به گزارش ایرنا، حجتالاسلام و المسلمین پورذهبی روز پنجشنبه در دیدار با مدیر، معاونان و کارکنان حوزه علمیه خواهران کردستان اظهار داشت: بودجهای مستقل برای اختصاص به این حوزه نداریم اما میتوانیم از بخشهای دیگر پیگیری کنیم.
وی با بیان اینکه هیچ مشکل مالی برای اجرای برنامههای فرهنگی نداریم، گفت: با وجود اعتبارات زیاد، اما در مدیریت هزینهکردها در این حوزه با مشکلاتی مواجه هستیم که عمده دلیل آن ناشی از نبود برنامههای محتوایی است.
نماینده ولی فقیه در کردستان افزود: اگر بودجهای وجود داشته باشد به طلاب خواهر و برادر و کادر نیروی انسانی اختصاص داده میشود.
حجتالاسلام و المسلمین پورذهبی تقویت بخش آموزش طلاب در کردستان را ضروری دانست و گفت: با حضوری شدن حوزهها میتوان بیشتر از گذشته نسبت به امر آموزش امیدوار بود.
وی تاکید کرد: ارتقای مطالعه، اطلاعات عمومی، تحصیل، تهذیب و اخلاق طلاب برادر و خواهر در استان باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه تخلق عملی به آموزههای اخلاقی، تأثیرگذاری مثبت در جامعه را به دنبال دارد، یادآور شد: همواره در کلاسهای اخلاق، «موعظه، نصیحت و توصیههای اخلاقی» بازگو و یادآوری شود.
بیش از چهار هزار طلبه و روحانی در کردستان فعالیت دارند که از این تعداد سه هزار و ۷۰۰ نفر اهل سنت و ۴۰۰ نفر هم اهل تشیع هستند.
نظر شما