فعالیت رستوران‌ها و فست فودها زیر ذره بین بازرسان استاندارد فارس

شیراز- ایرنا- مدیر کل استاندارد فارس گفت: به منظور تامین سلامت شهروندان و میهمانان نوروزی، بازرسان این اداره کل بر فعالیت رستوران‌ها، کافی شاپ ها، فست فودها، فروشگاه‌های بزرگ و همچنین هتل ها نظارت دقیق دارند.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره استاندارد فارس، مرتضی رهنما افزود: بر همین اساس، بازرگان این اداره کل تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۱ فعالیت مراکز مذکور را زیر نظر دارند.
وی ادامه داد: طی روزهای اخیر و با انجام این بازرسی ها شاهد تخلفاتی در زمینه استفاده از فرآورده های گوشتی و تاپینگ پیتزای فاقد علامت استاندارد و نان فاقد تاریخ تولید و انقضا در فست فودها و رستوران‌ها بودیم.
او اظهار داشت: به رغم اینکه روغن پومیس که از تفاله‌های زیتون استحصال می‌شود و غیر خوراکی است اما همچنان در بعضی از مراکز عرضه به عنوان روغن زیتون خوراکی بفروش می‌رسد که لازم است مصرف کنندگان در زمان خرید به مشخصات و نشانه گذاری روغن زیتون مورد نظر خود دقت کافی داشته باشند.
مدیر کل استاندارد فارس، وجود زیتون های پرورده فاقد علامت استاندارد و کپک زده در برخی از رستوران ها و فست فودها را از دیگر تخلفات کشف شده دانست و گفت: زیتون پرورده و فرآورده های گوشتی و تاپینگ پیتزا مشمول استاندارد اجباری هستند و عرضه آنها بدون علامت استاندارد ممنوع است.
رهنما افزود: در جریان این بازرسی ها یک نوع مایع سفید کننده با نام تجاری پالا که دارای علامت استاندارد جعلی بود و یک نوع خامه با نام تجاری دهقان که فاقد علامت استاندارد بود نیز در برخی مراکز عرضه در شیراز کشف و شناسایی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha