به گزارش ایرنا، از میان این شرکت های تولیدی پنج شرکت موفق به دریافت تندیس طلایی شدند و بقیه هم گواهی نامه حامی حقوق مصرف کنندگان را دریافت داشتند.
سید سیاوش ابوالقاسمی، رییس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان مازندران در این آیین گفت : شرکت پارس کاغذ نکا با تولید انواع کاغذ فلوتینگ با مدیریت رحیم فلاحتی، شرکت فراگردش گستر بابلسر(میزبان) ارایه دهنده خدمات اقامتی و پذیرایی با مدیریت فریدون حاجی بابایی، شرکت آرد نمونه جویبار تولید کننده انواع نان قنادی با مدیریت غلام عسگر بهزاد، شرکت مازرون فوم قائم، تولید کننده انواع پلاستو فوم با مدیریت محمد مهدی محمدی و شرکت صنعتی بهپاک تولید کننده روغن خام با مدیریت صادق جابروندی موفق به دریافت تندیس طلایی حمایت از مصرف کنندگان شده اند.
وی افزود : شرکت گروه صنعتی ناب استیل تولید کننده قاشق و چنگال با مدیریت علیرضا محمدی دانیالی، هایپر آرین (شرکت یزدان مطهر قائم وسطی) فروشگاه بزرگ مواد غذایی با مدیریت جواد آرین، شرکت سیم و کابل آمل تولید کننده سیم و کابل با مدیریت علی اکبر کرمانشاهیپور، صنایع کاغذسازی قائمشهر با تولید محصولات سلولوزی به مدیریت مهدی کاملی شیخرجه، شرکت فراوری سبوس مازند تولید کننده روغن خوراکی با مدیریت علی فاضلی، شرکت مجتمع تولیدی فرآوردهای پروتئینی سلیمانی تولید کننده سوسیس، کالباس و همبرگر با مدیریت میلاد سلیمانی پاشا و شرکت تولیدی کوچین تولید کننده انواع سس، روغن خوراکی و سرکه با مدیریت مهرداد شهامت نادری هم گواهی نامه حامی حقوق مصرف کنندگان دریافت داشتند.
ابوالقاسمی از شرکت مهندسی ماشین گستر جویبار، تولید کننده سیستم تصفیه آب با مدیریت یحیی قلیان جویباری، شرکت تولیدی صنایع پوشاک آویشن تولید کننده انواع پوشاک با مدیریت میررضا موسوی، شرکت تکامل غذا با تولید قند، شکر و نبات با مدیریت علی امینی، شرکت بریان گوشت با تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر، با مدیریت بهرام شهره، شیرین لیلی با تولید انواع کیک، شیرینی و کلوچه با مدیریت آرش جمالیزاده، شرکت پلاستونیک تولید کننده مخازن و قطعات پلاستیکی با مدیریت حسام الدین محمد کولائیان، کارخانه تولیدی ماشین آلات کشاورزی هادی تولیدکننده انواع ماشین آلات کشاورزی با مدیریت محمد چلنگری جویباری، شرکت سیمان مازندران تولیدکننده سیمان با مدیریت بهروز دانشی و شرکت صنایع فولاد امین طبرستان با تولید عرشه فولادی با مدیریت امین سپه سرا به عنوان شرکت هایی دیگری نام برد که گواهی نامه حامی حقوق مصرف کنندگان دریافت کردند.
انتخاب و معرفی بنگاه های حامی حقوق مصرف کننده از سال ۱۳۸۰ در کشور آغاز شد. سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان هر سال با ارزیابی عملکرد بنگاه های تولیدی کشور در حوزه رعایت حقوق مصرف کننده ، آنها را به جامعه معرفی و با اعطای گواهینامه و تندیس های ملی از مدیران این مجموعه ها قدردانی می کند.
ارزیابی بنگاه های تولیدی حمایت از مصرف ک ننده بر اساس شاخص هایی چو ن رعایت ضوابط مالی و فروش، کیفیت، توزیع و خدمات فروش (قبل، حین و پس از فروش) و اطلاع رسانی مناسب به مشتری و کسب رضایت مشتری با حضور حوزه های ذیربط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و با همکاری نمایندگان دستگاه ها و نهادهای مربوطه از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، سازمان ملی استاندارد، بانک مرکزی، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، سازمان توسعه تجارت ایران، سازمان برنامه و بودجه و انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری اعطای گواهینامه و تندیس انجام می شود.
مدت زمان اعتبار گواهینامه و تندیس رعایت حقوق مصرف کنندگان از زمان صدور به مدت یک سال است و بنگاه های اقتصادی در معرفی و تبلیغ کالای تولیدی یا ارائه خدمت می توانند در این مدت به این نشان استناد کنند. با این وصف نشان دریافت شده در مدت زمان اعتبار، برای بنگاه اقتصادی مصونیتی ایجاد نمی کند و به منظور جلوگیری از انجام اقدامات مغایر با رعایت حقوق مصرف کنندگان، بنگاه به صورت مستمر مورد رصد و پایش قرار می گیرد.
مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد.
حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند. بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستانهای ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.
نظر شما