به گزارش ایرنا، ابوطالب جلالی روز چهارشنبه با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر توجه به شرکتهای دانش بنیان، به رسانهها افزود: شهرستان شاهرود با توجه به منابع و ظرفیتهای بسیار، فرصتهای فراوانی برای بهرهگیری از توان شرکتهای دانش بنیان به منظور افزایش بهره وری،حل مشکلات و ایجاد اشتغال داراست.
وی با بیان اینکه حدود ۴۰ درصد از شرکتهای دانش بنیان و فناور شاهرود در زمینه فناوری اطلاعات، طراحی و ساخت ماشین آلات، هوشمندسازی، کشاورزی و معدن فعالیت می کنند، ابراز داشت: بخشی از سفارشهای حوزههای اقتصادی اکنون در تعامل با مجموعههای مستقر در پارک علم و فناوری انجام میشود.
فرماندار شاهرود به دغدغههای شرکتهای دانش بنیان نیز اشاره کرد و گفت: با وجود فراهم شدن ظرفیتهای خوب قانونی برای این شرکتها، گاهی با تمکین نکردن تعدادی از دستگاهها برای مشوقهای مالیاتی و تامین اجتماعی روبه رو هستیم.
جلالی در ادامه یادآور شد: تاکید بر مجموعههای دولتی و ترغیب بخش غیردولتی برای اینکه مشتری خدمات و محصولات این شرکتها باشند نیز در دستور کار قرار دارد.
وی اظهار داشت: تامین نیروی انسانی این مجموعهها نیز از دغدغههای موجود است و در این راستا برای افزایش تعامل آنها با دانشگاه ها و مراکز آموزشی و مهارتی بیشتر تلاش میشود.
معاون استاندار سمنان با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان استان با دارا بودن سه هزار و ۸۵ نیروی انسانی در سال گذشته ۱۵ هزار میلیارد ریال محصولات خود را به فروش رساندند، افزود: طی یک سال گذشته در استان سمنان ۷۳ شرکت دانش بنیان و ۳۰۰ شرکت فناور توسعه و ۹ شرکت خلاق نیز مجوز فعالیت گرفت.
سال گذشته اعتبار ایجاد سه مرکز نوآوری شاهرود در حوزههای معدن، کشاورزی و اقتصاد دیجیتال از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت شد.
پارک علم و فناوری استان سمنان دارای ۶ پردیس تملیکی در کل استان است.
امسال از سوی مقام معظم رهبری سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی نامگذاری شده است.
نظر شما