افزون بر ۷۰ درصد فرمانداران فارس در دولت سیزدهم منصوب شدند

شیراز- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، تعیین تکلیف و انتصاب مدیران دستگاه ها و شهرستانی ذیل مجموعه دولت را نخستین مسئولیت دولتهای جدید پس از استقرار دانست و گفت: امروز افزون بر ۷۰ درصد فرمانداران استان به عنوان فرمانداران جدید در دولت سیزدهم مستقر هستند.

اسماعیل محبی پور، شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فرایند انتصاب فرمانداران استان بدون وقفه در حال انجام است و طی یک ماه آتی، افزون بر ۸۰ درصد شهرستان‌های استان توسط فرمانداران منصوب دولت سیزدهم اداره خواهند شد.
استان فارس در تقسیمات کشوری هم اینک متشکل از ۳۷ شهرستان است.
پیش از این، فرمانداران ۲۶ شهرستان فارس شامل شهرستان‌های شیراز، فراشبند، پاسارگاد، آباده،‌ ممسنی، فیروزآباد،  قیروکارزین، خنج، سروستان، بیضا، نی‌ریز، خرم بید، خرامه،‌ داراب، کازرون، مُهر، لامرد، زرین دشت،  لارستان، بوانات، استهبان، رستم، کوار، زرقان، اوز و اقلید در دولت سیزدهم منصوب شده و فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.
 

اینکه همه مدیران فاقد صلاحیت اعلام شوند، دور از انصاف است
معاون استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بنای دولت سیزدهم بر تغییرات اتوبوسی جناحی نبوده و نیست، گفت: اینکه صرفا بعد از استقرار دولت جدید تمام مدیران فاقد صلاحیت اعلام شده و افراد جدید جایگزین شوند دور از انصاف است مگر بانیان وضع موجود و کسانی که در ایجاد مشکل برای مردم نقش داشته‌ و مسئولیت‌های خود را به خوبی انجام نداده باشند.
رئیس شورای اطلاع رسانی استان فارس ادامه داد: استاندار فارس در نخستین ماه های حضور در استان کوشید که با بهره گیری از ظرفیت های مختلف استان از جمله نخبگان دانشگاهی مجموعه ادارات را به تدریج شکل دهد.
او اظهار داشت: اما در عین حال مردم هم انتظاراتی دارند و آن اینکه تحول ایجاد شود، نگاه تحولی و تنوع مدیران خود به خود موجب ایجاد نشاط و تحرک در جامعه می شود.
معاون استاندار فارس بیان کرد: بر همین اساس، تغییر در سطح مدیران استان به همین منوال پیگیری شد که یک بخش آن مربوط به حوزه معاونت سیاسی یعنی تغییر فرمانداران بود که این حرکت آغاز شده و ارزیابی دقیقی صورت گرفته است.

بنای دولت بر کشف استعدادهای جدید است
محبی پور ادامه داد: اینکه فکر کنیم برای انتخاب افراد یک بانک اطلاعاتی وجود دارد و افراد از درون آن انتخاب می‌شوند چنین نیست، اگر بنای دولت بر کشف استعدادهای جدید است قطعا ارتباط با اقشار مختلف و نخبگان جامعه می‌تواند به ما بسیار کمک کند.
او افزود: سیاست استانداری فارس این بود که با استفاده از ظرفیت نخبگان، افراد مطلع و نیروهای مختلف سیاسی، افراد و چهره‌ها شناسایی شوند و در معرض ارزیابی قرار گیرند و با توجه به شرایطی که برای به کار گیری افراد است از ظرفیت این افراد در مرحله انتصابات دولت سیزدهم استفاده شود.

