اسماعیل پیرعلی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ۱۷۰ شرکت و واحد فناور و ۵۵ شرکت دانشبنیان در استان فعال است و تلاش شده با حمایت از نیروی انسانی نخبه مسیر توسعهیافتگی استان را از طریق شرکتهای دانشبنیان شتاب بخشیم.
به گفته وی از مجموع شرکتهای دانشبنیان استان، ۳۴ درصد در حوزه فنی و مهندسی، ۲۴ درصد در حوزه کشاورزی، ۱۷ درصد در حوزه کامپیوتر، ۱۴ درصد در حوزه برق و ۱۱ درصد در حوزه سلامت فعالیت دارند.
رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان استان در ۶ ماهه نخست امسال یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال محصول به فروش رساندند، تصریح کرد: همچنین مجموع صادرات این شرکتها به یک و میلیون دلار رسید.
پیرعلی گردش مالی شرکتهای دانشبنیان استان را سه هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: پرداخت تسهیلات به شرکتها و ترغیب دستگاههای اجرایی استان برای خرید محصولات دانشبنیان استان از دیگر اقداماتی است که در راستای حمایت از شرکتهای استان انجام میگیرد.
وی اراضی در اختیار پارک علم و فناوری استان را بیش از ۲۱ هزار مترمربع اعلام کرد و افزود: این پارک دارای هفت مرکز رشد و نوآوری، سه مرکز رشد، و چهار مرکز نوآوری صنعتی است.
به گزارش ایرنا، شرکتهای دانشبنیان چهارمحال و بختیاری تاکنون موفق به تولید ۲۷۵ دانش فنی شدهاند که از این تعداد ۹۷ دانش فنی تجاریسازی شده است و طی سالهای اخیر بیش از ۱۰۰ اختراع از سوی شرکتهای دانشبنیان، فناور و واحدهای رشد در این استان به ثبت رسیده است.
از مجموع شرکتهای دانشبنیان استان، ۲ شرکت خلاق بوده و ۳۸ شرکت نیز دارای مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری است.
نظر شما