به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری روز پنجشنبه در جمعبندی شورای اداری شهرستان فارسان تاکید کرد:با ارائه استدلالهای علمی به اعضای هیات دولت و پس از سفر رییسجمهور به استان، وضعیت بخشهای مختلف این منطق متحول میشود و در سفر رییسجمهور به منظور رعایت عدالت در مناطق مختلف استان، برای هر شهر یک طرح اثرگذار در نظر گرفته میشود.
حیدری اظهار داشت: تامین آب پایدار بخشهای آشامیدنی، صنعت و کشاورزی با هدف ایجاد اشتغال پایدار، کاهش نرخ بیکاری، رونق اقتصادی، جلوگیری از مهاجرتهای بیرویه و بهبود وضعیت معیشت مردم در دستور کار قرار گرفت.
وی خروج چهارمحال و بختیاری از بنبست را ضروری دانست و افزود: بهرهمندی بیشتر از ظرفیت اعتبارات دولتی، توان بخش خصوصی و پتانسیل بنیادهای ملی برای تسریع در روند توسعه استان مورد توجه قرار دارد.
به گفته وی، عقبافتادگی چهارمحال و بختیاری یک مساله تاریخی است و تمامی مسوولان استان برای رفع آن در تلاش هستند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت و لزوم سفرهای شهرستانی یادآور شد: در این سفرها مشکلات هر شهرستان بهصورت میدانی شناسایی و راهکارهای قانونی برای رفع سریعتر و جهادی آنها ارائه و مصوب میشود.
حیدری تاکید کرد: از زمان انتقال مدیریت ارشد چهارمحال و بختیاری تاکنون گروههای مختلفی از صاحبنظران، دغدغهمندان و دانشگاهیان تشکیل شد و نسبت به شناخت مشکلات و نیازها بههمراه اولویتبندی آنها در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در نشست استاندار و نمایندگان مردم چهارمحال و بختیاری با رییسجمهور، رییس مجلس شورای اسلامی، معاونان رییسجمهور، وزیران، روسای بنیادهای ملی و سازمانهای ملی، مسائل و مشکلات مرتبط این استان مطرح و پیگیریهای لازم برای سرمایهگذاری در این استان انجام شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ دولت، دریافت ۲۵ هزار میلیارد ریال مالیات برای این استان در نظر گرفته شده بود که با پیگیریهایی در سطح ملی، ۱۰ هزار میلیارد ریال آن کسر شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به تخصیص اعتبارات استان تاکید کرد:با پیگیریهای انجام شده، ۷۰ درصد اعتبارات سال ۱۴۰۰ این استان تزریق شد
حیدری تقویت روحیه تعاون، انسجام، وحدت و همدلی بین مردم، مسوولان و گروههای مختلف برای توسعه چهارمحال و بختیاری را ضروری اعلام و تصریح کرد: جذب تمامی اعتبارات در این استان ضروری است و هیچگونه منابع اعتباری و تسهیلاتی از استان نباید برگشت بخورد.
وی یادآور شد: تمامی مسوولان دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری موظفند بهصورت هفتگی در شهرستانها حضور یابند و مسائل مرتبط با حوزه کاری خود را بررسی کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به نامگذاری سالجاری از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بهنام «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین» اظهار داشت: برای تحقق اهداف این شعار باید افزایش تولید، رشد بازدهی، استفاده بهینه از منابع و اشتغالزایی مورد توجه همگان باشد.
وی گفت: تمامی مسوولان دستگاههای اجرایی استان بُرش شهرستانی برنامهها، اعتبارات و منابع تسهیلاتی زیرمجموعه خود در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را تهیه و اعلام کنند.
حیدری مشخص شدن منابع بانکهای استان را ضروری اعلام و تاکید کرد: مسوولان دستگاههای اجرایی هر چه سریعتر تفاهمنامههای اعتبارات زیرمجموعه خود را با سازمان مدیریت و برنامهریزی امضا کنند.
وی حفظ کرامت مردم و پاسخگویی به اربابرجوع را ضروری دانست و افزود: فرمانداران سرکشی و بررسی میدانی مشکلات و مسائل بخشها، شهرها و روستاهای تابعه شهرستانها را در دستور کار قرار دهند و دستگاههای اجرایی استان جلسات را در ساعتهای اداری و هنگام مراجعه مردم برگزار نکنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به جنگ اقتصادی استکبار جهانی علیه جمهوری اسلامی یادآور شد: در شرایط کنونی، رفع موانع تولید با مشارکت مردم با هدف افزایش تولید و قطع وابستگی به بیگانگان مورد توجه باشد.
حیدری رونق در طرحهای مختلف، خروج از رکود و شکستن تحریمها را ضروری دانست و اظهار داشت: قرارگاه امام حسن (ع) طرحهای قابلتوجهی برای تامین آب آشامیدنی روستاهای محروم، ساخت جادههای روستایی، احداث آببند با هدف آبخیزداری و مسکنسازی در روستاها برنامه دارد.
وی ارتقای جادهها و زیرساختهای بخشهای مختلف استان را ضروری دانست و گفت: رونق صنعت مسکنسازی به افزایش شغلهای جانبی و اشتغالزایی منجر میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: تسریع در روند تکمیل و بهرهبرداری از سد باباحیدر و شبکه آبرسانی آن بهعنوان یکی از طرحهای پیشران شهرستان فارسان ضروری است.
وی افزود: از بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف چهارمحال و بختیاری و شهرستان فارسان دعوت و زمینههای جذب سرمایهگذاران فراهم میشود.
حیدری تصریح کرد: رعایت عدالت در انتصابات مرتبط با قسمتهای مختلف استان ضروری و جزو اولویتهای مدیریت ارشد استان است.
وی یادآور شد: راهاندازی بازارچهها عرضه محصولات مرتبط با مشاغل خانگی میتواند در رونق اقتصادی و بهبود وضعیت معیشت مردم تاثیرگذار باشد.
وی گفت: مسوولان دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری پس از سفرهای شهرستانی برای حضور در بخشهای مختلف استان بهعنوان یک برنامه راهبردی با هدف راهاندازی طرحهای نیمهتمام آمادگی داشته باشند.
حیدری تاکید کرد: معاونان استاندار چهارمحال و بختیاری پس از شورای اداری شهرستان فارسان در بخشهای باباحیدر و جونقان حضور مییابند و با حضور ائمه جمعه و اعضای شوراهای اسلامی به بررسی میدانی مشکلات میپردازند.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: مسوولان دستگاههای اجرایی استان مشکلات مطرح شده از سوی سرپرست فرمانداری شهرستان فارسان را بررسی و تلاش برای رفع آنها را در دستور کار قرار دهند.
به گزارش ایرنا، فارسان در ۳۵ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
نظر شما