به گزارش خبرنگار ایرنا، علی پیام عصر روز چهارشنبه در نشست با شهردار و اعضای شورای شهر میاندوآب به منظور بررسی و رفع مشکلات توسعه این شهر اظهار کرد: اعضای شورای شهر امانتدار رای مردم بوده و به تعهدات خود عمل کنند.
وی افزود: ما میخواهیم به تحقق تعهدهای شما کمک کنیم و حتی دولت قولهایی به مردم داده که از مشکلات مردم کاسته شود و همه ما در قبال مردم مسوولیت داریم و راه و هدفمان نیز مشترک است.
وی با بیان اینکه مردم از ما کار میخواهند و شورای شهر را به عنوان امانت دار میدانند، ادامه داد: همچنین شهروندان انتظار دارند که مسوولان آنها در مرحله اول از بیتالمال صیانت کرده و دست سودجویان را از تعرض به اموال عمومی کوتاه شود.
فرماندار ویژه میاندوآب با بیان اینکه توسعه پایدار شهر از مطالبههای دیگر مردم است، گفت: زیباسازی و توجه به مبلمان شهر از خواستههای دیگر مردم بوده و اعضای شورای شهر باید علاوهبر عمل به این مهم، مشکلات مانده از گذشته را نیز حل کرده و در امر ساماندهی نیروها و خدمات شهری گام مطلوبی بردارند.
پیام با اشاره به وجود و گذر رودخانه زرینهرود از وسط این شهر که در سطح کشور معدود شهرهایی از این نعمت خدادادی بهرهمند هستند، افزود: باید با استفاده این ظرفیت به عنوان پتانسیل عظیم گردشگری ساماندهی شود و در جهت ایجاد مکانهای گردشگری و تفریحی در آن محل اقدام شود.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح در کنار رونق گردشگری و توسعه شهر به درآمد پایدار شهرداری نیز کمک کنند، افزود: ساخت و سازهای غیرمجاز و غیر اصولی یکی از معضلات شهر میاندوآب است و باید برای این مهم از سوی دستگاههای متولی چارهاندیشی شود.
مقام عالی دولت در میاندوآب افزود: گاهی مشاهده میشود که در یک خیابان هشت متری ساختمان ۱۰ طبقه احداث میشود و در یک خیابان ۲۴ متری اجازه ساخت ۲ طبقه داده نمیشود و باید این موارد مدیریت شده و شهرداری پلیس ساختمان خود را فعال کند.
پیام همچنین با اشاره به وضعیت نامطلوب آسفالت معابر شهر و نارضایتی شهروندان میاندوآبی گفت: هیچ بهانه ای برای تاخیر در آسفالت ریزی معابر پذیرفته نیست و باید مدیریت شهری در اسرع وقت نسبت به حل این مشکل اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه همچنین مدیریت شهری با تعریف چشم اندازهایی با وقت معین و مطالعه و مشاوره مناسب افزایش محدوده شهری، تعریف طرح تفصیلی در جهت توسعه شهر اقدام کند، اظهار کرد: برداشت های غیرمجاز مصالح رودخانه ای و تخریب بستر رودخانه، وضعیت نامناسب زیبا سازی شهری شامل گلکاری، درختکاری و تابلوهای راهنما و نبود فضاهای گردشگری و عدم اجرای برنامه های با نشاط فرهنگی از مشکلات امروز شهر میاندوآب است.
وی اضافه کرد: طی روزهای گذشته باند تاراج منابع طبیعی و مصالح رودخانه ای که بیش از ۱۰ سال در حال فعالیت بود متلاشی شد و مصالح دپو شده نیز با هماهنگی دستگاه های نظارتی و قضایی برای استفاده در پروژه های شهرداری و عام المنفعه مصادره شد.
وی افزود: در کنار مصالح قیر رایگان نیز تامین و در اختیار شهرداری قرار داده شده و شهرداری سالانه بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال صرف خرید مصالح رودخانه ای می کرد که با این تامین مواد اولیه در اسرع وقت به آسفالت معابر اقدام شود.
در خاتمه این جلسه پنج مصوبه مربوط به سفر استاندار آذربایجان غربی به شهرستان میاندوآب در حوزه های شهری، راهسازی و میراث فرهنگی شامل ساماندهی و تعریض ورودی شهر از سمت شاهین دژ و سمت بوکان (حدفاصل میدان عاشورا تا سوگلی تپه)، مطالعه ورودی میاندوآب از سمت ملکان، ایجاد زیرساختهای گردشگری ساحل زرینهرود در محدوده شهری، ساحل سازی و ایجاد محل گردشگری رودخانه سیمینه رود در جوار پل تاریخی تاتاوی با تعیین زمان اجرا و پایان پروژه بررسی و مقرر شد سریعا اجرای این طرحها آغاز و تا پایان سالجاری مورد بهره برداری قرار گیرد.
نظر شما