فرهاد بدیعی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این تیمهای سیار طبق برنامه ریزی تا پایان ماه مبارک رمضان بعد از نماز مغرب و عشا به صورت نوبتی در ۸۰ نقطه روستایی که مردم آن نسبت سایر مناطق استقبال کمتری از تزریق واکسن کرونا داشتند، حضور مییابند.
وی ادامه داد: طبق بررسی میدانی ساکنان این مناطق بهویژه افراد مسن به دلیل شرایط جسمی و آسیب پذیر بودن قادر به حضور در ۲۷ مرکز بهداشت شهری و روستایی پیش بینی شده برای تزریق واکسن کرونا نیستند و این مساله باعث استقبال کمتر آنان به ویژه برای نوبت سوم شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس بیان کرد: همچنین راه اندازی اتوبوس سیار واکسیناسیون، اعزام تیمهای واکسیناسیون به ادارات و مساجد شهری و روستایی، فعال سازی پایگاه واکسیناسیون در محل ستاد مرکز بهداشت شهرستان بعد از افطار و تزریق واکسن کرونا بعد از افطار در برخی مراکز روستایی از شاخصترین اقدامات در حال اجرا برای افزایش سطح پوشش واکسن و کمک به تکمیل زنجیره تزریق نوبتهای اول، دوم و سوم آن است.
بدیعی افزود: تاکنون از مجموع ۱۱۶ هزار و ۸۳۱ نفر جمعیت شهری بالای ۱۲ سال گنبدکاووس ۹۵.۵ درصد نوبت اول و ۸۷.۹ درصد نوبت دوم و از جمعیت ۱۵۲ هزار و ۱۳۰ نفری ساکن مناطق روستایی هم ۸۲.۴ درصد نوبت اول و ۷۰.۹ درصد نوبت دوم را تزریق کردند.
وی تزریق نوبت سوم واکسن کرونا برای جمعیت بالای ۱۸ سال در گنبدکاووس را به ترتیب در مناطق شهری و روستایی ۴۲.۳ و ۲۳.۶ درصد اعلام کرد و گفت: ۵۶ هزار و ۲۳۷ نفر جمعیت پنج تا ۱۱ سال شهرستان را تشکیل میدهند که تاکنون ۱۴.۹ درصد آنان نوبت اول و ۴.۴ درصد هم نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کردند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس از بستری ۴۳ بیمار کرونایی در مراکز درمانی شهرستان خبر داد و گفت: ۱۸ نفر از آنان به دلیل وخامت حال در بخش مراقبتهای ویژه نگهداری میشوند.
تکمیل سه دُز واکسیناسیون، استفاده از ماسک و پرهیز از حضور در مکانهای شلوغ و سربسته از مهمترین راهکارهای جلوگیری از شیوع کرونا به شمار میرود.
براساس آخرین گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمام شهرستانهای گلستان در وضع به نسبت پرخطر به لحاظ شیوع کرونا قرار دارند و رنگ تمام نقاط استان زرد است.
نظر شما