سرپرست فرمانداری بروجن گفت: روابطعمومیهای دستگاههای اجرایی دستگاههای اجرایی این شهرستان، توسعه بخشهای مختلف را بهعنوان برنامه اصلی خود قرار دهند.
به گزارش روز جمعه ایرنا، فتاح کرمی در آیین تجلیل از فعالان روابطعمومی دستگاههای اجرایی شهرستان بروجن با گرامیداشت هفته روابطعمومی تاکید کرد: به همین منظور بهرهمندی از ظرفیت فعالان حوزه روابطعمومی در دستگاههای اجرایی، شرکتهای خدماترسان و شهرداریهای این شهرستان ضروری است.
وی افزود: شورای روابطعمومی شهرستان بروجن با عضویت فعالان روابطعمومی تمامی دستگاههای اجرایی این شهرستان تشکیل و فعال شود.
کرمی به سختی کار و نبود ابزار مناسب اطلاعرسانی در سالهای گذشته تصریح کرد: امروزه با بهرهمندی از ابزار نوین، فضای مجازی و سواد رسانهای فعالان روابطعمومی، تلاشهای ارزندهای برای تقویت حوزه روابطعمومی انجام شده است.
وی با اشاره به لزوم ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای حوزه روابطعمومی یادآور شد: با جهاد دانشگاهی شهرستان بروجن برای برگزاری نخستین دوره آموزشی تخصصی روابطعمومی در این شهرستان هماهنگی شود.
سرپرست فرمانداری بروجن اظهار داشت: فعالان حوزه روابطعمومی رصد مسائل مرتبط با بخشهای مختلف دستگاههای اجرایی و انتقال انتظارات مردم به مدیران را در دستور کار خود قرار دهند.
وی گفت: بومیسازی برای تغییر رفتار سبک زندگی اجتماعی، اداری و شخصی از مُهمترین وظایف فعالان روابطعمومی در روزگار کنونی بهشمار میرود.
کرمی حفظ جایگاه روابطعمومی در دستگاههای اجرایی را ضروری اعلام و تاکید کرد: افزایش سطح رضایتمندی عمومی در بخشهای مختلف بهویژه حوزه اقتصادی مورد توجه فعالان روابطعمومی قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، ۲۵ تا ۳۱ اردیبهشتماه با عنوان هفته روابطعمومی و ۲۷ اردیبهشتماه بهنام روز ارتباطات و روابطعمومی نامگذاری شده است.
بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
۱۱ عنوان برنامه در حوزه میراثفرهنگی چهارمحال و بختیاری اجرا میشود
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با هفته میراثفرهنگی ۱۱ عنوان برنامه در حوزه میراثفرهنگی این استان برگزار و اجرا خواهد شد.
علیرضا جیلان تاکید کرد: اجرای آیین محلی بندبازی، بازیهای بومی محلی، آشنایی کودک و موزه، رونمایی از بخش کتیبههای اسلامی در موزه باستانشناسی، قدردانی از موزهداران بخش خصوصی، پیشکسوتان و هنرمندان، برگزاری نشست تخصصی باستانشناسی و مرمت و غبارروبی امامزادگان دومعصوم (س) شهرکرد از مهمترین برنامههای هفته میراثفرهنگی در چهارمحال و بختیاری بهشمار میرود.
وی افزود: براساس ۸۰ فصل مطالعات و پژوهشهای باستانشناسی در چهارمحال و بختیاری تاکنون چهار هزار اثر تاریخی و فرهنگی غیرمنقول شامل بناها و محوطههای تاریخی در استان شناسایی و از این تعداد ۶۴۴ اثر در بهشت آثار ملی ایران ثبت شده است.
جیلان تصریح گرد: هماکنون ۳۰ اثر طبیعی، ۹۳ اثر معنوی (میراثناملموس) و ۱۳ هزار شی منقول تاریخی از چهارمحال و بختیاری در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است.
وی با اشاره به وجود ۱۳ موزه در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: از این تعداد هشت موزه دولتی و مشارکتی و خصوصی است که براساس آمار موجود از فروش بلیتها، سالانه بیش از ۱۴۰ هزار نفر از این موزهها بازدید میکنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: بافت تاریخی چالشتر شهرکرد و بافت روستایی یاسهچای شهرستان سامان و سرآقاسید شهرستان کوهرنگ از بافتهای با ارزش در این استان است که در سالهای اخیر، وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اقدامات مطلوبی برای ساماندهی، مرمت و جذب گردشگر در این مکانها انجام داد.
وی با اشاره به مستندنگاری و ساماندهی ۱۰ هزار شی تاریخی در سامانه جام گفت: مرمت و احیای بناهای تاریخی شامل مساجد، بقاع متبرکه، خانهها و حمامهای تاریخی از مهمترین اولویتهای ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری بهشمار میرود.
جیلان تاکید کرد: بههمین منظور در سالهای اخیر ۸۸ بنای تاریخی شاخص چهارمحال و بختیاری مرمت و احیا شدهاند که مجموعه فرهنگی تاریخی قلعه تاریخی چالشتر، قلعه بارده و اتاق آئینه شهرکرد از مهمترین این بناها است.
وی افزود: سال گذشته ۲۲ اثر تاریخی منقول و غیرمنقول، طبیعی و ناملموس واجد شرایط از چهارمحال و بختیاری در فهرست آثار ملی کشور ثبت و دو بنا و یک بافت تاریخی در استان مرمت شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در سال گذشته ۳۰ طرح مرتبط با توسعه زیرساختهای گردشگری و طرح مختص ایجاد زیرساختهای مناطق نمونه گردشگری در این استان اجرایی شد.
وی یادأور شد: حفظ، مرمت و احیا بناها، محوطهها، بافتها و اموال تاریخی فرهنگی موجود در چهارمحال و بختیاری از مهمترین اهداف و برنامههای ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان در سالجاری بهشمار میرود.
جیلان اظهار داشت: ثبت آثار تاریخی، طبیعی و ناملموس در فهرست آثار ملی ایران، تعمیر و مرمت بناها، بافتها و محوطههای تاریخی، واگذاری بناهای واجد شرایط به سرمایهگذاران برای احیا و بهرهبرداری و پژوهش و اجرای برنامههای مرتبط با کاوشهای باستانشناسی از دیگر اهداف و برنامههای ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۱ است.
نظر شما