفیت های گردشگری استان سمنان نیز تاثیرگذار است.
نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلسشورایاسلامی به همراه معاون استاندار و جمعی از مسوولان استان و شهرستان سمنان از فرودگاه سمنان بازدید کردند. این فرودگاه با مصوبه هفته اخیر هیات دولت، مجوز مرز هوایی گرفت و به فرودگاه بین المللی تبدیل شد.
ساخت فرودگاه سمنان از سال ۱۳۹۴ آغاز شد و در کمتر از ۱۰ سال به فرودگاه بین المللی تبدیل شد. وسعت این مجموعه نیز از ۲۶۰ هکتار اکنون به ۳۷۰ هکتار افزایش یافته و دارای باند فرودگاهی به طول سه هزار و ۱۰۰ متر است./
نظر شما