"یوسف نوری " روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مشهد با اشاره به اینکه پایه جهاد تبیین در بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب مطرح شده است، افزود: با توجه به اهمیت جهاد تبیین، مصادیق آن با اسناد بالادستی این مجموعه از جمله سند بنیادین آموزش و پرورش تطابق داده شده و تناظر یک به یک آنها مورد بررسی لازم قرار گرفت.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی هفت برکت را در طول ۴۳ سال انقلاب این کشور برای آموزش و پرورش مطرح کرده اند که از جمله آن مشارکت مردمی در امور اجتماعی و سیاسی است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه یکی از بسترهای مشارکت مردم توسط وزارت آموزش و پروش شکل میگیرد، اظهار کرد: در یکی از توصیه های مقام معظم رهبری به این وزارتخانه موضوع اهمیت پژوهش در مدارس کشور مطرح شده است و اگر اکنون شاهد پیشرفت شرکتهای دانش بنیان، به عنوان قسمتی از جهاد تبیین در کشور هستیم، زمینه آن در مدارس شکل گرفته است.
او در پاسخ به موضوع اهمیت "پرورش" به عنوان یکی از وظایف آموزش و پرورش و نحوه اجرای آن در دوران پاندمی کرونا گفت: در فضای نرم افزار شاد سعی شده است تا موضوع و اهمیت فعالیت های پرورشی نیز مورد توجه ویژه قرار گیرد و معلمان در این موضوع هم با دانش آموزان ارتباط مناسبی برقرار کرده اند.
نوری افزود: از سوی دیگر با آزادسازی مجموعههای ورزشی آموزش و پرورش با رویکرد «خانواده محوری»، امکان حضور فعال دانش آموزان در کنار خانواده خود، برای پیشبرد اهداف پرورشی، فراهم شده است و به زودی شرایط حضور دانش آموزان و خانواده آنها در اردوگاهها و کانونهای وابسته به آموزش و پرورش اعلام میشود.
وی در خصوص راهکار آموزش و پرورش برای افزایش سهم سرانه فضای آموزشی استان خراسان رضوی که از دیگر مناطق کشور عقب مانده است، بیان کرد: برای این موضوع باید از ظرفیتهای مختلف بهره برد و بر همین اساس به دنبال راه هایی برای ایجاد منابع پایدار در این زمینه هستیم.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: با ایجاد منابع پایدار میتوانیم در جاهای مختلفی از کشور که سرانه فضای آموزشی آنها پایین تر از میانگین کشوری است، توازن برقرار کنیم.
نظر شما