پایان تعطیلات ۲ ساله آموزش حضوری؛ دانشجویان به کلاس‌ها بازگشتند

تهران- ایرنا- بسیاری از مراکز آموزش عالی از روز گذشته و بعد از ۲ سال شاهد حضور دانشجویان مقاطع مختلف در کلاس‌های درس بودند و آموزش حضوری بار دیگر در دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی کشور از سرگرفته شد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، ستاد ملی مقابله با کرونا در جلسه ششم فروردین که به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، ‌تصویب کرد که مدارس و دانشگاه‌ها از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ حضوری فعالیت داشته باشند.

بر اساس این مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا همه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی باید از ۱۴ فروردین ماه بازگشایی شده و به همین منظور یک بازنگری در پروتکل بهداشتی بازگشایی انجام شد. حفظ سلامت دانشجویان اصل اساسی در آموزش حضوری است و بر این اساس تزریق ۲ دز واکسن کرونا، شرط اصلی برای شرکت دانشجویان در کلاس های درس و خوابگاه ها اعلام شد.  

سرانجام با برنامه ریزی های مسوولان وزارت علوم و دانشگاه های سراسر کشور، روز گذشته شاهد بازگشایی دانشگاه ها و پایان وقفه ۲ ساله در آموزش حضوری بودیم.

رییس سازمان امور دانشجویان در این باره اعلام کرد: همه اقداماتی که برای آموزش حضوری لازم بود، در دانشگاه‌های کشور آغاز شده است و دانشجویان برای حضور در کلاس های دانشگاه باید ۲ دز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند.

هاشم داداش پور در این باره افزود: مشکلی بابت اسکان دانشجویان در خوابگاه های دولتی نداریم و ممکن است احتمال چالش تنها در خوابگاه های استیجاری یا خودگردان، وجود داشته باشد که به دنبال رفع آن هستیم.

وی یادآور شد: دانشجویان غیربومی که متقاضی اسکان در خوابگاه هستند باید با هماهنگی دانشگاه مربوطه برای این موضوع ثبت نام کنند.

همچنین قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورد بازگشایی دانشگاه ها گفت: تسهیلات ویژه‌ای برای ازسرگیری آموزش حضوری دانشجویان درنظرگرفته شده است تا شرایط حضور در کلاس‌های درس برای همه دانشجویان فراهم شود.

به گفته وی امکان حذف و اضافه برای دانشجویانی که به هر دلیل امکان حضور ندارند، از جمله این تسهیلات است.

وی افزود: همچنین شرایطی فراهم شده است تا دانشجویانی که در واحدهای خودگردان هستند، در صورت نیاز بتوانند از واحدهای دیگر دانشگاه یا به صورت مهمان در تک‌درس در شهرهای محل سکونت خود استفاده کنند.

وزیر علوم: دانشگاهیان در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی الگوی جامعه باشند

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم روز ۱۴ فروردین در ویژه برنامه استقبال از دانشجویان دانشگاه تهران که در اولین روز ازسرگیری آموزش حضوری در این دانشگاه برگزار شد، به خبرنگاران گفت: دانشگاه‌ها از آغاز شیوع کرونا هیچ وقت تعطیل نبودند چرا که دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پایان نامه ها و طرح ها و رساله های آنها تصویب شده بود در آزمایشگاه ها و پژوهشگاه ها حضور داشتند.

وی با تشریح تمهیدات درنظرگرفته شده برای حضور دانشجویان در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: امکان دارد دانشجویانی به دلایل موجه امکان حضور در سر کلاس ها را نداشته باشند، بنابراین دانشگاه‌ها باید تمهیدات لازم را برای آنها در نظر بگیرند.

پایان تعطیلات ۲ ساله آموزش حضوری؛ دانشجویان به کلاس‌ها بازگشتند

وی یادآور شد: اگر به هر دلیلی امکان حضور دانشجویان مقدور نباشد و در دانشگاه محل تحصیل، رشته تحصیلی آنان وجود نداشته باشد یا امکان مهمان شدن برای آنها وجود نداشته باشد دانشگاه ها برای حذف درس های این دانشجویان اقدام لازم را انجام دهند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: اگر در مواردی هم دانشگاه تشخیص داد، دانشجویان می توانند از آموزش بر خط استفاده کنند.  

زلفی گل تاکید کرد: به هر حال ما اعضای یک خانواده هستیم و جامعه فرهیخته دانشگاهی باید همدیگر را درک و شرایطی را ایجاد کنند که به مرور شاهد حضور همه دانشجویان در دانشگاه ها باشیم.

در این میان دانشگاه ها هم هر یک برنامه های خود را برای حضور دانشجویان در کلاس های درس و برگزاری آموزش حضوری اعلام کردند.

کلاس‌های همه مقاطع تحصیلی در  دانشگاه تهران حضوری است

سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران از حضوری بودن همه مقاطع تحصیلی در این دانشگاه از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: برای عملی شدن این تصمیم، همه بسترها باید آماده باشد که مهم ترین آن خوابگاه است.

وی گفت: ثبت‌نام از دانشجویان متقاضی اسکان در خوابگاه‌های دانشگاه تهران در شهر تهران از سوم فروردین ماه و بر اساس برنامه زمان‌بندی مندرج در اطلاعیه مربوطه، آغاز شد و تا ۱۱ فروردین ماه ادامه داشت.

مقیمی با بیان اینکه اسکان اولین گروه دانشجویان از ۱۳ فروردین ماه در خوابگاه‌های دانشگاه تهران آغاز شد، افزود: دانشگاه تهران در مجموع (در خوابگاه‌های شهر تهران و خوابگاه‌های پردیس‌ها و واحدهای خارج از تهران) دارای ۱۵ هزار دانشجوی ساکن در خوابگاه است که برای اسکان باید حتما ۲ دز واکسن را تزریق کرده باشند.

وی افزود: آمادگی داریم برای دانشجویانی که فقط یک دز واکسن تزریق کرده‌اند و زمان کافی از تزریق دز اول آنها گذشته است، دز دوم را با همکاری مرکز بهداشت دانشگاه تزریق کرده و آنها را پذیرش کنیم ولی امکان پذیرش دانشجویانی که اصلا واکسن نزده‌اند، در نیم سال جاری وجود ندارد.

رییس دانشگاه تهران با بیان اینکه دانشگاه بدون حضور دانشجویان، فاقد روح و سرزندگی است، تاکید کرد: محدودیت‌هایی هم که اعمال می‌کنیم، برای خود دانشجویان است و امیدواریم بتوانیم پذیرای خوبی برای آنها باشیم.

همچنین مقیمی در آستانه ازسرگیری آموزش حضوری از خوابگاه‌های سطح شهر تهران بازدید کرد.

وی در این بازدید، در جریان روند آماده‌سازی خوابگاه‌های دانشگاه تهران و گزارش معاون دانشجویی دانشگاه درباره ظرفیت‌های خوابگاهی و روند ثبت‌نام متقاضیان اسکان در خوابگاه‌ها قرار گرفت.

مقیمی همچنین روز ۱۴ فروردین در ویژه برنامه استقبال از دانشجویان دانشگاه تهران که در اولین روز از سرگیری آموزش حضوری با حضور وزیر علوم برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: تمام شیوه نامه‌های بهداشتی در خوابگاه‌ها و کلاس‌های درس به دقت اجرا می‌شود چرا که تلاش ما این است که سلامت دانشجویان را تضمین کنیم.

وی همچنین درباره حضور دانشجویان در دانشگاه و خوابگاه اظهار داشت: دانشجویان برای حضور در دانشگاه و خوابگاه ها براساس شیوه نامه بهداشتی باید ۲ دز واکسن را دریافت کرده باشند و بر همین اساس مرکز بهداشتی دانشگاه تهران این آمادگی را دارد، اگر دانشجویی ۲ دز واکسن را تزریق نکرده است، واکسیناسیون را انجام دهد تا آنها برای ورود به خوابگاه و دانشگاه محدودیتی نداشته باشند.

رییس دانشگاه تهران افزود: اگر دانشجویی هم‌ از نظر پزشکی منعی برای حضور در دانشگاه دارد، درخواست آنها به طور ویژه بررسی می شود تا دانشجویی در این ترم محروم از ادامه تحصیل نشود.

مقیمی ادامه داد: معاونت آموزشی وزارت علوم تسهیلاتی را برای دانشجویانی که به دلایل مختلف امکان حضور در دانشگاه را ندارند در نظرگرفته است تا آنها بتوانند در دانشگاه شهر محل سکونت خود به عنوان مهمان پذیرش شوند یا به صورت حذف اضطراری بعضی از دروس خود را حذف کنند و دروس جدیدی را جایگزین کنند، بنابراین تمام تسهیلات‌آماده است و اگر موانعی برای دانشجویان به طور خاص وجود دارد، برطرف می شود.  

حضور دانشجویان در کلاس‌های درس دانشگاه‌ شهید بهشتی از ۱۴ فروردین

کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی (غیر از دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۰) دانشگاه شهید بهشتی هم از ۱۴ فروردین به صورت حضوری آغاز شد و براساس اطلاعیه معاونت آموزشی این دانشگاه دروس دانشجویان کارشناسی از ۲۰ فروردین به صورت حضوری ادامه می‌یابد.

کلاس‌های دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۰ هم پس از ماه مبارک رمضان (از ۱۷ اردیبهشت) به صورت حضوری برگزار می‌شود، براساس این اطلاعیه آزمون پایان‌ترم در تمام مقاطع نیز  به صورت حضوری برگزار می شود و دانشجویان موظف هستند، کارت الکترونیکی تزریق ۲ دُز واکسن خود را در بدو ورود به دانشگاه به مسئولین مربوط ارایه کنند.

طبق اعلام این دانشگاه، دانشجویان متقاضی خوابگاه، باید ۳ دُز واکسن را تزریق کرده باشند و بر اساس زمان‌بندی نسبت به ارایه درخواست خوابگاه اقدام کنند.

کلاس‌های دانشگاه صنعتی شریف از ۲۰ فروردین حضوری می‌شود

رسول جلیلی رییس دانشگاه صنعتی شریف هم در این زمینه گفت: کلاس‌های این دانشگاه بر اساس شرایط کرونایی و مصوبات ابلاغی از روز شنبه ۲۰ فروردین حضوری برگزار می‌شود.

وی درباره ازسرگیری آموزش حضوری در دانشگاه صنعتی شریف افزود: با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا از چند روز آینده جدی‌تر و متناسب با شرایط و رنگ بندی شهرها آموزش حضوری در این دانشگاه از سرگرفته می شود.

رییس دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: امیدواریم از ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ که دانشجویان کارشناسی ورودی سال ۱۳۹۹ در خوابگاه ها مستقر می شوند، آموزش حضوری را از سر بگیریم و این مسیر را برای دانشجویان دیگر مقاطع هم فراهم کنیم.

جلیلی خاطرنشان کرد: بخشی از آموزش دوره تحصیلات تکمیلی و فعالیت های پژوهشی در این دانشگاه تاکنون به شکل حضوری برگزار شده است چرا که بیشتر تحقیقات و دروس آزمایشگاهی نیاز به حضور دانشجویان دارد.

وی ادامه داد: شماری از دانشجویان دکتری  کارشناسی ارشد و تعدادی از دانشجویان کارشناسی به دلیل فعالیت های پژوهشی، فناورانه و  اجتماعی در خوابگاه ها هم حضور دارند.

کلاس‌های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه امیرکبیر حضوری می‌شوند

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشکل اصلی حضوری شدن کامل کلاس‌های این دانشگاه با تمام ظرفیت را کمبود خوابگاه اعلام کرد و گفت: کلاس های مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به صورت حضوری برگزار می‌شوند و به احتمال زیاد کلاس‌های مقطع کارشناسی به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) برپا می شوند.

سیدحسن قدسی‌پور درباره ازسرگیری آموزش حضوری دانشگاه‌ها گفت: امتحانات به صورت حضوری برگزار می شود که پیش از این هم  اعلام کردیم. همچنین قبل از عید اعلام کردیم کلاس های کارشناسی ارشد حضوری است.

کلاس‌های دانشگاه علم و صنعت از ۲۰ فروردین ماه حضوری است

دانشگاه علم و صنعت ایران هم در راستای اجرای مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و تصمیمات جلسه مورخ ۹ فروردین ماه ۱۴۰۱ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با روسای دانشگاه ها مبنی بر از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه‌ها اعلام کرد: کلاس‌های حضوری این دانشگاه از ۲۰ فروردین ماه برگزار می شود.

براساس اطلاعیه این دانشگاه از آنجا که از ۱۳ تا ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ بازه زمانی اسکان دانشجویان متقاضی خوابگاه در نظر گرفته شده است، لذا کلاس های آموزشی از ۱۴ تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۱ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

در این اطلاعیه تاکید شده است: تمام امتحانات پایان نیمسال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ مقاطع مختلف تحصیلی به صورت حضوری برگزار می شود.

فعالیت‌های دانشگاه تربیت مدرس تا پایان فروردین حضوری می‌شود

همچنین دانشگاه تربیت مدرس در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: معاونان دانشگاه تربیت مدرس و رؤسای دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی وابسته تا ۳۰ فروردین ماه اقدامات لازم برای حضوری شدن تمام فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و اداری دانشگاه را انجام می دهند.

در این اطلاعیه درباره زمان و نحوه حضوری شدن دوره های تحصیلی و فعالیت های این دانشگاه آمده است: در جلسه رؤسای دانشگاه های سراسر کشور که در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با حضور وزیر و معاونان وزارتخانه برگزار شد، حضوری شدن همه دوره های تحصیلی و فعالیت‌های دانشگاه ها بررسی شد.

طبق اعلام این دانشگاه برای اجرای مصوبه شورای دانشگاه، به دانشجویان تا دوهفته یعنی تا سه شنبه ۳۰ فروردین  فرصت داده شده است تا برای مراجعه به شهر محل تحصیل و تنظیم محل سکونت و موارد آموزشی و پژوهشی برنامه ریزی لازم را انجام دهند.

در این اطلاعیه تاکید شده است: تا روز سه شنبه ۳۰ فروردین ماه تمام فعالیت های آموزشی و پژوهشی همچون روال گذشته برای تمام کلاس های عملی و آزمایشگاه ها به صورت حضوری و برای بقیه موارد به صورت برخط و مجازی ادامه خواهد داشت.

براساس این اطلاعیه تزریق هر سه دز واکسن کرونا برای استفاده از امکانات خوابگاهی برای تمام دانشجویان واجد شرایط الزامی است.

کلاس‌های دانشگاه خواجه نصیر فقط از ۱۴ تا ۱۷ فروردین مجازی است

طبق اعلام دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تمامی کلاس ها ادامه نیم سال دوم این دانشگاه فقط از ۱۴ الی ۱۷ فروردین به صورت مجازی است و براساس برنامه‌ریزی های قبلی، آموزش برای تمام ورودی های ۱۳۹۹ مقطع کارشناسی از ۲۰ فروردین به صورت حضوری خواهد بود.

همچنین آزمایشگاه ها، کارگاه ها و جلسات دفاع از پروژه ها در همه مقاطع تحصیلی از ۲۰ فروردین به صورت حضوری برگزار می شود، مطابق مصوبات قبلی، امتحانات پایان نیم سال دوم تحصیلی همه مقاطع به صورت حضوری برپا می شود.

بر اساس اعلام این دانشگاه در خصوص حضور سایر دانشجویان متعاقبا اطلاع رسانی می شود.

کلاس‌های دوره کارشناسی دانشگاه علامه طباطبایی فعلا مجازی ادامه می‌یابد

طبق اعلام دانشگاه علامه طباطبائی کلاس‌های رشته‌های دوره کارشناسی به جز تربیت بدنی فعلاً به صورت مجازی ادامه می‌یابد و در صورت فراهم شدن شرایط برای آموزش حضوری متعاقباً اعلام می شود.

براین اساس همه کلاس‌های دانشجویان دوره‌های دکتری و کارشناسی ارشد از تاریخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱به صورت حضوری برگزار می‌شود. بدیهی است تا قبل از این تاریخ کلاس‌های دانشجویان ارشد و دکتری در بستر قبلی برگزار می‌شود.

همچنین همه کلاس‌های دانشجویان دوره کارشناسی رشته تربیت بدنی از تاریخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ به صورت حضوری برگزار می‌شود و کلاس‌های سایر رشته‌های دوره‌های کارشناسی فعلاً به صورت مجازی ادامه پیدا می‌کند و در صورت فراهم شدن شرایط برای آموزش حضوری متعاقباً اعلام خواهد شد.

براساس اطلاعیه این دانشگاه، سامانه آموزش مجازی برای کلاس‌های دوره های دکتری و کارشناسی ارشد از تاریخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ بسته می‌شود و آزمون‌های پایان نیم سال همه دوره‌های تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) به صورت حضوری برگزار می‌شود.

فنی و حرفه‌ای‌ها هم به کلاس‌های درس رفتند

دانشگاه فنی و حرفه ای نیز در اطلاعیه ای اعلام کرد: در راستای حضوری شدن کلاس‌­های آموزشی و با عنایت به مصوبه شورای دانشگاه فنی و حرفه ای در تاریخ هشتم فروردین ۱۴۰۱ کلاس‌های درسی و برنامه‌های آموزشی از  ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ بر اساس برنامه آموزشی نیم سال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ هر یک  از آموزشکده ها و دانشکده برگزار می شود.

بر اساس این اطلاعیه تزریق ۲ نوبت واکسن برای حضور دانشجویان در کلاس های درسی و تزریق سه نوبت واکسن برای استفاده از خوابگاه و غذا الزامی است و دانشجویان ملزم هستند در بدو ورود کارت واکسیناسیون را اریه کنند.

طبق اعلام دانشگاه فنی و حرفه ای، تمامی کلاس های عملی و نظری - عملی برای دانشجویان بومی از ۱۴ فروردین به صورت حضوری ارایه شده و  برای دانشجویان غیربومی از اول اردیبهشت ماه  به صورت حضوری آغاز می شود.

خدمات رفاهی، اسکان در خوابگاه و تغذیه برای دانشجویان این دانشگاه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا از اول اردیبهشت ماه ارایه می شود و با دانشجویانی که به دلایل غیرموجه غیبت داشته باشند، طبق مقررات آموزشی رفتار می شود.

فعالیت‌های آموزشی پژوهشی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) حضوری است

دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) هم در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طبق دستورالعمل از سرگیری آموزش حضوری نیم سال دوم ۱۴۰۰، همه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه در نیم سال جاری به صورت حضوری و مطابق دستورالعمل است.

براین اساس  همه کلاس‌های آموزشی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری از ۱۴فروردین تشکیل شد و کلاس های ورودی سال ۹۷ مقطع کارشناسی هم از ۲۰ فروردین حضوری برپا می شود.

همچنین کلاس های ورودی سال ۹۸ و ۹۹ مقطع کارشناسی از ۲۷ فروردین ماه و ·کلاس‌های ورودی سال ۱۴۰۰ مقطع کارشناسی از چهارم اردیبهشت ماه به صورت حضوری تشکیل می شود. کلاس های عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی با ظرفیت ۱۵نفر و با نظارت و اولویت بندی توسط دانشکده ها برپا می شود.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: ·همه دروس گروه معارف اسلامی و دروس دیگر اعم از ریاضی و فیزیک به صورت مجازی از تاریخ ۱۴ فروردین ماه تشکیل خواهد شد، همچنین·دروس عمومی تربیت بدنی و دروس تخصصی تربیت بدنی با نظارت گروه مربوطه و با تعداد محدود و گروه بندی به صورت حضوری تشکیل خواهد شد.

در ادامه این اطلاعیه درباره نحوه برگزاری امتحانات آمده است: امتحانات پایان نیمسال جاری تمام مقاطع تحصیلی به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

همچنین همه جلسات دفاع از رساله ها، پایان نامه ها، سمینارهای دوره دکتری و دفاع از پروپوزال های دوره دکتری با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و برنامه ریزی از طریق معاونت آموزشی هر دانشکده از ۱۴ فروردین حضوری برگزار شده است.

تزریق ۳ دز واکسن برای اسکان در خوابگاه‌های دانشگاه الزهرا (س) الزامی است

دانشگاه الزهرا(س) هم اعلام کرد: تزریق سه دز واکسن برای اسکان در خوابگاه الزامی است و به دانشجویان واکسن نزده یا دز کمتر خوابگاه تعلق نمی‌گیرد.

طبق اطلاعیه این دانشگاه آغاز فرآیند پذیرش و اسکان دانشجویان مقطع دکتری ورودی ۱۳۹۷ به بعد از روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ خواهد بود.  

کلاس‌های تمام مقاطع دانشگاه آزاد حضوری شد 

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هم از روز گذشته در کلاس های درس حضوری شرکت کردند.

پیش از این هم محمدمهدی طهرانچی رییس این دانشگاه هم از آمادگی برای حضوری شدن کلاس‌های درس از چهاردهم فروردین ماه ۱۴۰۱ خبر داد.

وی اظهار داشت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌ شده و تشکیل ستادهای استقبال از دانشجویان در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و دریافت دز دوم واکسن کرونا توسط بیش از ۹۰ درصد دانشجویان دانشگاه، آمادگی کامل داریم تا از روز چهاردهم فروردین ماه، پذیرای تمامی دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی در واحدهای سراسر کشور باشیم.  

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر آمادگی خوابگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش دانشجویان این دانشگاه، گفت: برای حضور دانشجویان در خوابگاه‌ها، دریافت سه دز واکسن کرونا الزامی است.

طهرانچی افزود: با توجه به اینکه بیش از ۳۸ هزار نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد متقاضی استفاده از خوابگاه‌های دانشجویی هستند، این دانشجویان می توانند با ارایه کارت واکسیناسیون کرونا، از ۱۴ فروردین ماه از امکانات خوابگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند. تمامی خوابگاه‌های این دانشگاه آمادگی کامل برای استقبال از این دانشجویان را دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha