به گزارش خبرنگار ایرنا، آیتالله «حبیبالله شعبانی موثقی» روز چهارشنبه در جلسه شورای سیاستگذاری دومین کنگره ملّی هشت هزار شهید استان همدان با تاکید بر تشکل کمیته جوانان و نوجوانان در تشکیلات برگزاری کنگره، افزود: در راستای اجرایی شدن بیانیه گام دوم انقلاب، حضور فعال نهادهای غیردولتی، مردم نهاد و جوانان همراه با برنامه سازی میتواند به اثرگذاری بیشتر این کنگره منجر شود.
وی با اشاره به اینکه اموری مانند خدمات اجتماعی و حل معضلات شهری باید منصوب به این کنگره و ا نام شهیدان انجام شود، افزود: این اقدامات در تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بسیار اثرگذار است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان شهدا را اسطوره های ماندگار کشور دانست و اظهار داشت: الگوسازی از هر شهید در هویت بخشی به نسل جوان نقشی بی بدیل دارد.
آیتالله شعبانی موثقی، پاسداری از ارزشهای انسانی و الهی انقلاب و نظام اسلامی را وظیفهای همگانی دانست و گفت: اگر این ارزشها در جامعه وجود داشته باشد، هیچ قدرتی نمی تواند به کشور آسیب وارد کند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گنجاندن مفاهیم شهادت در سرفصل های آموزشی دانشگاه و آموزش پرورش را رمز ماندگاری فرهنگ ایثار و شهادت برشمرد و افزود: شهدای شاخص استان که کمتر معرفی شدند برای نسل جوان الگوسازی شوند.
حجت الاسلام «احمدحسین فلاحی» با اشاره به اهمیت بررسی چگونگی شکل گیری فرهنگ شهادت تصریح کرد: ساخت المان های شهدا در ورودی و خروجی شهرها، کتابخانه ها و اماکن عمومی، اجرای برنامه های معرفتی مستمر در راستای معرفی سیره شهدا در استان بخصوص در مراکز آموزشی و تربیتی، رسیدگی به وضع معیشتی و مسکن منسوبین به خانواده شهدا و تولید برنامه های مصور را در معرفی سیره شهدا اثرگذار است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز دراین جلسه اظهار داشت: آگاه سازی مخاطبین غیرفعال جامعه که تاکنون در عرصه شهادت جذب نشده اند با استفاده از ابزارها و روش های نوین در سرفصل برنامه های این کمیته ها قرار گیرد.
«مسعود ویژه» با تاکید بر اینکه باید تهیه و ساخت برنامه ها و محتواهایی متناسب با تمام اقشار جامعه در فضای مجازی پیش بینی شود، خاطرنشان کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در این راستا و برای اجرای مصوبات با تمام توان پای کار است.
کنگره ملی هشت هزار شهید استان همدان در سال ۱۴۰۲ برگزار می شود.
نظر شما