مساله مهدویت و انتظار در بیانیه گام دوم انقلاب تبیین شود

اردبیل - ایرنا - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل توجه به بحث مهدویت در مسائل اجتماعی را ضروری دانست و گفت: مساله مهدویت و انتظار باید در بیانیه گام دوم انقلاب تبیین شود.

به گزارش ایرنا ، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده روز شنبه در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی با موضوع مهدویت با بیان اینکه در بحث مهدویت فعالیت عمیق و پایدار صورت نگرفته است، بیان کرد: در خصوص مباحث مهدوی فعالیت‌ها و مباحث کلامی به قدر کافی انجام شده و در خصوص مسائل اثبات اصل امامت و جایگاه آن و نیز عصمت و قداست ائمه سخنرانی‌ها و فعالیت‌های مباحثه‌ای انجام شده اما این تنها کافی نیست.

وی گفت: در شرایط فعلی ورود به مباحث اجتماعی امامت و مسائل بنیادین سیاسی نیاز است که باید به طور جدی وارد این موارد شده و به طور ملموس مباحث مهدوی را در جامعه کاربردی کرد.

وی تبیین ارتباط بین مهدویت، ولایت فقیه و بیانیه دوم انقلاب را مهم‌ترین اصل در فرهنگ اسلامی ذکر کرد و افزود: در جامعه کنونی آنگونه که باید نقش مهدویت در گام دوم انقلاب تبیین نشده که لازم است به صورت تخصصی وارد این بحث شد که این همان جهاد تبیین است.

حجت‌الاسلام جعفرزاده تاکید کرد: اگر می‌خواهیم جهاد تبیین را عملی کنیم، تنها به تبیین دستاوردهای انقلاب نیاد اکتفا کرد بلکه تبیین بنیادهای اصلی انقلاب که یکی از آنها اساسا مهدویت است، باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل افق تمدن اسلامی در گام دوم انقلاب را استوار بر پایه مهدویت دانست و بیان کرد: بحث تحولات افق آخرالزمانی و تبیین مباحث با نگاه اجتهادی در مورد مهدویت و پایش این مباحث در ذهن مردم و روشنگری درست تحولات آخرالزمان از ضروریات فرهنگی و دینی جامعه کنونی است که با ایجاد موج و خیز عظیم فرهنگی در قالب های مختلف در سطح جامعه قابل اجرا است

وی همچنین بر ضرورت توجه به توسعه شادی حلال در جامعه تاکید کرد و اظهارداشت: همان‌گونه در عزاداری ائمه (ع) همگان محزون هستیم باید در اعیاد و ولادت هم سطح شهر رنگ و بوی نشاط و شادمانی بگیرد.

وی دعوت مردم به سمت عبودیت و معنویت را روح مراسم دینی و فرهنگی در مکتب شیعه دانست و گفت: مهم‌ترین اساس برنامه‌های فرهنگی ماه مبارک شعبان است چرا که مردم در جامعه کنونی نیاز به شادی و امیدآفرینی داشته و نشاط توام با معنویت می‌تواند اخلاق و رفتار اسلامی را در جامعه تقویت کند.

او با ابراز تاسف از عدم گسترش مناسب نشاط جمعی در اعیاد و مناسبت‌های ملی و مذهبی خاطرنشان کرد: حاکمیت اسلامی و متولیان فرهنگی جامعه نتواسته‌اند به نحو شایسته شادی و شعف حلال را در سطح شهر گسترش داده و دل مومنان را شاد کنند که این امر اگر تحقق یابد هم مورد رضایت الهی است و هم روحیه فردی ، خانوادگی و اجتماعی افراد را قوت می‌بخشد.

حجت‌الاسلام جعفرزاده شعبان را ماه عزت اهل بیت (ع) دانست و افزود: در ماه شعبان اعیاد پربرکتی وجود دارد که نیمه شعبان به‌ عنوان عید بزرگ مسلمانان از اهمیت بالایی برخوردار است و باید بیش از پیش در تبیین و اشاعه فرهنگ انتظار و مهدویت تلاش کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha