به گزارش ایرنا، علی پیام عصر یکشنبه در جلسه تنظیم بازار میاندوآب با انتقاد از عملکرد برخی صنوف از جمله آرایشگران در بحث افزایش تعرفهها اظهار کرد: در این زمینه نیاز است فعالان این صنف جانب انصاف را در وهله اول براساس سفارش های دینی رعایت کنند و در صورت عدم مدنظر قرار دادن این مهم، باید نظارت و برخوردهای لازم با آنان صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه اتاق اصناف به صورت جدی وارد عمل شده و اتحادیههای صنفی را به رعایت قوانین مجاب کند، گفت: باید در هر صنفی قیمتها مشخص و بر روی کالاها درج شود و تفاوت قیمتها در هر مغازه ای نسبت به مغازه دیگر قابل توجیه نیست.
پیام با بیان اینکه مردم از نظر مالی با مشکل مواجه هستند و بالا بردن قیمتها دور از انصاف و عدالت است، ادامه داد: همچنین در مدیریت بازار میاندوآب ضعیف عمل شده و اتاق اصناف به عنوان بازوی دولت در بخش اقتصاد باید به صورت قوی وارد عمل شود.
سرپرست فرمانداری ویژه میاندوآب با بیان اینکه در حوزه مدیریت بازار به نحو مطلوب وارد عمل نشده ایم، گفت: اگر هم نظارتها از سوی بازرسان صورت میگیرد صرفا در راستای وظیفه آنان است و نباید برخوردهای نامناسبی با آنان صورت پذیرد و کسی حق توهین به بازرسان اصناف را ندارد و باید با فعالان صنفی خاطی در این زمینه برخورد شود.
پیام با بیان اینکه همچنین اگر بازرسان نیز سهلانگاری کردند با آنان نیز برخورد قاطع شود، اظهار کرد: اصناف باید قوی ظاهر شوند و باید در جامعه اختلاف طبقاتی کاهش یابد و همه در برابر نیازمندان مسوول و پاسخگو هستیم.
وی با بیان اینکه همچنین کالاهای اساسی براساس نظر کارگروههای مربوطه باشد، افزود: نباید نظر شخصی در توزیع کالاها اعمال شود.
سرپرست فرمانداری ویژه میاندوآب با بیان اینکه بازاریان عدالت و انصاف را سرلوحه کار خود قرار داده شود، گفت: ۱۲۳ اتحادیههای صنفی در شهر باید به درج قیمت بر روی کالاهای سوق داده شوند.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب نیز در این جلسه گفت: گران فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور صورتحساب، عدم اخذ پروانه، عدم رعایت موازین بهداشتی و عدم ارایه فاکتور از تخلفات صنفی شهرستان میاندوآب در طی نظارتهای نوروزی بود.
اکبر اسدی با بیان اینکه تعداد ۱۵ مورد گشت مشترک با جهاد کشاورزی، راهداری و حمل و نقل جادهای ، شهرداری، بسیج اصناف ، میراث فرهنگی و اتاق اصناف انجام گرفتهاست، افزود: همچنین پروندههای تخلف مربوط به بازارهای دواب به تعداد سه مورد به ارزش ۹۹۰ میلیون ریال، عاملان فروش خرده و عمده روغن موتور به تعداد هشت مورد به ارزش ۶۸۸ میلیون ریال، آرایشگاه های زنانه به تعداد ۱۵ مورد ۲۳۰ میلیون ریال تشکیل شده است.
میاندوآب دارای ۲۳ اتحادیه صنفی و تعداد ۱۱ هزار و ۶۵۰ واحد صنفی است.
این شهرستان در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و ۲۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما