به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا فاتحینژاد روز جمعه در سخنرانی پیش از خطبههای این هفته نماز جمعه قرچک گفت: با شروع به کار دولت سیزدهم ، این واقعیت بر همگان آشکار است که فصل جدیدی از خدمت و تلاش در کل کشور آغاز شده و قرچک نیز در سایه همت و تلاش دولت، بر مدار پیشرفت و توسعه قرار گرفته چرا که دولت مردمی معتقد است بسیاری از مشکلات با پیگیری و کار شبانه روزی قابل حل است.
وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به شهرستان قرچک گفت: سفر خردادماه رئیس جمهور به قرچک و دیار ۱۵ خرداد، نویدبخش تحولاتی ارزنده است و مردم به زودی از آن برکات آن برخوردار میشوند، پیش از این سفر نیز وزیر راه و شهرسازی به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور در این منطقه حضور یافت و مسائل و مشکلات شهرستان را مورد بررسی قرار داد که قطعا با پیگیری و اجرای این مصوبات، کام مردم از خدمات دولت شیرینتر از قبل میشود.
وی با اشاره به پیشنهادات ارائه شده از سوی مسئولان شهرستان در سفر رئیس جمهور به قرچک گفت: تکمیل شبکه جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهرستان و شهرک صنعتی، احداث پست برق دائم شهرک صنعتی، افزایش تختهای بیمارستان شهید ستاری، اتصال قرچک به بزرگراه غدیر( آبیک – چرمشهر)، تکمیل طرحهای ورزشی، احداث مجتمع اداری و فرهنگسرا، بهسازی جادههای روستایی، افزایش سرانههای عمومی مجتمعها و شهرکهای مسکونی، احداث فضاهای آموزشی، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، احداث پایگاه فوریت پزشکی و تکمیل تقاطع های غیرهمسطح با راهآهن از مهمترین پیشنهادت شهرستان در سفر رئیس جمهور به قرچک است.
فاتحی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر لزوم ارتباط مستقیم، مؤثر و تنگاتنگ مسئولان با مردم گفت: ارتباط تنگاتنگ مردم و مسئولان، نشانگر پویایی و سرزندگی در جامعه بوده و با وجود تمامی دسیسهها و توطئههای دشمنان، ثابت میکند که مردم هیچگاه از نظام و دولت ناامید نبوده و نخواهند بود، در شهرستان قرچک نیز تأکید بر این است که تمامی مسئولان همواره خود را در کنار مردم دانسته و بر اساس سیاستهای دولت و رئیس جمهور مبنی بر این که همه خدمتگزاران باید "از مردم، با مردم و برای مردم" باشند، در خدمت مردم باشند.
فرماندار قرچک تأکید کرد: حضور بین مردم و درک واقعی از مشکلات آنها ضروری است و اینکه پشت درهای بسته، انتظار حل مشکلات را داشته باشیم، امکان پذیر نیست به ویژه که دولت خود را مزین به نام "دولت مردمی" کرده و لازم است تا مصوبات بازدیدهای میدانی از مناطق روستایی و شهری پیگیری و نتایج آن به مردم منعکس شود.
وی افزود: امروز به واسطه همدلی و همصدای قوای سه گانه، فرصت مناسبی برای خدمت به مردم فراهم شده و این مهم در شهرستان نیز باید رعایت شود تا در سایه حضور مردمی خوب و همراه و خواص دلسوز، فرصت برای خدمت بیشتر مسئولان فراهم شود، اگر خالصانه کار کنیم، قطعا خداوند و مردم نیز پشتیبان ما خواهند بود.
نماینده دولت در شهرستان قرچک با اشاره به برخی از توفیقات دولت سیزدهم گفت: دولت با تلاش شبانهروزی و بدون استقراض از بانک مرکزی یا چاپ پول که خود موجب تورم میشود، سال ۱۴۰۰ را پشت سر گذاشت و این در حالی بود که از ابتدای فعالیت خود، هر ماه، علاوه بر پرداخت حقوق و دستمزد،مجبور بود ۱۰ تا ۱۳ هزار میلیارد تومان بابت هزینههایی پرداخت کند که در این دولت انجام نشده است.
فاتحینژاد با اشاره به اجرای طرح مردمی سازی پرداخت ارز ترجیحی و پرداخت عادلانه یارانهها اظهار داشت: دولت با تمام وجود برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور وارد میدان شده و تلاش میکند تا با مردمی سازی و پرداخت عادلانه یارانهها اقتصاد بیمار کشور را درمان نماید.
فرماندار قرچک گفت: در حوزه تنظیم بازار و به اذعان تمامی مسئولان استانی ناظر بر عملکرد شهرستانها، قرچک جزو مناطق پیشرو استان تهران در توزیع و نظارت بر نحوه عرضه کالاهای اساسی است.
وی افزود: در حوزه اشتغال نیز در سه ماهه نخست امسال ۵۰ درصد تعهد اشتغال شهرستان محقق شده که از این نظر، قرچک رتبه سوم شهرستانهای استان تهران را به خود اختصاص داده است.
وی تصریح کرد: در راستای تحقق اهداف شعار سال و حمایت از تولید، از ابتدای امسال ۷ واحد نیمه فعال یا راکد بار دیگر به چرخه تولید بازگشته اند و ۴۳۱ طرح اقتصادی در حوزه صنعت، صنف، کشاورزی و صنایع دستی بالای ۶۰ درصد پیشرفت دارند که تلاش میشود با همراهی تمامی مسئولان، این طرحها امسال به بهرهبرداری رسد.
فاتحینژاد از شهرک صنعتی قرچک به عنوان یکی از پویاترین مناطق اقتصادی استان تهران یاد کرد و افزود: امروز همه باید کمک کنند تا فعالیت شهرک صنعتی قرچک و سایر واحدهای تولیدی مستقر در مناطق شهری و روستایی رشد و توسعه پیدا کند تا در سایه حل مشکلات، تولید افزایش یافته و فرصتهای شغلی پایداری برای جوانان ایجاد شود.
نماینده دولت در قرچک با اشاره به برخی از پیگیریهای صورت گرفته در این شهرستان گفت: اتمام عملیات احداث ایستگاه قطار شهری، تقویت ایمنی و روشنایی جاده ها و معابر پرتردد شهری و روستایی از جمله کمربندی جنوبی، ایمن سازی کانالهای انتقال آب روستایی، بهسازی معابر روستایی، مقاوم سازی مسکنهای روستایی، اجرای طرحهای اشتغالزا در روستا با مشارکت بنیاد برکت، برپایی اردوهای جهادی پزشکی در روستاها و اعطای بسته های کمک معیشتی، استقرار دفتر نمایندگی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و احداث پایگاه بهداشتی در روستای قشلاق جیتو از جمله پیگیریهای صورت گرفته از سوی مسئولان است.
وی از احداث مرکز خدمات جامع سلامت در زیباشهر، پیگیری تخصیص اعتبار برای ادامه روند ساخت استادیوم ۱۰ هزار نفری، پیگیری تخصیص اعتبار برای ساماندهی فاضلاب شهرکهای گلشهر و باغشهر، رسیدگی به شهرک های تازه تأسیس از نظر زیرساختی از جمله شهرک نیایش، پیگیری تخصیص اعتبار ادامه طرح تقاطع های غیرهمسطح داودآباد و محمدآباد، پیشرفت مناسب ظرحهای عمرانی از جمله پردیس سینمایی، بازارچه محلی، آرامستان، کمربندی شمالی، استقرار یگان ویژه،تکمیل حوزه علمیه خواهران، احداث پارک و بوستانهای متعدد، احداث سالن ورزشی، خانه شطرنج و اجرای طرح نهضت ملی مسکن در قرچک به عنوان دیگر اقدامات صورت گرفته در شهرستان قرچک یاد کرد.
فرماندار قرچک افزود: احداث چند مدرسه جدید، پیگیری احداث پست ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی و آغاز عملیات اجرایی آن، پیگیری افزایش تختهای بیمارستان شهید ستاری و بخش های تخصصی ، حضور پزشکان متخصص در بیمارستان و نظارت مستقیم بر نحوه عرضه کالاهای اساسی و برخورد با متخلفین از دیگر اقدامات مؤثر مسئولان شهرستان قرچک در ماههای اخیر است.
وی با تقدیر از تلاش کادر درمان برای مقابله با بیماری کرونا گفت: اجرای طرح واکسیناسیون سراسری و کنترل شیوع این بیماری که به کاهش فوتیهای ناشی از این بیماری منجر شد، از دیگر اقدامات دولت در ارتقاء سطح سلامت مردم است.
فرماندار قرچک با اشاره به کاهش نزولات جوی و دومین سال خشکسالی و تنش آبی گفت: از مردم تقاضا داریم با توجه به دومین سال خشکسالی و تنش آبی، در مصرف انرژی بخصوص آب و برق صرفهجویی کرده و نسبت به مصرف بهینه اقدام کنند تا بحران کم آبی با همراهی مردم بدون معضلات جدی سپری شود.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما