به گزارش روز شنبه روابط عمومی این شورا، سید موسی حسینی افزود: نباید فرد رها یافته از دام اعتیاد را به حال خود رها کرد چرا که برخی از این افراد مهارتهایی دارند که میتوانند با استفاده از آن در بخش های مختلف مشغول به کار شوند.
وی ادامه داد: از ابتدای اجرای طرح جامع صیانت و ساماندهی معتادان متجاهر و کارتن خواب (دیماه ۱۴۰۰) تاکنون افزون بر ۲ هزار و ۸۰۰ معتاد متجاهر در استان فارس ساماندهی شده اند.
او اظهار داشت: از این تعداد ۲ هزار ۶۵۰ مرد و ۱۵۰ زن به مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ شیراز و ۱۴ مرکز تبصره ۲ ذیل ماده ۱۶ قانون ارجاع شدهاند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس بیان کرد: همچنین تاکنون اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برای نگهداری و درمان معتادان متجاهر به این استان اختصاص یافته است.
حسینی افزود: مجموعه اقدامات انجام شده در جهت ساماندهی معتادان متجاهر سبب کاهش ۳۵ درصدی جرائم و سرقت های خرد در استان شده و تداوم این طرح می توانند نقش بسزایی در کاهش آسیب های اجتماعی به همراه داشته باشد.
وی ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات بسیاری در حوزه مبارزه با مواد مخدر انجام شده اما این معظل همچنان پابرجاست و باید با کوشش مضاعف در جهت کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی ناشی از اعتیاد گام برداریم.
شیراز- ایرنا-دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: با پیگیری های انجام شده تاکنون افزون بر ۳۵۰ معتاد رها یافته از اعتیاد با استفاده از ظرفیت کارآفرینان در بخشهای خصوصی مشغول به کار شده و حقوق و بیمه خود را دریافت می کنند.
اخبار مرتبط
-
استاندار فارس: کمیتههای علمی پیشگیری از اعتیاد در استان تشکیل شود
شیراز- ایرنا- استاندار فارس گفت: ضرورت دارد که در جهت مقابله با اعتیاد و پیشگیری از کشت مواد…
-
طرح جمعآوری و ساماندهی معتادان متجاهر در جهرم آغاز شد
شیراز-ایرنا-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان جهرم گفت: جمعآوری و ساماندهی…
نظر شما