۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۳۷
کد خبرنگار: 1285
کد خبر: 84738848
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه شهرکرد: شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت شود

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۳۷
کد خبر: 84738848
امام جمعه شهرکرد: شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت شود

شهرکرد- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: مطالبات و دغدغه‌های فعالان در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان را به حق دانست و گفت: این شرکت‌ها باید به جد مورد حمایت قرار گیرند.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در نشست با نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان اظهار داشت: موضوع دانش‌بنیان یکی از ضرورت‌ها برای کلان و مستحکم کردن پایه‌های اقتصادی کشور است.

وی ادامه داد: برای تبیین اهمیت بیش از پیش شرکت‌های دانش‌بنیان باید فرهنگ‌سازی شود تا جامعه نسبت به این مفهوم نوپا آنه طور که شایسته است آگاه شود.

امام جمعه شهرکرد تصریح کرد: با توجه به نوپا بودن مفهوم دانش‌بنیان در کشور، شرکت‌های دانش‌بنیان باید با سعه صدر مسائل و کاستی‌ها را تحمل و روحیه جهادی در این عرصه تقویت کنند چرا که کار جهادی همراه با سختی است.

نکونام با بیان اینکه باید مطالبات و انتقال دغدغه‌ها با جدیت بیشتری در تریبون نماز جمعه بیان شود، تصریح کرد: تشکیل ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان راهکاری در جهت کاهش دغدغه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی با اشاره به لزوم داشتن کار ستادی در حوزه عرضه محصولات و خدمات تاکید کرد: همان‌طور که اصل کار ستادی برای بسیج کردن همه نیروها لازم است برای محصولات هم بصورت متمرکز همراه با تبلیغات و ارائه ارزش‌ها که باعث تغییر نگاه‌ها به این معناست لازم و ضروریست.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به  شعار سال مبنی بر «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»، تکالیف و رسالت پارک علم و فناوری در حوزه فناوری و تحقق شعار سال را با توجه به آیین‌نامه‌های موجود تشریح کرد.

اسماعیل پیرعلی به فرهنگ‌سازی در حوزه دانش‌بنیان هم برای مسوولان و هم برای آحاد جامعه اشاره کرد و گفت: استفاده از تریبون نماز جمعه ابزاری مهم جهت اشاعه فرهنگ دانش‌بنیان است.

وی به پیگیری‌های انجام شده توسط پارک علم و فناوری به منظور تشکیل ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اشاره کرد و پایش عملکرد دستگاه‌های متولی این حوزه را از نتایج تشکیل این ستاد دانست.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری، خرید خدمات و محصولات دانش‌بنیان شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری از سوی دستگاه‌های استان را از مطالبات این حوزه برشمرد.

پیرعلی تصریح کرد: وجود فرایندها و پیچیدگی‌های اداری در امر صدور مجوزهای مربوط به کسب و کار و تولید از دیگر چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان استان است.

وی بر اهتمام بیشتر مسوولان استان به بحث دانش‌بنیان و کسب و کارهای خُرد تاکید کرد و گفت: ایجاد اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری استان از دیگر مزایای فعالیت‌های دانش‌بنیان است.

به گزارش ایرنا، شرکت‌های دانش‌بنیان چهارمحال و بختیاری تاکنون موفق به تولید ۲۷۵ دانش فنی شده‌اند که از این تعداد ۹۷ دانش فنی تجاری‌سازی شده است و طی سالهای اخیر بیش از ۱۰۰ اختراع از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و واحدهای رشد در این استان به ثبت رسیده است.

از مجموع شرکت‌های دانش‌بنیان استان، ۲ شرکت خلاق بوده و ۳۸ شرکت نیز دارای مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری است. علاوه‌برآن شرکت‌های دانش‌‎بنیان چهارمحال و بختیاری برای حدود یک هزار نفر در این استان اشتغالزایی کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha