به گزارش ایرنا، مدیرکل کتابخانههای عمومی کردستان روز سهشنبه در این آیین اظهار داشت: نهاد کتابخانههای عمومی امروز یک نهاد صرفا سنتی نیست که فقط کتاب به امانت میداد، بلکه این نهاد امروز به پاتوقهای فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است.
محمد مخدومی افزود: در بستر این پاتوقهای فرهنگی انواع فعالیتهای فرهنگی انجام می شود و برخی از این فعالیتها هم با کیفیت بوده و تاثیراتی هر چند اندک درترویج فرهنگ کتابخوانی داشته است.
وی به برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی اشاره کرد و گفت: در یازدهمین دوره این جشنواره چهار هزار و ۱۸۲ کردستانی در ۱۲بخش شرکت کردند که در بخش فردی ۷۴نفر و در بخش خانوادگی نیز ۹خانواده برگزیده شده که امروز به صورت نمادین تعدادی از این افراد تجلیل و مابقی هدایای خود را از نهاد کتابخانه ها دریافت می کنند.
معرفی برترینها
در یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی و در بخش پویش کتابخوان کودک "غزل عبدالملکی" از کتابخانه شهید مدرس قروه و "ستایش مشیرپناهی" از کتابخانه شهید دکتر مجید شهریاری از دهگلان برتر شدند.
در بخش تولیدآثار هنری "زهرا شاکری" از ستاد امر به معروف و نهی از منکر کامیاران، در بخش قصهگویی جوان "زیبا عبدالملکی" و در بخش قصه گویی نوجوان "مونا رضایی" هر ۲ از کتابخانه شهید مدرس قروه به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.
در بخش چهار گزینه ای جوان "نظام پیری" و "فوزیه پیری" از کتابخانه خاتم الانبیا سنندج، "شراره مقصودی" از کتابخانه شهید مطهری سنندج، "آرزو ندیمی" از کتابخانه شهید حبیب الله نعمتی کامیاران، "جمال ملکی" از کتابخانه شهید برهان عالی سنندج و "شیدا لطفی" از کتابخانه شهید دکتر مجید شهریاری از دهگلان و در بخش چهارگزینه ای "محدثه خدری" از کتابخانه فردوسی سنندج برتر شدند.
در بخش خانوادگی نیز خانواده "محسن قره داغی" و "عصمت ربیعی" از کتابخانه مستوره اردلان از سنندج،" زهره باتمانی" و "ملیحه رازیانی" از کتابخانه امام جعفرصادق(ع) کامیاران، خانواده "رضا حسنی پدرام"، "نگار عسگری"، "یلدا حسنی پدرام" از کتابخانه شهید مدرس قروه و خانواده "جهانبخش باتمانی" و" فریبا امینی" از کتابخانه امام جعفرصادق(ع) کامیاران برتر معرفی شدند.
یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی از سری برنامههای نوزدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری است که در استان های کشور برگزار می شود.
نظر شما