در انتصاب فرمانداران، نظر گروه‌های نخبه موثر اخذ شد
وی ادامه داد: ممکن است گفته شود که فرمانداران توسط نمایندگان مجلس انتخاب می‌شوند، موضوعی که مورد نقد رهبر معظم انقلاب هم قرار گرفت مبنی بر اینکه وظیفه نمایندگان قانونگذاری در سطح کلان کشور و نظارت بر دستگاه‌های اجرایی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس افزود: اگر نمایندگان مجلس بخواهند وارد عرصه اجرایی شود، هم وقت و فرصت خدمتی آنها اجازه نظارت دقیق و مطالعه برای قانونگذاری را نخواهد داد و هم اینکه اگر فردی خودش مجری شد نظارت بر کار اجرایی خودش معنا و مفهومی ندارد و لذا شایسته نیست که دستگاه ناظر وارد فعالیت اجرایی شود و کار اجرایی را دنبال کند.
محبی پور اضافه کرد: اما در انتصاب فرمانداران نظر نمایندگان استان هم اخذ شد چرا که نمایندگان افراد نخبه منتخب مردم هستند و به واسطه ارتباطی که با مردم دارند، چهره‌ها و ظرفیت های مختلفی را می‌شناسند.
او افزود: در سطح شهرستان‌ها هم ائمه جمعه جزو گروه‌های نخبه موثر هستند که با اقشار مختلف مردم به ویژه قشر متدین ارتباط نزدیکی دارند و می‌شود به عنوان افراد مورد وثوق و مطلع از ظرفیت آنها نیز استفاده کرد.

افزون بر ۷۰ درصد فرمانداران دولت سیزدهم در فارس منصوب شدند

با هیچ مسئولی تعارف نداریم
وی  بیان کرد: در سطح مدیران کل دستگاه‌ها هم فرایند به همین شکل است البته با کیفیت و کمیت های مختلف چرا که هیچکس نمی‌تواند بگوید که انتصاب ما یک انتصاب کاملا موفق و با در نظر گرفتن جمیع شرایط است، قطعا کسانی که در این انتصابات به مسئولیت هایی برگزیده شده اند در معرض ارزیابی و رصد هستند و ما در دولت با کسی تعارف نداریم.
او افزود: شرط ما برای استمرار افراد منصوب شده، موفقیت آنها بر اساس معیارهای دولت سیزدهم است که از مهمترین این معیارها می‌توان به مردمداری و ارتباط نزدیک با مردم، روحیه جهادی، رعایت تقوای دینی و سیاسی در رفتار و فساد ستیزی اشاره کرد.
 

مدیران و فرمانداران در زمینه اجرای سیاست‌های دولت ارزیابی می‌شوند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در بخش دیگری از این گفت و گو اظهار داشت:‌ طی روزهای اخیر ابلاغی خطاب به مدیر کل سیاسی استانداری صادر کرده‌ایم که بر اساس آن اجرای سیاست های دولت در تمام ادارات و نهادهای استان را مورد رصد قرار دهد.
وی ادامه داد: بر این اساس، ظرف سه ماه اول امسال هم فرمانداران و هم مدیران دستگاه‌های اجرایی مورد سوال و رصد قرار خواهیم داد که آیا ملاک ها، معیارها و سیاست‌های دولت سیزدهم توسط آنها در حال پیگیری هست یا خیر و میزان موفقیت آنها تا چه حد بوده است.

اقدامات فوریتی دولت سیزدهم در عرصه اقتصاد
محبی پور، با اشاره به فعالیت شاخص دولت سیزدهم در استان فارس هم گفت: در رابطه با فعالیت‌های حوزه اقتصاد یک سری کارهای فوری نیاز بود و مشکلاتی مانند تنظیم بازار و دسترسی مردم به کالاهای اساسی، برطرف کردن برخی مشکلات و مسائلی که در بخش حقوق بگیران بخش خصوصی و دولتی نیز وجود داشت.

در فارس، کمبود شاخصی در کالاهای اساسی نداشتیم
او اضافه کرد: آنچه که در اختیار استان بود هم در ارتباط با کارفرمایان و متولیان امر و هم خدمات گیرندگان و خدمات دهندگان وارد عرصه کار شد که نتیجه این شد که در ۲ ماه گذشته به نسبت برخی استان‌های همجوار در خصوص دسترسی به کالاهای اساسی کمبود شاخصی نداشتیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس افزود: در طول سه چهار ماه گذشته با اتفاقاتی که در عرصه بین الملل برای کشورمان رخ داد از جمله مقاومت در مقابل زیاده خواهی قدرت های استکباری و رفتار عاقلانه همراه با اقتدار مجموعه دیپلماسی کشور، بخشی از تحریم‌ها خنثی و بخشی از دارایی های کشور نیز آزاد شد و مسیر مبادلات ارزی ما فراهم شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha