به گزارش ایرنا، رضا نقدی روز یکشنبه به رسانهها ابراز داشت: اختراع قوچانی، دستگاه و روش هیبریدی مدیریت تولید و ذخیره انرژی در ساختمان های قارچی شکل بود.
وی افزود: مسابقات بین المللی و تخصصی اختراعات کشور سوئیس هر سال زیر نظر و حمایت مستقیم دولت فدرال سوئیس و شهردار ژنو و با حمایت سازمان مالکیت فکری ملل متحد WIPO، حمایت فدراسیون جهانی مخترعین IFIA، سازمانهای علمی و تحقیقاتی و مراکز مرتبط با مخترعان و وزارتخانههای علوم، آموزش و تحقیقات بیش از ۴۵ کشور از جمله فرانسه، آلمان، رومانی، روسیه، کرواسی، مالزی، مجارستان پرتغال، هلند، اسپانیا، کرە جنوبی، تایوان و ایران برگزار میشود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان با بیان اینکه فدراسیون جهانی مخترعان یکی از سازمانهای پیشرو در حوزه اختراع و نوآوری درجهان است گفت: یکی از مهمترین اهداف اصلی این فدراسیون، بسترسازی و قدردانی از جامعه مخترعان و نوآوران است.
نقدی، اشتغال و کارآفرینی و تأمین سرمایه های انسانی بر اساس نیازهای روز صنعت را از اهداف دانشگاه فنی و حرفه ای دانست و گفت: تدریس در دانشگاه فنی و حرفه ای به علت فعالیت تجربی، تلفیق علم و عمل در تدریس، تدریس در محیط واقعی کار یا محیط های شبیه سازی شده، استفاده از تکنسین های خبره در جهت تدریس واحدهای عملی، استفاده از رویکرد آموزش گروهی و مشارکتی باعث ارتقای سطح علمی و کیفیت آموزش دانشجویان این دانشگاه میشود.
به طور متوسط هر سال حدود یک هزار مخترع از ۴۵ کشور جهان در این رویداد بین المللی در مساحت هشت هزار و ۵۰۰ متر مربعی در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی شهر ژنو حضور مییابند و همچنین آمار بازدید کنندگان از این نمایشگاه به طور میانگین حدود ۱۰۰ هزار نفر است و حدود نیمی از این بازدیدکنندگان متخصصین و سرمایه گذاران کارخانهها و مراکز مهم تولیدی هستند.
نظر شما