نمایش‌های جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان در ۱۹ سالن اجرا می‌شود

همدان- ایرنا- مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان از اول تا ۶ تیرماه امسال در ۱۹ سالن نمایش این استان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مسعود ویژه روز سه‌شنبه در نشست خبری برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، افزود: ۱۰ سالن نمایش در شهر همدان و ۹ سالن نیز در دیگر شهرستان‌های استان برای اجرای نمایش‌های صحنه ای این جشنواره آماده و در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه نوبت صبح سالن های نمایش در اختیار آموزش و پرورش است، اظهار داشت: در محوطه مجتمع فرهنگی و هنری شهید آوینی و محوطه مقابل پردیس سینمایی مهر قدس در پیاده راه بوعلی سینا نیز نمایش‌های خیابانی برای علاقه‌مندان به تئاتر اجرا می شود. 

ویژه از حضور ۷۰ گروه نمایشی داخلی و خارجی در بیست و هفتمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان خبر داد و تصریح کرد: آیین گشایش این جشنواره ۳۱ خردادماه با حضور جمعی از مقامات کشوری و استان برگزار و همزمان گروه های شادی پیما با حضور شخصیت های عروسکی در سطح شهر همدان به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

وی با اشاره به اینکه ۱۲ بخش برای بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: دراین دوره از چشنواره پذیرای ۵۰۰ اثر از گروه های نمایشی داخلی و خارجی بودیم که پس از داوری اولیه ۷۰ گروه نمایشی به این مرحله نهایی جشنواره راه یافتند. 

به گفته مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، پیش بینی می کنی ۱۰۰ هزار نفر از نمایش های این دوره از جشنواره دیدن کنند و بلیت تماشای نمایش های بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، از هفته آینده و از طریق سایت تیوال به نشانی www.tiwall.com  و با قیمت ۱۰ هزار تومان(هر قطعه) عرضه می شود.

وی افزود: در این دوره از جشنواره گروه های نمایشی از پنج کشور ایتالیا، یونان، ارمنستان، ترکیه و عراق حضور دارند و با دیگر نمایش های راه یافته به این رویداد رقابت می کنند.

به گفته وی، پخش همزمان نمایش‌ها در شبکه اینترنتی تلوبیون از دیگر ویژگی های این دوره از جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان است که در کنار آن برنامه های گفت و گو محور با محوریت جشنواره در فضای مجازی و شبکه های تلویزیونی تدارک دیده شده است. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، توجه به هنرمندان بومی استان و حضور پررنگ شخصیت‌های برجسته تئاتر و تمرکز زدایی از پایتخت را از دیگر ویژگی های این دوره از جشنواره تئاتر کودک و نوجوان برشمرد. 

«تئاتر، پرواز پروانه های خیال» شعار بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان

وی با اشاره به اینکه سویه‌های مختلف کرونا موجب تاخیر چندباره در برگزاری این دوره جشنواره شد، تصریح کرد: «تئاتر، پرواز پروانه های خیال» شعار بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است که تقویت خلاقیت و ایده های خلاقانه در کودکان را هدفگذاری کرده است. 

وی با اشاره به اینکه سه گروه از همدان در این جشنواره حضور دارند، ادامه داد: ایجاد شور و نشاط با مشارکت گروه‌های مردمی در شهر از مهم‌ترین اهداف برای برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.

وی افزود: همزمان با این جشنواره کارگاه‌های تخصصی با حضور هنرمندان برجسته کشور برگزار می شود که به ارتقای سطح کیفی هنری استان کمک می کند و  حدود ۴۰۰ هنرمند، تیم اجرایی و دست‌اندرکار از سراسر کشور و کشورهای مختلف در این جشنواره حضور دارند.

۱۹ سالن برای اجرای جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در استان همدان آماده شد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در بخشی دیگر از صحبت های خود گفت: در جلسات مشترک با خانه مطبوعات و رسانه های استان با مشکلات جامعه خبری آشنا شده ام که تلاش می شود با یک برنامه اصلاحی این مشکلات به طور کامل و به مروز برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه تلاش برای ایجاد عدالت نسبی در بین اهالی فرهنگ و هنر در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: با توجه به امکانات موجود به صورت مادی و معنوی از اهالی رسانه، فرهنگ و هنر استان همدان حمایت می‌شود.

ویژه افزود: تلاش برای ارتقای سطح آموزشی اهالی رسانه استان همدان از دیگر برنامه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است و اصحاب رسانه باید به جدیدترین تکنیک های رسانه ای اشرافیت داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه ایجاد چرخه محبت و همدلی در بین اهالی فرهنگ و هنر از دیگر برنامه های پیش رو است، اظهار داشت: حرکت بر اساس اخلاق علم و فکر، ایجاد نشاط اجتماعی، ارتباط و همدلی بین افراد و استفاده از همه ظرفیت‌های استان برای ارتقای جایگاه فرهنگ و هنر اهمیت ویژه دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان تصریح کرد: در رابطه با برگزاری کنسرت‌های موسیقی نیز تلاش داریم برای همه سلیقه ها، برنامه اجرا و نشاط اجتماعی در جامعه حاکم شود.

پرهیز از کارهای گزارشی و دکوری 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در ادامه تاکید کرد: چهار موضوع «جشنواره- قرارگاه- سندنویسی- اتاق فکر» از دغدغه های ما در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است که اگر چارچوب و استاندارهای آن رعایت نشود موجب ایجاد اختلال در پیشبرد برنامه ها می‌شود.

ویژه خاطرنشان کرد: از انجام کارهای گزارشی و دکوری به صورت جدی پرهیز می کنیم و با استفاده از منابع انسانی درون و برون سازمانی و کارهای خلاقانه امور را به بهترین شکل پیش‌ خواهیم برد.

وی ادامه داد: استان همدان هنرمندان برجسته‌ای دارد و آثار برخی از هنرمندان این استان در عرصه‌های جهانی با قیمت بسیار ارزنده، به فروش می‌رسد و باید از این ظرفیت برای ارتقاء سطح فرهنگ و هنر استفاده کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: شورای فرهنگ عمومی و شوراع اطلاع‌رسانی استان به عنوان ۲ ابزار مهم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است که می توان با استفاده از آن سیاست‌های کلان را برای افزایش کمی و کیفی، برنامه ریزی و در خصوص آنها تصمیم‌گیری کرد.

وی افزود: بیش از ۲۰ دستگاه استان بودجه فرهنگی دریافت می‌کنند که باید همه آن‌ها با استفاده از یک هماهنگی منسجم، کار خود را برای رسیدن به اهداف مشترک پیش ببرند.

ویژه تاکید کرد: وجود آیت الله شعبانی موثقی نماینده ولی فقیه در استان، موجب یک همگرایی برای رسیدن به اهداف در تدوین نقشه فرهنگی استان شده است.

وی با اشاره به اینکه باید برای اهالی شهر و روستا برنامه و خوراک فرهنگی داشته باشیم، افزود: در سبد کالای فرهنگی شهرهای استان باید محصولات فرهنگی از جمله کتاب، روزنامه، تئاتر، کنسرت موسیقی، فیلم و سایر محصولات فرهنگی گنجانده شود.

به گزارش ایرنا، همدان پایتخت تاریخ و تمدن یکم تا ششم تیرماه میزبان بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری امیر مشهدی عباس است. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha