به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اصغر دریایی روز پنجشنبه در بازدید از خبرگزاری ایرنا مرکز سنندج، با اشاره به اینکه نظام خدمات زیادی در این استان انجام داده است، اظهار داشت: یکی از مجهزترین پردیس های سینمایی غرب کشور در سنندج وجود دارد و علاوه براین ظرفیت های دیگری هم در شهرستان های مختلف استان هست که تاکنون بخوبی به آنها پرداخته نشده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان یکی از نعمت ها و ظرفیت های ارزشمند استان را وجود امنیت پایدار در آن خواند و گفت: به دنبال برگزاری همایش پیشمرگان مسلمان کرد در کامیاران هستیم که مصاحبه با این قهرمانان می تواند بهترین سوژه برای اهالی رسانه باشد.
دریایی اضافه کرد: وجود طریقت های نقشبندی و قادریه و مصاحبه با بزرگان این طریقت علاوه بر گسترش فضای معنوی بسیار مورد استقبال مردم هم قرار می گیرد.
وی ادامه داد: هنرمندان زیادی در استان داریم که شرایط و بستر معرفی و شناخته شدن آنها فراهم نشده است وبنابراین یکی از برنامه های ما توجه بیشتر به این چهره های فعال فرهنگی و هنری است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اینکه نگاه متوازن به همه بخش های فرهنگی و هنری خواهد شد، گفت: برنامه های متعددی در سطح استان تدارک دیده شده که نمونه آن برگزاری جایزه شهیده فاطمه اسدی و تجلیل از بانوان شاخص در حوزه ایثار و شهادت در سطح کشور است.
دریایی یادآور شد: از دیگر برنامه های استان که در طول سال برگزار می شود می توان به جشنواره تئاتر کردی سقز ، تئاتر خیابانی مریوان، جشنواره طنز دیواندره، جشنواره مطبوعات کردی و همایش پیشمرگان مسلمان کُرد اشاره کرد.
حسین دلاوری فعال حوزه رسانه کشور هم در این بازدید با اشاره به اینکه رسانه ها می توانند از ظرفیت شهروند خبرنگار در راستای پوشش رویدادها و اتفاقات مختلف بهره مند شوند، گفت: رسانه ها با اعطای هزینه و ارائه آموزش به شهروندان خبرنگاران می توانند بهترین نیروها را تربیت کند.
وی اضافه کرد: اتفاقات و رویدادهای خوب و امید بخشی در جامعه ما وجود دارد که اهالی رسانه با قلم روان و نگاه تیزبین خود اگر به آنها بپردازند امید و انگیزه زیادی به جامعه تزریق می شود.
این فعال رسانه یادآور شد: شجاعت و فداکاری و پای کار بودن مردم کردستان یکی از سوژه های خبری است که هیچ وقت کهنه نمی شود و اهالی رسانه استان می توانند همواره به آنها بپردازند.
دلاوری گفت: در لایه های زیرین زندگی مردم، آیین ها و سنت هایی وجود دارد که قابلیت پرداختن به آنها و شناساندن به عامه مردم را دارند و نباید چنین ظرفیت هایی نادیده گرفته شود.
معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان هم در این بازدید اظهار داشت: از ابتدای امسال اقدامات و فعالیت های مطلوبی در استان انجام شده که نمونه آن رونمایی از ۲۰ تا ۲۵ عنوان کتاب است.
عیسی فلاحی یادآور شد: فراخوان جشنواره مطبوعات کُردی در استان آماده شده و از اوایل هفته آینده منتشر می شود.
رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سنندج هم در این دیدار گفت: این رسانه علاوه بر بازتاب خدمات و دستاوردهای نظام سعی میکند در راستای سیاست گذاری ها دولت گام بردارد و روحیه امید و خودباوری را در جامعه تقویت کند.
عبدالله رحمانی افزود: انعکاس خدمات دولت به مردم در همه بخشهای مختلف بر اساس واقعیتها و ایجاد پل ارتباطی میان مردم و مسؤولان از وظایف رسانهها است و ایرنا نیز به عنوان یک رسانه علاوه بر تبیین برنامه ها دولت، خواست ها و مشکلات جامعه را برای کمک به رفع آنها به مسوولان انتقال می دهد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی از بخش های مختلف ایرنا مرکز سنندج از جمله اتاق خبر، اتاق کنفرانس و چند رسانهای این مرکز بازدید کرد و با مراحل تهیه، ویرایش و انتشار خبر در این خبرگزاری آشنا شد.
نظر شما