فرزاد سردارزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مجموع بازرسیهای انجام شده از انبارهای استان طی سال گذشته ۴۳۳ مورد آن در قالب گشت مشترک با نیروی انتظامی و مابقی به همت بازرسان سازمان صمت انجام شده است.
وی اضافه کرد: در نتیجه بازرسیهای انجام شده ۳۲۹ مورد پرونده تخلف به ارزش ۲۸۹ میلیارد و ۲۶۰ میلیون ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
رییس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا به منظور بررسی وضعیت و حصول اطمینان از رعایت الزامات و ضوابط ابلاغی از جمله ثبت انبار در سامانه جامع انبارها انجام می شود.
سردارزاده یادآور شد: در مجموع سال ۱۴۰۰؛ ۶۷ هزار و ۶۵ مورد بازرسی توسط بازرسان این سازمان از بازار استان انجام که منجر به احراز چهار هزار و ۳۲۹ مورد تخلف شد.
وی اظهار داشت: ارزش ریالی پروندههای تشکیل شده ۳۶۷ میلیارد و ۳۹۳ میلیون و ۳۲۶ هزار و ۶۴ ریال بوده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل آن ۸۹ درصد افزایش داشته است.
بهره برداری از سامانه جامع انبارها توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و با نظارت ستاد مرکزی مبارزه قاچاق کالا و ارز در خرداد ۱۳۹۵ به منظور شناسنامهدار کردن همه مبادی و مقاصد حمل و محلهای نگهداری کالا و همچنین ثبت اطلاعات ورود (قبوض انبار) و خروج (حواله انبار) آنها آغاز شد.
سامانه تلفنی ۱۲۴ بطور شبانه روزی برای دریافت شکایت، انتقادات، پیشنهادات و نظارت مردمی فعال است و شهروندان میتوانند هر گونه تخلف اقتصادی در راستای عدم درج قیمت، صدور فاکتور، تقلب و گرانفروشی را از این طریق اعلام کنند.
۷۵ هزار و ۷۶۸ واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد و از این تعداد بیش از ۳۰ هزار واحد در مرکز استان مستقر هستند که سه درصد از این واحدهای صنفی را فروشگاه های متوسط و زنجیره ای تشکیل داده است.
نظر شما