به گزارش ایرنا از اعلام روز شنبه پایگاه خبری پلیس، سردار «غلامرضا جعفری» اظهار داشت: در همان ساعت های اولیه وقوع زلزله، ماموران یگان های انتظامی بلافاصله در مناطق حادثه دیده حضور پیدا کردند.
وی با بیان اینکه بلافاصله پاسگاه فرماندهی در مقر یدکی فعال شد، ادامه داد: برقراری نظم و امنیت، محافظت از اموال مردم، اماکن و تاسیسات و همچنین ساماندهی رفت و آمد خودروها و امدادرسانی در مناطق زلزله زده از اقدامات پلیس در این مناطق به شمار می آید.
فرمانده انتظامی هرمزگان با بیان اینکه به محض وقوع زلزله و اعلام آماده باش ۱۰۰ درصدی، سه دسته از یگان ویژه استان به همراه توان نیروهای ستادی و سایر شهرستان های مجاور به همراه آمبولانس به مناطق زلزله زده اعزام شدند، گفت: علاوه بر وظایف ذاتی، خدمات امدادرسانی، پاک سازی مواصلاتی جاده ها، امنیت و آرامش شهروندان، پیشگیری از سرقت در محلات و منازل و ارسال امکانات پشتیبانی به مناطق آسیب دیده انجام شده است.
سردار جعفری از برقراری امنیت کامل در مناطق آسیب دیده از زلزله بندر خمیر در استان هرمزگان خبر داد و گفت: رفت و آمد در محورهای این مناطق با حضور موثر ماموران پلیس راهور به صورت روان انجام می شود.
وی از شهروندان خواست برای سهولت و سرعت در امدادرسانی به مناطق زلزله زده، از رفت و آمد غیرضروری پرهیز کنند.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: پلیس تا آخرین لحظه و عادی شدن وضعیت با تمام توان در مناطق زلزله زده حضور خواهد داشت.
از ساعت ۲ و ۲ دقیقه و هفت ثانیه با مداد شنبه یازدهم تیر ۱۴۰۱ تا کنون ۲۴ بار بندر خمیر و مناطق اطراف آن لرزیده که ۲ زلزله آن ۶.۱ و ۶.۳ ریشتری بوده به طوری که وحشت مناطق زلزله زده و شهرهای اطراف آن را در بر گرفت و مردم را به خیابان ها و بوستان ها کشاند.
زلزله های پی در پی به ویژه ۶.۱ و۶.۳ ریشتری با مداد شنبه - یازدهم تیرماه - در بندر خمیر استان هرمزگان تاکنون ۳۹ مصدوم و پنج فوتی بر جای گذاشته است.
نظر شما