حجتالاسلام «رضا حاجی زینالعابدینی» روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه علما و مبلغان رسالت سنگینی در تبیین اندیشه های این عالم بزرگ جهان اسلام دارند، افزود: فعالیت ۱۰ نفر از مبلغان بومی برای اقامه نماز جماعت، مراسم دعا، مناجات، سخنرانی، خیمه معرفت، غرفههای مشاوره خانواده، پاسخگوی به مسائل شرعی، گفتمان دینی، تصحیح قرائت نماز و کودک و نوجوان در برنامه های بقاع متبرکه پیش بینی شده است.
وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) بر اساس نظام توحیدی و اسلامی و در جهت احیای ارزش های سیاسی، اعتقادی و اسلامی توانست حرکت های تاریخی و ارزشمندی را انجام دهد و با اعتقاد راسخی که به راه و منش خود داشت توانست مکتب اسلام و قرآن و ارزش های اسلامی را در سطح دنیا احیا کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه رهبر کبیر انقلاب دارای ویژگیهای منحصر به فردی از جمله تقوا، زهد، تهذیب نفس، آزادگی و عشق به خدا، تواضع، صبر و بردباری بود، تصریح کرد: باید مراسم سالگرد ایشان هر سال نسبت به سال پیش بهتر برگزار شود و پیام انقلاب بزرگ ایشان به مناسبترین شکل ممکن به جهانیان عرضه شود.
حجتالاسلام حاجی زینالعابدینی با اشاره به شرایط روز دنیا و برخی مسایل و مشکلات اقتصادی و ضرورت توجه به جهاد تبیین موردتاکید رهبر معظم انقلاب، افزود: این ایام فرصت مناسبی برای تبیین دستاورد ها و شاخصه های بارز و ارزشند انقلاب اسلامی است.
وی اظهار داشت: ایجاد فضای معنوی در جامعه، ترویج مفاهیم قرآنی، ایجاد فضایی برای انس با قرآن و اجرای نیات واقفان از اهداف اجرای برنامه های معرفتی و تبیینی در امام زادگان و بقاع متبرکه استان است.
استان همدان دارای ۲۳۸ بقعه متبرکه و مکان زیارتی است.
حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه شب سیزدهم خرداد ۱۳۶۸ به علت عارضه قلبی در سن ۸۷ سالگی چشم از جهان فروبست.
نظر شما