۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹:۱۰
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 84759421
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نمایشگاه عکس کاوش‌ باستانی دستکندهای سامن و ارزانفود در ملایر گشایش یافت

همدان- ایرنا- رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ملایر گفت: نمایشگاه تصاویر کاوش‌ باستانی دستکندهای سامن و ارزانفود همزمان با هفته میراث فرهنگی در حوضخانه عمارت مصدقی این شهرستان برپا شد.

«ابراهیم جلیلی» روز پنج‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این نمایشگاه ۴۰ عکس و تصویر از کاوش های باستانی این مناطق و برای مدت یک هفته به نمایش گذاشته خواهد شد.

وی دستکندهایی همچون شهر زیرزمینی سامن و ارزانفود را از آثار مهم تاریخی استان همدان دانست و تصریح کرد: این آثار به عنوان زیرساخت‌های مهم گردشگری باید به مردم معرفی و شناسانده شوند.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ملایر با اشاره به گرامیداشت هفته میراث فرهنگی از ۲۸ اردیبهشت ماه جاری، افزود: برهمین اساس بازدید از موزه لطفعلیان و ارگ باستانی نوشیجان این شهرستان نیز همزمان با روز جهانی موزه‌ها در ۲۸ اردیبهشت، رایگان است.

جلیلی، برپایی نمایشگاه صنایع دستی در عمارت مصدقی، نمایشگاه تصاویر و اسناد قدیمی شهرستان در موزه ملایر، جشنواره عکس با محوریت دژ معبد نوشیجان و ایستگاه نقاشی کودکان در موزه لطفعلیان، بازدید گردشگران از ارگ باستانی نوشیجان، موزه لطفعلیان، بازار مبل و مجموعه تفریحی و توریستی بام ملایر از جمله برنامه های گرامیداشت هفته میراث فرهنگی در این شهرستان ذکر کرد.

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با اشاره به نامگذاری سال جدید میلادی از سوی شورای بین‌المللی موزه‌ها با عنوان «قدرت موزه‌ها»، گفت: این در حالی است که وزارت میراث فرهنگی هم به‌ منظور برنامه‌ریزی دقیق و استفاده بهتر از ظرفیت‌های موجود، شعار این هفته را «میراث‌ فرهنگی، قدرت ملی و دولت مردمی» نام‌گذاری کرده است.

جلیلی قدرت موزه‌ها، نوآوری، پایداری، جامعه‌سازی، حفاظت از میراث‌ فرهنگی و مشارکت مردمی، مطالعات دانش‌بنیان، پژوهش و آموزش، مرمت و احیای آثار و بافت‌های تاریخی، ثبت ملی و جهانی آثار، دستاوردها و ظرفیت‌ها، پایگاه‌های تاریخی، اهداف ملی، ابعاد جهان، میراث‌فرهنگی و دفاع مقدس را عناوین روزهای گرامیداشت هفته میراث فرهنگی برشمرد.

 ۲۸ اردیبهشت‌ (۱۸ می روز جهانی موزه‌ها) تا سوم ‏خرداد هفته میراث فرهنگی نامگذاری شده است.

تاکنون بیش از ۳۴۰ میراث تاریخی و طبیعی در شهرستان ملایر شناسایی شده که بیش از ۲۰۰ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است. ‏

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha