عبدالله ابراهیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: متاسفانه تعدادی از ساکنین این روستا بدون توجه به حریم شبکه برق اقدام به ساخت و ساز در مجاورت شبکه کرده اند که همین موضوع باعث شده تعدادی از تیرهای روشنایی در جای نامناسب و غیر ایمن قرار گیرند.
وی یکی دیگر از مشکلات مربوط به حریم شبکه برق در این روستا را بی توجهی به حریم شبکه و سهل انگاری دهیار منطقه و برخی دستگاه های مربوطه و عدم استعلام از این مدیریت جهت اجرای طرح هادی در روستا عنوان کرد و افزود: در مجموع ۲ عامل ساخت و سازها و اجرای طرح هادی باعث شد تا ۱۱ اصله تیر برق که در ابتدا جانمایی درستی داشتند، اکنون در مکان نامناسبی قرار گیرند.
وی افزود: کارشناسان توزیع برق شهرستان سقز با حضور در روستا و بازدید های میدانی، اقدام به تعیین مکان جدید جهت انتقال و جابجایی تیرهای روشنایی برق کرده اند و در همین راستا از مجموع ۵۳ روشنایی معابر موجود در روستا ۱۱ تیر رفع حریم شده و در مکان مناسب جانمایی شده و ۲ تیر دیگر نیز تعویض شد.
وی اعتبار مورد نیاز برای اجرا و اتمام این طرح را بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: با اجرای این طرح ۴۵۰ متر از شبکه فشار ضعیف موجود در روستای علی آباد رفع حریم شده است.
ابراهیمی یادآور شد: بر اساس بند ۲ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها و همچنین ماده ۵۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده عملیات ایجاد، اصلاح و تامین روشنایی معابر سطح شهر و روستاهای کشور از محل سه درصد عوارضی پرداختی به شهرداری ها واگذار شده است اما این شرکت در راستای کمک به تامین روشنایی سطح معابر، علی رغم هزینه های بالای احداث و تامین برق پایه های روشنایی در این راستا گام برداشته است.
رییس اداره توزیع برق سقز ادامه داد: ضروری است دهیاری ها و شهرداری ها با توجه به دریافت اعتبار سه درصدی از عوارض مربوط به روشنایی معابر ما را در تدوام توسعه، اصلاح و تامین روشنایی معابر سطح شهر و روستاها یاری کنند.
نظر شما