به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، یوسف نوری روز یکشنبه در حاشیه آیین آزادسازی مجموعههای ورزشی آموزش و پرورش با رویکرد خانواده محوری و برنامههای تربیتی و ورزشی در مجموعه ورزشی شهید چمران تهران با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده برای صدور احکام معلمان حق التدریسی اظهار داشت: در حال حاضر روی آمار و ارقام، کمی مشکل داریم که شب گذشته بخشی از آن برطرف شد. علاوه بر این در تماس با رییس سازمان امور اداری و استخدامی مقرر شد این مساله پیگیری شود ضمن اینکه امروز نیز موضوع را پیگیری خواهم کرد.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه تاکید کرد: اقدامات مربوط به صدور احکام معلمان حق التدریسی در دست پیگیری است و در آینده نزدیک و تا پایان سال احکام آنها صادر میشود.
وزیر آموزش و پرورش درباره تسویه معوقات حقالتدریس شاغلین نیز اظهار کرد: معوقات مربوط به ماه های مهر و آبان و همچنین بخشی از ماه گذشته نیز پرداخت شده و تسویه ماههای باقیمانده نیز درحال پیگیری است.
نوری در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه امروز شاهد آزادسازی فضاهای ورزشی برای انجام فعالیتهای رایگان فرزندان یا والدین و خانوادهها در روزهای پنجشنبه و جمعه هستیم، افزود: این اقدام در راستای اصل سوم قانون اساسی مبنی بر تربیت بدنی رایگان و همچنین اسناد فرادستی و سیاستهای کلی سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش طراحی و اجرایی شده است.
وزیر آموزش و پرورش تحقق اهداف تربیتی در آموزش و پرورش را بسیار مهم دانست و با بیان اینکه، رکن اول تربیت، خانواده محسوب می شود، گفت: هرچه ارتباط میان خانواده و فرزند و همینطور خانواده با آموزش و پرورش را بیشتر کنیم، در دستیابی به اهداف تربیتی موفقتر خواهیم بود.
اماکن ورزشی آموزش و پرورش پنجشنبه و جمعه رایگان در اختیار دانش آموزان
وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به وجود چهار هزار فضای ورزشی در کشور گفت: در گام اول هزار فضای ورزشی در روزهای آخر هفته میزبان دانش آموزان و خانواده آنها خواهند بود؛ به این ترتیب که دانش آموزان دختر همراه مادرانشان در روزهای پنجشنبه و دانش آموزان پسر همراه پدرانشان در روزهای جمعه می توانند به صورت رایگان از اماکن ورزشی وزارتخانه بهره مند شوند.
نوری با اشاره به وجود هزار کانون فرهنگی، هزار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ۳۰۴ اردوگاه فرهنگی تربیتی در کشور افزود: در گامهای بعدی نیز اماکن فرهنگی و هنری را برای استفاده دانش آموزان آماده خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: موظف هستیم ۱۰ تا ۲۰ درصد فعالیتهای درسی را بیرون از مدرسه انجام دهیم که این برنامه میتواند یک شروع خوب و همچنین اقدامی در راستای شعار دولت یعنی مردمی سازی آموزش و پرورش باشد.
وزیر آموزش و پرورش درخصوص استفاده از ظرفیت مدارس نیز گفت: فعلاً چون شرایط کرونایی حاکم است، مدارسی که تک نوبتی یا تک شیفته هستند و معمولا تا ۲ بعدازظهر بیشتر فعالیت ندارند، میتوانند عصرها و روزهای پنجشنبه و جمعه از ظرفیتهای موجود استفاده کنند.
وی افزود: از معاونت تربیت بدنی خواسته ام تا هیات امنایی از مدرسه و محله تشکیل شود که مردم نیز در مدارس حضور یافته و در امور آموزشی، فرهنگی، هنری و علمی با مدرسه مشارکت کنند.
وزیر آموزش و پرورش همچنین در ارتباط با تامین هزینه اجرای این برنامه عنوان کرد: این فضاها برای دانش آموزان ساخته شده است و اگر بخواهیم هدفمان صرفا درآمدزایی باشد، این جفایی در حق دانش آموزان خواهد بود؛ به همین دلیل تلاش ما بر این است که با کمک مردم و اعتبارات آموزش و پرورش هزینههای این اماکن را تامین کنیم.
نظر شما