به گزارش خبرنگار ایرنا ، سیدمحمود حسینی پور استاندار مازندران امروز از تنها دانشگاه صنعتی دولتی مازندران بازدید کرد و در نشستی با مسوولان و اساتید این دانشگاه خواستار مشارکت دانشگاه ها در حل مشکلات استان از طریق ارائه طرح های علمی شد.
نماینده عالی دولت در مازندران از رفع مشکل مسکن و خوابگاه دانشجویان به عنوان مهم ترین اولویت دانشگاه علم و فن آوری مازندران یاد و تاکید کرد : باید با تشکیل کارگروه توانمندسازی دانشگاه در راستای شعار سال و توانمندسازی همه جانبه تلاش شود تا دانشگاه ها دیده شوند.
حسینی پور گفت : امسال با عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی ، سال مهمی است و دانشگاه علم و فناوری مازندران کاملا با شعار سال نزدیک ترین ارتباط را دارد و باید این دانشگاه دیده شود و اگر دیده نمی شود مشکل از خود دانشگاه است و باید در این بخش با قوت بیشتری وارد عمل شود.
وی افزود : امروز جوانان ما در بخش های مختلف علمی نشان دادند که توانمندی های بالایی دارند و در مسیر علم و دانش و رشد و تعالی کسی و چیزی جلودارشان نیست و حتی با وجود کمبودهای مادی و عدم پشتیبانی هم کارهای مهمی برای رشد و تعالی در این بخش انجام داده اند ، اما این که دانشجویی در دانشگاه از خوابگاه برخوردار نباشد قابل پذیرش نیست.
استاندار مازندران گفت : با توجه به نیاز مبرم دانشجویان و این که بسیاری از دانشجویان دانشگاه علم وفناوری از استان های دیگر کشور هستند و یا از نقاط مختلف مازندران در این دانشگاه تحصیل می کنند ، مهم ترین و اولویت دارترین کار تامین مسکن و خوابگاه دانشجویان است.
وی افزود : دانشگاه و دانشجو در آینده کشور اثرگذار است و لذا باید در فضای توسعه ای دانشگاه های استان کارهای اجرایی انجام دهند و با همین نگاه برای اولین بار در استان مازندران کارگروه های با ترکیب حوزه اجرایی و پژوهشی شکل گرفته تا برای توسعه استان ، دانشگاه ها هم وارد کار شوند و ایده و طرح ارائه دهند که سرپرست دانشگاه علم و فن آوری مازندران هم رییس کارگروه محیط زیست و انرژی استان است.
حسینی پور گفت : تشکیل کارگروه توانمندسازی دانشگاه در راستای شعار سال و توانمندسازی همه جانبه گامی مهم برای شناساندن دانشگاه است که باید در این راستا با همه توان تلاش شود.
نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این که توسعه اجتناب ناپذیر است؛ خاطر نشان کرد: دانشگاه علم و فن آوری مازندران باید در توسعه مازندران سهم خود را ببیند و اگر سند آمایش مازندران مشکل دارد با استفاده از توان نخبگان وارد عمل شده و راهکار ارائه دهد.
حسینی پور افزود: مسکن و خوابگاه دانشجویی، کتابخانه، مسجد، سالن و مجموعه ورزشی چند منظوره، المان سازی و فضاسازی مناسب در دانشگاه، ایمن سازی راه و جاده برای تردد دانشجویان از نیازهای مهمی است که توسط مسئولان امر اعلام شد و با قوت در این بخش وارد عمل شده ایم و با کلنگ زنی خوابگاه دانشجویی و کتابخانه استارت کار برای رفع مشکلات در این بخش امروز زده شد و امیدواریم با ساخت مسجد و رفع مشکلات دیگر شاهد توسعه و رشد در این بخش باشیم.
سرپرست دانشگاه علم و فن آوری مازندران هم تحصیل سه هزار دانشجو در این دانشگاه خبر داد و گفت که این دانشگاه در هفت رشته کارشناسی و ۱۰ رشته مقطع کارشناسی ارشد مشغول تحصیل هستند.
احمدرضا ربانی اعضای هیات علمی این دانشگاه را حدود ۶۰ نفر اعلام کرد و افزود که دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر تنها دانشگاه صنعتی منطقه از بابل گرفته تا علی آباد کتول در استان گلستان است که با این جایگاه باید ملی و فراملی دیده شود و این که در سند آمایش سرزمینی دیده نشده ، نیازمند بررسی و تغییرات است.
وی گفت: این دانشگاه تنها دانشگاه کشور است که مسجد و کتابخانه ندارد ، ضمن این که از نداشتن فضای ساختمانی و اداری مناسب ، خوابگاه اساتید، سالن ورزشی هم رنج می برد.
دانشگاه علم و فناوری مازندران از دل مرکز آموزش عالی بهشهر که سال ۷۳ تاسیس شد ، بیرون آمد و تا سال ۱۳۹۱ شعبهای از دانشگاه علم و صنعت ایران بود.این دانشگاه فعالیتش را با ۹۰ دانشجوی شبانه در سه رشته مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع و ریاضی کاربردی آغاز کرد و بعدا در رشتههای مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران و علوم کامپیوتر هم دانشجو پذیرفت.
نظر شما