احمدنور سرودی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشریح خدمت رسانی نیروهای امدادرسان هلال احمر جزیره قشم در طرح ملی امداد و نجات نوروزی ۱۴۰۱ - (از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ساعت ۶ صبح چهاردهم فروردین ۱۴۰۱) - اظهار داشت: در مدت یادشده نیروهای امدادرسان این جمعیت از دو پایگاه ثابت (پایگاه ساحلی شهید ذاکری قشم و پایگاه امداد و نجات جادهای شهدای جزیره قشم درگهان) و یک پایگاه موقت (پایگاه ساحلی لافت) به ۲ هزار و ۴۰۵ نفر از هموطنان و گردشگران نوروزی ورودی به سرزمین عجایب هفتگانه خدمات درمان سرپایی در محل ارائه کردند.
وی ادامه داد: امدادگران و نجاتگران هلالاحمر قشم از ابتدای آغاز طرح ملی امداد و نجات نوروزی ۱۴۰۱ در مجموع با شرکت در ۱۶ ماموریت امداد و نجات جاده ای، ۱۶ مصدوم سوانح ترافیکی را که در میان آنان زنان و کودکان نیز بودند، از میان خودروهای تصادفی یا واژگون شده خارج کرده و به مراکز درمانی و بیمارستانی منتقل کردند.
رییس جمعیت هلال احمر قشم اضافه کرد: در مدت یاشده و با تلاش نیروهای امدادرسان هلال احمر این جزیره ۲۵ مسافر نوروزی متاثر از آتش سوزی و سایر حوادث جاده ای از خدمات اسکان موقت هلال احمر این شهرستان بهره مند شدند.
سرودی از قشموندان و گردشگران خواست در صورت قرار گرفتن در شرایط اضطراری عمومی یا پیچیده انواع حوادث و سوانح طبیعی، غیرطبیعی و انسان ساخت با شماره اضطراری ۱۱۲ تماس بگیرند.
وی توضیح داد: تلفن گویای ندای امداد با شماره ۱۱۲ در هر کجا که پوشش تلفن همراه وجود داشته باشد، بدون نیاز به سیم کارت در دسترس است.
طرح ملی امداد و نجات نوروز ۱۴۰۱ هلالاحمر که به صورت سراسری از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ آغاز شده بود روز ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ پایان یافت.
قشم در ایام تعطیلات نوروزی ۱۴۰۱ میزبان انبوه میهمانان و گردشگران از اقصی نقاط ایران و مسافران خارجی بود.
مردم ایران زمین همه ساله با سفر به جزیره قشم به عنوان سرزمین زیباییها از شگفتیهای عالم خلقت در قالب سایتهای مهم گردشگری قشم همچون طولانی ترین غار نمکی جهان، دره ستارهها، دره و تنگه چاهکوه، دره تندیسها، موزه ژئوپارک، چاههای تلا و بادگیرهای بندر تاریخی لافت، جزایر ناز، سواحل زیبا، سایت تخمگذاری لاک پشتهای پوزه عقابی، جنگلهای دریایی حرا، خلیج دلفینهای هنگام، غارهای خوربس، بام قشم و دهها پدیده دیگر زمین شناختی دیدن کردند.
ارتباط با مردمان شریف و میهمان دوست جزیره قشم، استفاده از خانههای بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری، بازدید از موزه لنج سازی گوران، استفاده از سواحل زیبا، خرید از بازارها و مجتمعهای تجاری، استفاده از مدارس غواصی برای تماشای شگفتیهای زیبای زیر آب، شنا در سواحل و بهره بردن از ورشهای مختلف آبی به همراه خرید صنایع دستی بانوان هنرمند جزیره هم از دیگر امتیازات سفر به این جزیره شگفتیها است.
سفر به قشم از سه مسیر هوایی (فرودگاه بینالمللی قشم)، زمینی (سفر با خودروهای شخصی و عمومی از طریق بندر پهل بندرعباس به بندر لافت جزیره قشم توسط شناورهای لندینگ کرافت) و دریایی (از بندر شهید حقانی بندرعباس به بندر شهید ذاکری شهر قشم) امکانپذیر است.
جزیره زیبای قشم با فرصت های عالی تجاری، دارای مساحتی ۲.۵ برابر بزرگتر از سنگاپور و بحرین می باشد.
این جزیره با سواحل آرام و پوشیده از شن های طلایی و نقره ای و غروب منحصر به فرد به عنوان نگین خیج فارس شناخته می شود.
این جزیره زیبا با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما