به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا قاسمی فرزاد روز چهارشنبه در شورای هماهنگی بانکهای استان همدان، افزود: سیاست دولت و مدیریت اجرایی استان به تاسی از شعار «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» هدایت امور به سمت کارهای خلاقانه و دانش بنیان است.
وی با اشاره به اینکه در استان همدان همه حمایت های مادی و معنوی در راستای تولید دانش بنیان است، اظهار داشت: واحدهای اقتصادی و بانکها با نگاه حمایت از شرکت های دانش بنیان امور خود را پیش ببرند.
استاندار همدان با اشاره به اینکه فعالیتهای دانش بنیان خیلی زود به بازدهی مطلوب می رسد، تاکید کرد: شرکت های دانش بنیان با حمایت های مالی می توانند به سرعت دانش فنی را به محصول تبدیل کنند که در نهایت هم محصول به کالای اقتصادی و ایجاد اشتغال ختم می شود.
وی خاطرنشان کرد: شرکت های سرمایه گذار و بانک ها باید بدانند مطمئن ترین جا برای سرمایه گذاری شرکت های دانش بنیان است و در استان همدان همه توان خود را برای حمایت از این بخش به کار گرفتهایم.
قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه تعامل و همکاری پارک علم و فناوری و بانک بسیار مهم است، تصریح کرد: این موضوع شرایط مناسب برای همکاری سه جانبه شرکتهای دانش بنیان، بانکها و پارک علم و فناوری را فراهم می کند.
نماینده عالی دولت در استان همدان اظهار داشت: نگاه دولت مردمی، پیاده سازی تولید دانش بنیان و اشتغالزا است چرا که تولید دانش بنیان، بهرهوری را افزایش و هزینه ها را کاهش می دهد و در این راستا انتظار داریم موسسات بانکی دولتی و خصوصی همراهی کاملی دراین زمینه داشته باشند.
استاندار همدان با بیان اینکه در راه رشد، توسعه و پیشرفت استان هیچ مانعی اثرگذار نیست، تاکید کرد: برای برنامه ریزی بهتر در راستای رونق تولید و پیشرفت استان باید از میزان منابع بانک های خصوصی و دولتی مطلع باشیم تا بر اساس آن سیاست های رشد اقتصادی برنامه ریزی شود.
وی ادامه داد: باید بدانیم منابع چقدر است و چه میزان اعتبار برای بخش های خدمات، گردشگری، کشاورزی و صنعت سرمایه گذاری شود.
قاسمی فرزاد تصریح کرد: پویایی و فعال شدن بخش خصوصی هدف ما است و امیدواریم در سال ۱۴۰۱ با این هدف، مسیر خوبی را طی کنیم.
وی افزود: در حوزه کشاورزی، بانک کشاورزی استان همدان تسهیلات حمایتی خوبی را واگذار کرده است اما برخی از بانکها، حتی ۲۰ درصد از تعهدات خود را نیز پرداخت نکردهاند.
استاندار همدان با اشاره به در پیش بودن سفر هیات دولت به استان گفت: برنامه های اقتصادی تنظیم و تسهیلات ابلاغی باید با حساسیت خاصی پیگیری شود.
وی ادامه داد: در مردمی کردن و عادلانه سازی یارانه ها، مشکلاتی در حوزه سرمایه در گردش تولید کنندگان ایجاد شده که تکالیفی برای بانک ها از سوی بانک مرکزی در نظر گرفته شده است تا تسهیلات ویژهای در اختیار تولید کنندگان قرار گیرد.
قاسمی فرزاد تاکید کرد: واحدهای راکد و یا در تملیک بانک ها باید به سرعت در چرخه تولید قرار گیرد.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان همدان نیز دراین جلسه گفت: کل منابع و اعتبارات بانکهای دولتی استان همدان تا پایان سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان ارزیابی شد که نسبت به سال قبل آن ۴۰ درصد افزایش یافته است.
محمد طوماسی افزود: میزان کل اعتبارات سپرده بانک های دولتی استان در سال ۱۳۹۹ بیش از ۲۸۴ هزار میلیارد تومان بود که این میزان با رشد ۳۹ درصدی به ۳۹۴ هزار میلیارد تومان تا پایان سال ۱۴۰۰ رسیده است.
وی اظهار داشت: میزان مصارف مصارف بانک های دولتی نیز ۲۴۵ هزار تومان تا در سال ۱۳۹۹ بودکه با رشد ۴۵ درصدی، در سال ۱۴۰۰ به ۳۵۸ هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
طوماسی با شاره به اینکه واگذاری تسهیلات ازدواج در استان همدان ۷۵ درصد رشد داشته است، خاطر نشان کرد: در سال ۱۳۹۹ حدود ۱۰ هزار و ۷۳۷ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج به متقاضیان واگذار شده که این رقم در سال ۱۴۰۰ به ۱۸ هزار ۷۲۱ میلیارد تومان افزایش یافت.
نظر شما