به گزارش ایرنا، سیدحامد عاملی روز یکشنبه در جلسه هماهنگی و تسهیل روند اجرایی این اقدام اظهار کرد: برای سازندگی در استان نیازمند روحیه جهادی هستیم و لازم است دستگاههای مرتبط، مردم، فرمانداریها، بخشداریها و دهیاریها در اجرای آبرسانی به روستاها با بسیج سازندگی همکاری لازم را داشته باشند.
وی با اشاره به وجود مشکل آب شرب پایدار در برخی روستاهای استان ، اقدام جهادی در این راستا را خدمتی بزرگ و شایسته قدردانی دانست و خواستار اطلاعرسانی این تلاشها به مردم از سوی دستگاههای مرتبط شد.
استاندار اردبیل با انتقاد از ضعف اطلاعرسانی در برخی دستگاههای اجرایی استان از خدمات ارائه شده به مردم در قالب اجرای پروژههای تاثیرگذار، ارائه گزارش عملکردها به مردم را مورد تاکید قرار داد.
عاملی از آغاز اجرای اقدامات آبرسانی به ۶۷ روستا از تعداد ۴۵۴ روستا خبر داد و گفت: تا پایان اردیبهشتماه این تعداد آبرسانی به ۱۰۰ روستا افزایش یافته و به ترتیب روستاهای بعدی نیز در دستور کار گروههای جهادی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه طرح آبرسانی به روستاهای فاقد آب شرب پایدار استان نیتی خیرخواهانه است، مشارکت خیران در این طرح را اقدامی نوعدوستانه و مصداق عملی فرهنگ حسینی دانست.
استاندار اردبیل در ادامه با پاسداشت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: این نهاد همواره در طول انقلاب در جبهههای مختلف برای خدمت به مردم وارد میدان شده و در زمان حاضر نیز با اقدامات خیرخواهانه در راه کمکرسانی به مردم وارد عمل شده است.
وی اظهار کرد: در هر یک از شهرستانهایی که اقدامات آبرسانی انجام میشود، لازم است فرمانداران همکاریهای لازم را در کمکهای تجهیزاتی و ماشینآلات مورد نیاز به عمل آورند تا خللی در سرعت اجرای پروژهها ایجاد نشود.
عاملی بر خرید و تامین تجهیزات و مصالح موردنیاز برای اجرای طرحهای آبرسانی از داخل استان تاکید کرد و این اقدام را در گردش اقتصادی و ایجاد و حفظ اشتغال فعالان این حوزه و همچنین تسریع در اجرای پروژه ها تاثیرگذار دانست.
مسئول بسیج سازندگی استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به آغاز اجرای آبرسانی به روستاها در قالب طرح محرومیتزدایی با همکاری گروههای جهادی از اجرای این طرح برای ۴۵۴ روستای استان در مدت ۳۰ ماه خبرداد.
عباس نوظهور افزود: برای اینکه اجرای این طرحها در زمانبندی تعیین شده به اتمام برسد، لازم است هماهنگیها و همکاریهای موردنیاز در سرعت بخشی به روند اجرا از سوی مسئولان شهرستانی انجام شود.
استان اردبیل در مجموع یک هزار و ۸۵۶ روستا و آبادی دارد که بدون در نظر گرفتن روستاهای تک خانواری، به بیش از یک هزار و ۷۸۰ روستای دارای سکنه میرسد.
نظر شما