اجرای طرح "موتوریار" در اردبیل آغاز شد

اردبیل - ایرنا - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل از آغاز اجرای طرح "موتوریار" در شهر اردبیل خبر داد.

 سرهنگ سیدحجت فتاحی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه اجرای طرح "موتوریار" از چندی پیش در شهر اردبیل آغاز شده است، افزود: این طرح به مدت ۲ ماه در شهر اردبیل اجرا خواهد شد.

وی اظهار کرد: در این طرح فرد متخلف به جای اینکه موتورسیلکتش به پارکینگ منتقل شود، در کنار سربازان یا ماموران راهور نیروی انتظامی با به تن کردن کاور "موتوریار" که برای همین منظور طراحی شده، در حال ایجاد نظم و روان سازی ترافیک در ترددها به ویژه از سوی موتورسیکلت‌سواران به پلیس کمک می کند.

او بیان کرد: در این طرح، ضمن توقیف موتور سیکلت فرد متخلف در همان محل، بدون اینکه وسیله نقلیه موتوری به پارکینگ منتقل شود، پلیس ابزار ترافیکی در اختیار راکب قرار داده و به مدت ۲ ساعت در محدوده ای که تخلف را مرتکب شده در در قالب همیار کنار پلیس مانع تخلفات موتور سواران دیگر می شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل اضافه کرد: البته این آموزش و کمک به پلیس به انتخاب خود راکب متخلف است و جریمه و انتقال به پارکینگ نیز در صورت قبول نکردن و پذیرش آموزش در انتظار موتورسوار متخلف است.

سرهنگ فتاحی ادامه داد: اجرای طرح "موتوریار" مربوط به تخلفات ترافیکی از جمله عدم استفاده از کلاه توسط راکب موتورسیکلت، عبور از چراغ قرمز، حرکت در خلاف جهت و تردد موتورسیکلت در خط ویژه، حرکت در پیاده رو، اجرای حرکات نمایشی، ایجاد صدای ناهنجار و داشتن پلاک مخدوش است.

وی با بیان اینکه تاکنون طرح های متنوعی برای ساماندهی مورسیکلت ها اجرا شده است، گفت: چند دهه از طرح اعمال قانون و انتقال موتورسیکلت های متخلف به پارکینگ می‌گذرد و تکرار این اتفاق نه تنها در آموزش راکبان موتورسیکلت تاثیر نداشته بلکه باعث رسوب موتورسیکلت ها در پارکینگ ها نیز شده است.

او افزود: با اجرای طرح "موتوریار" توسط پلیس علاوه بر اعمال قانون برای راکبان متخلف، هزینه های اعمال قانون از جمله توقیف و ارجاع به پارکینگ کاهش یافته و با آموزش به راکبان خاطی، رفتارهای ترافیکی آنها ارتقا یافته و میزان تخلف و تصادفات ناشی از آن کاهش می‌یابد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل بیان کرد: امیدواریم طرح "موتوریار"  که با هدف فرهنگ سازی و مشارکت موتورسواران متخلف در جریان کنترل ترافیک، به صورت آزمایشی در سراسر کشور در حال اجرا است، اثرگذار بوده و باعث کاش تخلفات و تصادفات منجر به فوت و مصدومیت باشد.

سرهنگ فتاحی با بیان اینکه بیشترین تصادفات منجر به فوت و مصدومیت در معابر درون شهری استان اردبیل مربوط به عابران پیاده و راکبان موتورسیکلت است، اظهار کرد: کم هزینه ترین روش کاهش تصادفات و تلفات در این حوزه استفاده از کلاه ایمنی توسط موتورسوران و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha