«ابراهیم جلیلی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: موزه لطفعلیان، ارگ باستانی نوشیجان، بازار سنتی ملایر و جاذبههای دستساز همچون بام ملایر، مینیوُرلد، پارک سیفیه و سد کلان از اماکن گردشگری بودند که بیشترین میزان بازدید را دارند.
وی افزود: بازار بزرگ مبل ملایر، روستاهای هدف گردشگری، محور دره جوزان و مناطق نمونه گردشگری از دیگر نقاطی است که در هفته نخست تعطیلات مورد بازدید گردشگران و مسافران نوروزی قرار گرفت.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با بیان اینکه تمام زیرساختها و تجهیزات گردشگری تا پایان تعطیلات آماده بازدید گردشگران است، بیان کرد: به منظور خدماترسانی بهتر به مسافران، بیش از ۴۰ مورد بازرسی از مراکز اقامتی، پذیرایی، بوستانها، مجتمعهای خدماتی رفاهی و بینراهی در این مدت انجام شده است.
جلیلی ادامه داد: در مدت یاد شده حدود چهار هزار و ۶۲۲ نفر در مراکز اقامتی ملایر شامل هتل، متل، خانههای بومگردی، مدارس، خوابگاههای دانشجویی و کمپها اقامت کردند.
وی با بیان اینکه نسبت به سال گذشته میزان اقامت و بازدید گردشگران در شهر جهانی ملایر افزایش یافته است، گفت: بیش از ۲۰ برنامه در قالب نوروزگاه در ملایر همزمان با تعطیلات عید نوروز در حال اجرا است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با اشاره به آئین استقبال از نخستین مسافران ورودی به این شهرستان با اهدای سوغات و صنایع دستی با حضور فرماندار ویژه ملایر، اظهار داشت: در دومین روز از ایام نوروز زائران نوروزی امام رضا(ع) نیز در ایستگاه راهآهن ملایر بدرقه شدند.
جلیلی با بیان اینکه این برنامهها با اجرای آئینهای فرهنگی و سنتی حاجیفیروز، نواختن ساز سنتی و اهدای شاخه گل همراه بود، وجود شبکه ریلی در این شهرستان را یکی از ظرفیتهای مهم و اثرگذار در بخش گردشگری ملایر عنوان کرد.
وی ادامه داد: بخش اعظمی از مسافرتهای غرب کشور به سمت مشهد مقدس از طریق ایستگاه راهآهن ملایر جابجا میشوند و علاوه بر آن از این ظرفیت ریلی برای انتقال کالا به ویژه صادرات مبلمان منبت و کشمش نیز استفاده میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با بیان اینکه تور گردشگری داخل در ایام نوروز فعال است، ابراز امیدواری کرد: با رایزنیهایی صورت گرفته قطار گردشگری شهرستان ملایر به زودی راهاندازی شود.
به گزارش ایرنا؛ تاکنون بیش از ۳۴۰ اثر تاریخی و بنای تاریخی در شهرستان ملایر شناسایی شده و حدود ۲۰۰ اثر آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
نظر شما