به گزارش ایرنا، عباس خاشعی سیوکی عصر روز یکشنبه در آیین تجلیل از خیران عضو بنیاد امور خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه، افزود: نامگذاری سالروز میلاد خجسته امام حسن مجتبی (ع)، به نام "خیّرین و واقفین آموزش عالی" در تقویم دانشگاهی کشور، نشات گرفته از مهمترین لقب آن حضرت، "کریم اهل بیت" و شایسته است این نامگذاری را به فال نیک گرفت.
رییس دانشگاه تربتحیدریه این روز را فرصتی برای تجلیل از خیرانی دانست که با اقدامات خیرخواهانه خود در پیشبرد اهداف آموزش عالی نهتنها بانی انسان سازی هستند، بلکه با کمک به تربیت انسانهای شایسته پیشرفت، جامعه اسلامی را تعالی میبخشند.
خاشعی سیوکی همچنین افزود: واقعیت آن است که امروز روند توسعه عمرانی دانشگاه تربت حیدریه رو به رشد است و این اقدامها توسط خیرانی صورت میگیرد که تمایل ندارند در چنین جلساتی نامی از آنها برده شود.
وی تصریح کرد: حتی برخی از این افراد شرط ادامه همکاری سخاوتمندانه خود با دانشگاه را در گمنام ماندن اعلام کردهاند، اما این از انصاف به دور است جوانان این خطه با خیرانی که زمینه ادامه تحصیل آنها را فراهم آوردهاند، آشنا نشوند.
رییس دانشگاه تربتحیدریه بیان کرد:اشاعه و گسترش فرهنگ اسلامی وقف در جامعه و بهرهگیری از آن در راستای رشد کمی و کیفی دانشگاه، ارایه مشاوره و بسترسازی برای تسهیل در امر سرمایه گذاری بهینه خیّران آموزش عالی، نظارت بر حسن انجام نظرات و اهداف شرعی خیّران و واقفان در طول حیات ایشان و بعد از آن، ایجاد زمینهها و بسترهای مناسب برای تقویت و استمرار حمایتهای خیران و واقفان و نیز برنامه ریزی و سازماندهی برای جذب کمکهای مردمی از جمله این اهداف است.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربتحیدریه نیز گفت: از مهر سال ۱۳۹۶ که این بنیاد فعالیت خود ا آغاز کرده، شاهد گسترش فضای علمی، ورزشی، پژوهشی و خوابگاهی در این مجموعه بزرگ دانشگاهی هستیم.
جواد انصاری افزود: اهدای پنج هکتار زمین و ۲ هزار متر سوله مرکزی دانشگاه توسط خیر نیک اندیش عباس کریمی، اهدای سه هکتار زمین توسط ورثه خیر نیک اندیش مرحوم حاج محمد نوریان، اهدای صد هکتار زمین در بهترین نقطه فیض آباد توسط خیر نیک اندیش حاج اسماعیل افرازی به منظور توسعه دانشگاه تربتحیدریه و اهدای پنج هکتار زمین در جلگه رخ توسط خیر نیک اندیش محمود فرشیدی به یاد مرحوم ابوالحسن فرشیدی برای ایجاد دانشکده کشاورزی، از جمله حمایت های خیران از دانشگاه تربتحیدریه بوده است.
وی گفت:بورسیه تحصیلی ۲۰ نفر از دانشجویان مستعد دانشگاه تربت حیدریه توسط یکی از خیرین دانشگاه، پرداخت کمک هزینه اینترنت به ۲۷۰ نفر از دانشجویان بی بضاعت در اردیبهشت ۱۳۹۹ توسط اعضای هیات امنا بنیاد، اهدای کارت هدیه به ۴۲۲ نفر از دانشجویان بی بضاعت دانشگاه های تربت حیدریه توسط خیر نیک اندیش مهندس مهدی مروج تربتی با اعتبار ۶ میلیارد و ۳۳۰ میلیون ریال و در نهایت آغاز عملیات اجرایی ساخت مسجد دانشگاه تربتحیدریه از دیگر اقدامات بنیاد خیران حامی دانشگاه تربتحیدریه است.
مقدمات تاسیس دانشگاه تربتحیدریه با راهاندازی آموزشکده فنی در سال ۱۳۸۴ انجام شد و در سال ۱۳۹۱ با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این آموزشکده به دانشگاه ارتقا یافت.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما