به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین علی شرکائی روز پنجشنبه در جلسه بررسی راهکارهای تقویت تولید دانشبنیان شهرستان اسدآباد، اظهار داشت: ایجاد ارزش افزوده، رونق تولید و افزایش درآمد ملی در گرو حمایت از شرکتهای دانشبنیان و تلاش برای تبدیل ایدههای فناورانه و نوآورانه به محصول است.
وی افزود: حرکت موثر به سمت اقتصاد دانشبنیان برای اصلاح رشد اقتصادی کشور ضروری است و این رویکرد از نخستین روزهای فعالیت دولت سیزدهم مورد توجه قرار گرفته و صنایع بزرگ مکلف به حمایت از شرکتهای دانشبنیان در حوزه فعالیت و به کار گرفتن توان این شرکتها شده اند.
سرپرست فرمانداری اسدآباد اظهار داشت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در روزهای نخست سال جاری و نامگذاری امسال تحت عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین»، اهمیت و محوری بودن مسأله اقتصاد به خوبی مشخص است چراکه اگر رشد اقتصادی همراه با عدالت باشد همه زمینههای پیشرفت فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به تاکید استاندار همدان بر تشکیل ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان و اشتغالآفرین در شهرستانهای استان، گفت: ایجاد زیستبوم فناوری و توسعه اقتصاد دانشبنیان از جمله اولویتهای اصلی در دولت سیزدهم است و با نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب، تکلیف مسئولان در این حوزه سنگینتر شده است.
شرکائی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر لزوم توجه به تولید ملی به عنوان اولویت اول کشور و به وجود آوردن فضای دلگرمی و تزریق امید به جامعه، ادامه داد: برای رهایی از چالشهای اقتصادی دهه ۹۰ به راهکارهایی از جنس فکر، عمل و تولید نیاز است.
در این جلسه مدیران دستگاههای اجرایی و روسای دانشگاه ها، سازمانها و نهادهای فعال در حوزه فناوری و اقتصاد دانشبنیان دیدگاههای خود در خصوص راهکارهای توسعه نوآوری و فناوری و نقشآفرینی فعال شرکتهای دانشبنیان در عرصه تولید و اشتغال را مطرح کردند.
نظر شما